Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žádné lepší řešení není…ty jsi neveděla od začátku vztahu, že má dítě?
Co očekáváš od vztahu? Že budete spolu sami, výlety, plánování společné budoucnosti…ano, jenže je tam to ale…
Pokud chceš vztah bez ale, tak ti nic jiného než partner bez závazků nezbyde.
@Anonymní píše:
Jsme spolu 9mesicu.
Tohle je to, co jsem nechtěla číst, najít si jiného.
Jste spolu 9 mesicu a on defakto porad bydli se svou ex, je to hodne divny…Kdy se vubec vidate? To, ze ma na chlapa vis od nej? A ten druhej je s tim v pohode? Kolik ti je? Ty uz jsi sem jednou psala, ze ano ![]()
Akorát si prodluzujes trapeni, nestoji to za to…
Příspěvek upraven 02.01.18 v 11:19
@Paola21 píše:
Sestěhovat se k sobě, aby si malého mohl brát domů.. jiné řešení asi není. Jak to vnímá přítel? Taky mu to vadí nebo je mu to vlastně jedno?
Já bych spíš řekla, že mu to takhle vyhovuje… kdyby ne, tak už by se dávno partnerky zeptal, zda si může vzít dítko k ní.
A syn tě zná? Byli jste spolu třeba na výletě apod.?
Prostě počítej s tím, že vztahy s dětmi jsou náročnější pro všechny a chce to dobrou komunikaci a silnou odolnost na všech stranách.
Já jsem teda krutomatka, a nedovedu si představit, že by si mé šestileté (natož osmileté) dítě opakovaně vyřvalo to, že někdo neodejde z jeho pokoje…
Chápu, že syn je poznamenaný rozchodem a tak, ale jestli s taťkou takhle voře, tak to fakt lehký nebude.
On takhle u syna asistuje celé ty dva roky od rozchodu?
@j.a.n.i1 píše:
Já bych spíš řekla, že mu to takhle vyhovuje… kdyby ne, tak už by se dávno partnerky zeptal, zda si může vzít dítko k ní.
Bohužel mám ten stejný pocit
@Anonymní píše:
Jsme spolu 9mesicu.
Tohle je to, co jsem nechtěla číst, najít si jiného.
To, ze osmilete dite chce travit co nejvice casu s rodicem, to je naprosto normalni. Ze ho travi spolecne s (nebo u) expartnerky uz tak bezne neni. Na druhou stranu je to od ni treba brat jako vstricne gesto. Tvuj partner by si mel predevsim konecne zajistit vlastni zazemi, kde se bude moci se synem v klidu vidat.
Jine uspokojive reseni me nenapada.
Mimochodem, bylas u něj a u maminky? S jeho maminkou se znáš?
Jestli ne a vše je jen info od partnera, tak není jisté, jestli bývalá ví, že je bývalá…
@Paola21 na spolecne sestěhování partner říká, ze je ještě brzy, ze nechce nic uspechat, at netlacim na pilu.Jemu to vyhovuje kvůli malému, ze ma doma rodiče pospolu. A bývalá mu syna ven dávat nechce, může ho vidět, ale jen u ni nebo když jde s malým partner na procházku a zpátky dom.
@Anonymní píše:
@Paola21 najít řešení, aby nebyl s malým u bývalé, které to vyhovuje.
proč teda neřešíte společné bydlení? Nebo jemu to taky takhle vyhovuje ![]()
@Anonymní píše:
@Paola21 na spolecne sestěhování partner říká, ze je ještě brzy, ze nechce nic uspechat, at netlacim na pilu.Jemu to vyhovuje kvůli malému, ze ma doma rodiče pospolu. A bývalá mu syna ven dávat nechce, může ho vidět, ale jen u ni nebo když jde s malým partner na procházku a zpátky dom.
to je celý špatně…šla bych od toho
@Anonymní píše:Řešení je naprosto jednoduché. Syna si má brát on k sobě, ne za ním jezdit k ex. Evidentně to tak ale nechce
@Paola21 najít řešení, aby nebyl s malým u bývalé, které to vyhovuje.
@Anonymní píše:
Pokud maji uredne upraveny styk s ditetem, je jeji chteni ci nechteni relevantni. Problem je opravdu v absenci zazemi tveho partnera.
@Knihomyš byla jsem s ni venku, potkaly jsme se, víme o sobě. Ona mi řekla, ze ho s malým pres noc nikam nepustí, ze jedine u ni doma nebo když jde s malým na procházku.
@Anonymní píše:
Aha, takže mu to vlastně vyhovuje. Tak to s tím nic nezmůžeš, buď se s tím smířit nebo ho pustit k vodě. ![]()
@Anonymní píše:
Aha, takže ona to celé diriguje, a on skáče, jak „bývalá“ píská. A kluk bude asi od matky hezky naočkovaný. Krom toho, pokud by to tvému příteli vadilo, si piš, že by to už dávno řešil. Toto bych ani za vztah nepovažovala.