Partner, jeho dítě a bývalá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.1.18 11:23

@Tunrida jeho bývalá nechce mu dávat syna ven pres noc

• Citovat
  • Upravit
7939
2.1.18 11:23
@Anonymní píše:
@Paola21 najít řešení, aby nebyl s malým u bývalé, které to vyhovuje.

Coz jaksi bez vytvoreni vlastniho zazemi nepujde.
Tvuj partner to evidentne neresi, protoze mu to asi az tak nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33374
2.1.18 11:24
@Anonymní píše:
@Paola21 najít řešení, aby nebyl s malým u bývalé, které to vyhovuje.

Řešení je, atˇse chlap odstěhuje od matky, bydlí sám, nebo s tebou a syna si bere k sobě domů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.1.18 11:25
@Anonymní píše:
@Tunrida jeho bývalá nechce mu dávat syna ven pres noc

Nechce jo? Na to je velice jednoduchý způsob, jak jí to vysvětlit :lol: To by ale ten chlap musel mít koule.

• Citovat
  • Upravit
5866
2.1.18 11:26
@Anonymní píše:
@Paola21 na spolecne sestěhování partner říká, ze je ještě brzy, ze nechce nic uspechat, at netlacim na pilu.Jemu to vyhovuje kvůli malému, ze ma doma rodiče pospolu. A bývalá mu syna ven dávat nechce, může ho vidět, ale jen u ni nebo když jde s malým partner na procházku a zpátky dom.

A ještě mě napadlo, i když nechce ještě společné bydlení, proč si nenajde byt on sám? Chlap s malý dítětem, co po rozchodu bydlí u maminky buhví jak dlouho, to není žádné terno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
2.1.18 11:26

Pokud je v tom jen to dite, nemuzes delat nic. Je to jeho syn a on se stara a to je dobre. Ze je to spatne pro tebe je jen smula. Muzes si tak maximalne o tom s pritelem promluvit, ze to chapes, ale ze te mrzi, ze jste spolu malo…to je tak asi vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.1.18 11:29
@Anonymní píše:
@Tunrida jeho bývalá nechce mu dávat syna ven pres noc

Jak nechce? :nevim: Přeci mají soudně upravený styk s dítětem, ne? Nevěřila bych mu ani slovo. Jediný, kdo to může změnit, je on, a předně ON nechce, jinak by to šlo, to si piš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
@Knihomyš píše:
Mimochodem, bylas u něj a u maminky? S jeho maminkou se znáš?
Jestli ne a vše je jen info od partnera, tak není jisté, jestli bývalá ví, že je bývalá…

No, celkem by to tim davalo vsechno smysl. To, proc travi cas se synem jen u ex, proc kluk s tátou nemuze ven, i to ze se nechce sestehovat…Nadruhou stranu zakl. pise, ze syn o ni vi…je ale otazka, jestli je to opravdu tak, nebo ji to pritel jen tvrdi. Jestli vubec toho syna nekdy videla. Predpokladam, ze veskere informace ma jen od nej, takze si to nema jak overit…

Zakladatelko, znas jeho rodice, pratele? A on tve?

Příspěvek upraven 02.01.18 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33374
@Anonymní píše:
@Knihomyš byla jsem s ni venku, potkaly jsme se, víme o sobě. Ona mi řekla, ze ho s malým pres noc nikam nepustí, ze jedine u ni doma nebo když jde s malým na procházku.

No tak jestli on skáče jak ona píská tak se není čemu divit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
@Anonymní píše:
@Knihomyš byla jsem s ni venku, potkaly jsme se, víme o sobě. Ona mi řekla, ze ho s malým pres noc nikam nepustí, ze jedine u ni doma nebo když jde s malým na procházku.

No, tak půjdete spolu na procházku, spolu ho dovedete domů, spolu ho uspíte… :mrgreen:
Hele, z toho, co píšeš, se to chlapovi ve skutečnosti řešit nechce. Dva roky pobývá někde, kam nemůže vzít svoje dítě na noc a je radši u ex.
Osobně to vidím tak, že je na tobě, jestli se smíříš se stávajícím stavem nebo jestli si nastavíš, do kdy se co musí změnit, aby ti stálo za to ten vztah dál udržovat.
Imo jsi z jeho pohledu kamarádka s výhodami, ke které si odskočí, když se zrovna nestará o kluka nebo o svou maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
2.1.18 11:30
@Anonymní píše:

A oni nemají upravený styk, že to je jen podle toho, jak ona řekne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.1.18 11:33

V takových případech pomůže jedině nůž na krk. Řekla bych mu, že tento stav mi krajně nevyhovuje. Že buď si do měsíce, max dvou najde svoje bydlení, a syna si bude brát k sobě, nebo jdu od toho, a blbku nikomu dělat nebudu. A hned uvidíš, jak to je doopravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
2.1.18 11:34
@Anonymní píše:

Aha takze ona o tobe vi… To je fakt zvlastni usporadani… Jak si s nim vubec predstavujes budoucnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.18 11:35

@nostress jsou rozejiti, soudní styk není, tak se domluvili mezi sebou.
Jeho a syn o me ví, viděli jsme se.

• Citovat
  • Upravit
5640
2.1.18 11:37
@nostress píše:
V takových případech pomůže jedině nůž na krk. Řekla bych mu, že tento stav mi krajně nevyhovuje. Že buď si do měsíce, max dvou najde svoje bydlení, a syna si bude brát k sobě, nebo jdu od toho, a blbku nikomu dělat nebudu. A hned uvidíš, jak to je doopravdy.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová