Partner, jeho dítě a bývalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
2.1.18 12:32
@martina.se píše:
mám též pocit.. a dítě je jen zástěrka..

Zasterka to byt ani nemusi, ale v kazdem pripade je ten dotycny bud neskutecne pokodlny a nic neresici, pripadne neschopny. Tri roky po rozchodu si nebyt schopny zajistit zazemi, kde by se mohl stykat se synem a s partnerkou? Me by nebavilo kempovat u mamy a byt zavisla na tom, jestli me u sebe ex necha se synem a pripadne nova holka pozve k sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
2.1.18 12:34

@vonajebohyne No, jestli to třeba nebude tím, že mu to takhle vyhovuje, mamahotel a když chce tak dojede za bývalkou, pohraje si se synem, užije si sexu a nemusí ani tam nic řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
2.1.18 12:35
@j.a.n.i1 píše:
@vonajebohyne No, jestli to třeba nebude tím, že mu to takhle vyhovuje, mamahotel a když chce tak dojede za bývalkou, pohraje si se synem, užije si sexu a nemusí ani tam nic řešit…

Když se to vezme, kolem a kolem, je to génius!
Má to vymyšlený, kluk jeden ušatá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.1.18 12:38
@jankajj píše:
Proto jsem se ptala na jejich věk. Mám z toho pocit, že je zakladatelka mladinká, v partnerských vztazích neumí chodit, a její starší partner s ní díky tomu pěkně orá.
Ona ho chce za každou cenu. I když si jí evidentně neváží.

jj, mám ten samý pocit, protože ty z nás, které dítě tohoto věku mají, tak hned trklo :think:, že to není ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.1.18 12:39
@vonajebohyne píše:
Zasterka to byt ani nemusi, ale v kazdem pripade je ten dotycny bud neskutecne pokodlny a nic neresici, pripadne neschopny. Tri roky po rozchodu si nebyt schopny zajistit zazemi, kde by se mohl stykat se synem a s partnerkou? Me by nebavilo kempovat u mamy a byt zavisla na tom, jestli me u sebe ex necha se synem a pripadne nova holka pozve k sobe.

jemu to evidentně vyhovuje, jinak by to už dávno změnil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.1.18 12:45

Hele a jak často se spolu vlastně vidíte vy dva?

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
2.1.18 15:55
@Anonymní píše:
@martina.se chce vedle táty usinat, probouzet a hrát. Přítel říkal, ze na tom není nic špatného, je to ještě dítě.
šla bych od toho. V tu chvilí jde jen o tebe, ale až budete dejme tomu čekat dítě spolu. A synkovi už nebude 8 let, ale 10 - 12 let bude tohleto dělat pořad. Podle chlapa to bude v pohodě tak co pak. Se chlap roztrhne aby byl s obouma dětmi usínal a probouzel se a přitom každé dítě bude spát jinde. Jako malý by chtěl mít rodiče u sebe, pravděpodobně ani rodiče moc nevědí jestli jít od sebe nebo to zkusit znova, ale jestli půjdou časem fakt od sebe tak tímhle způsobem to tomu malému dělají ještě horší…
  • Citovat
  • Upravit
81479
2.1.18 16:03
@vonajebohyne píše:
Pokud maji uredne upraveny styk s ditetem, je jeji chteni ci nechteni relevantni. Problem je opravdu v absenci zazemi tveho partnera.

tak ikdyby ho neměli upravený, tak její chtění/nechtění není relevantní taktéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.1.18 16:07
@martina.se píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jéditi.. je mu 8, takkový dítě nemá vedle táty usínat.. to už mi přijde téměř úchylný :think: asi jsem mimo, ale v 8 je tohle prostě přes čáru.. proč by mělo tak velký dítě usínat vedle táty.. hrát si můžou, evidentně za ním chodí každé volno..

jé a proč by nemohlo? Taky to tak děláme, občas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
2.1.18 16:40
@Anonymní píše:
@truelly nevím jak se vzbouřit? Co udelat? Jaký curbes?

nic, myslíš že si vybere tebe? Asi ne, vždyt Vy spolu vůbec nejste :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
2.1.18 16:52

No to je těžký. Záleží, proč si nemůže syna brát, pokud je jeho ex rozumná, není nic lepšího, než se domluvit. Jinak těžko něco naděláš, je jasné, že chce vidět vlastní dítě. Buď se s tím smíříš nebo si najdeš jiného - bez dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.1.18 18:42
@nostress píše:
Aha, takže ona to celé diriguje, a on skáče, jak „bývalá“ píská. A kluk bude asi od matky hezky naočkovaný. Krom toho, pokud by to tvému příteli vadilo, si piš, že by to už dávno řešil. Toto bych ani za vztah nepovažovala.

hezky napsané :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.1.18 19:32
@Lama Lama píše:
jé a proč by nemohlo? Taky to tak děláme, občas. :nevim:

jako jo, občas, ale takhle extrémně? přijde mi to mimo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
7.8.25 02:44

Tak to by mě zajímalo jak toto dopadlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vepřoidka
10.8.25 21:57

@TeriiTerii no jak…buď jí došlo že je jen bokovka a ve skutečnosti pár spolu dál normálně žije se vším všudy a utla to…nebo dál jede vedlejší notu :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová