Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@martina.se chce vedle táty usinat, probouzet a hrát. Přítel říkal, ze na tom není nic špatného, je to ještě dítě.
Tak nic nedělej a div se dál, že nejsi šťastná… Nemá zájem mít s tebou vážný vztah. Využívá tě na volné chvilky, nic víc.
Holky ti radí dobře. Sednout si s ním, říct, že ti to tak nevyhovuje a buď si najde jiné bydlení nebo dát od něj ruce pryč. Věř si holka, tohle nemáš zapotřebí
. Celkově mi popisovaná situace přijde krajně podezřelá a něco tam „nesedí“. Nejspíš ti bude argumentovat, že nechce přijít o syna, protože ho matka nechce pouštět spát někde jinde (což je u 8-letého dost mimo
). Na to mu řekni ať si zažádá vycházky a syna např. co 2 týdny na víkend určitě dostane.
@Paola21 píše:
Předpokládám, že @martina.se měla na mysli, že osmileté dítě nedělá toto: „protože si ho malý vola k sobě, aby si s nim hral, vedle něj usinal a probouzel se.“ + " který za nim place aby přišel." Buď přítel kecá a takhle to vůbec není a je u ex vlastně rád, nebo je to chudák dítě tak naočkovaný, že se fakt takhle chová, ale není to normální
Přesně. Toto taky není u osmiletého dítěte normální. Osobně si myslím, že jí jenom přítel věší na nos bulíky. Nic bych za to nedala, že s „bývalkou“ normálně i spí.
@Paola21 píše:
Tak když to říkal on, tak je to zajistě pravda
no nwm, no..
prostě mi to k tomu věku hrubě nepasuje.. já bych takového chlapa nechtěla.. už jen proto, že jestli je to pravda, tak sebou nechá manipulovat malým děckem..
@martina.se Tak to mám naději
Podle mě je to o výchově, o přístupu, o reakci okolí - člověk má prostě sklon jednat tak, jak to funguje.
@martina.se píše:
no nwm, no..prostě mi to k tomu věku hrubě nepasuje.. já bych takového chlapa nechtěla.. už jen proto, že jestli je to pravda, tak sebou nechá manipulovat malým děckem..
Taky bych ho nechtěla, buď je to slaboch, který sebou nechá zametat svojí ex nebo je to pěkný hajzlík, který má všechno dobře spočítaný a s ex nikdy vztah prakticky neukončil a zakladatelku bere jako milenku.
@Paola21 píše:
Taky bych ho nechtěla, buď je to slaboch, který sebou nechá zametat svojí ex nebo je to pěkný hajzlík, který má všechno dobře spočítaný a s ex nikdy vztah prakticky neukončil a zakladatelku bere jako milenku.
To si myslím taky.
@nostress píše:Škoda, že si to nemyslí zakladatelka, která mu to hrozně „žere“ a nevzchopí se to nějak razantněji řešit.
To si myslím taky.
@Paola21 píše:
mám též pocit.. a dítě je jen zástěrka..
Tak pokud zakladatelka „příteli“ tohle všechno baští, tak jsou všechny rady marný
. On je buď v práci nebo u své bývalé a evidentně mu to vyhovuje, protože jinak by to řešil. ![]()
@Paola21 píše: Škoda, že si to nemyslí zakladatelka, která mu to hrozně „žere“ a nevzchopí se to nějak razantněji řešit.
Proto jsem se ptala na jejich věk. Mám z toho pocit, že je zakladatelka mladinká, v partnerských vztazích neumí chodit, a její starší partner s ní díky tomu pěkně orá.
Ona ho chce za každou cenu. I když si jí evidentně neváží.
@Anonymní píše:
@martina.se chce vedle táty usinat, probouzet a hrát. Přítel říkal, ze na tom není nic špatného, je to ještě dítě.
Tak ať si ho bere ven nebo ať se prostě nějak zařídí. Manželův syn jak byl rozchod rodičů ještě čerstvý denně stál hodiny u okna a vyhlížel tátu. Jak se to manžel dozvěděl byl z toho špatný, ale k exce nikdy ani nepáchl. Vyřešil to tím, že si syna bral skoro denně ven nebo s ním byl u našich doma i když pak plakal když ho vracel a pak až jsme za pár týdnů spolu začali bydlet bral ho k nám na víkendy. Bydlet jsme spolu začali 3 měsíce po tom co jsme se seznámili, čtyři měsíce od jejích rozchodu a nebyli ještě ani rozvedení. Měla jsem měsíc po maturitě a holý zadek. A dnes máme rodinu, jsme spolu několik let a máme tříletou dceru. Takže já bych to bydlení vyzkoušela, prostě někde sehnat podnájem a kdyby to nešlo nájemní smlouvu prostě vypovíte a půjdete každý po svých.
Příspěvek upraven 02.01.18 v 12:34
@jankajj píše:
Proto jsem se ptala na jejich věk. Mám z toho pocit, že je zakladatelka mladinká, v partnerských vztazích neumí chodit, a její starší partner s ní díky tomu pěkně orá.
Ona ho chce za každou cenu. I když si jí evidentně neváží.
Zakladatelku tipuji tak do 25 let. Partner bude určitě starší - třeba už 40 letý, který ví, jak si mladé holky omotat kolem prstu a co jim nabulíkovat.