Partnerovo dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
20.10.18 01:12

@alisekR nechci ti kazit iluze,ale takovejch už bylo co si mysleli, že otec je tak charakterní…když dojde na lámání chleba..

jinak co se týká diskuze souhlas s @Lama Lama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
20.10.18 10:18
@brumdinka píše:
@alisekR nechci ti kazit iluze,ale takovejch už bylo co si mysleli, že otec je tak charakterní…když dojde na lámání chleba..jinak co se týká diskuze souhlas s @Lama Lama

No já vůbec nejsem naivní typ. Vše vždy z těchto věcí vidím spíš v horším světle. Na druhou stranu svého muže znám 22 let. Žiju s ním ve společne domácnosti 18 let, manželé jsme devět. Takže si tu iluzi ponechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.10.18 10:40

@alisekR víš já si to taky myslela žila sem s ním skoro dvacet let…pak se s ním rozešla a pro zdejší rejpalky jinej chlap ani ženská v tom není.. příští týden máme rozvod první stání a chce děti do pece a mě hází klacky pod nohy já sem ta nejhorší. a nestačím se divit s kým sem žila..takže já ti to přeju. ale víš jak když dojde na lámání chleba :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
20.10.18 10:44
@brumdinka píše:
@alisekR víš já si to taky myslela žila sem s ním skoro dvacet let…pak se s ním rozešla a pro zdejší rejpalky jinej chlap ani ženská v tom není.. příští týden máme rozvod první stání a chce děti do pece a mě hází klacky pod nohy já sem ta nejhorší. a nestačím se divit s kým sem žila..takže já ti to přeju. ale víš jak když dojde na lámání chleba :P

Hele, myslíš, že se změnil? Nebo jsi to neviděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
20.10.18 12:43
@brumdinka píše:
@alisekR víš já si to taky myslela žila sem s ním skoro dvacet let…pak se s ním rozešla a pro zdejší rejpalky jinej chlap ani ženská v tom není.. příští týden máme rozvod první stání a chce děti do pece a mě hází klacky pod nohy já sem ta nejhorší. a nestačím se divit s kým sem žila..takže já ti to přeju. ale víš jak když dojde na lámání chleba :P

Hm, tak to je smutný. Nicméně, můj chlap by mi opravdu děti do své péče vzít nechtěl :mrgreen: Je milující otec, má svoji náročnou práci a když má oblict děti, tak neví ani kde mají punčocháče, natož rodné listy :mrgreen: Dům ve kterém žijeme je můj a vůbec s majetkem a jeho rozdělení by to bylo velmi jednoduché. Samozřejmě znám spoustu případů, kdy to dopadlo jak píšeš. To vůbec nepopírám. Pokud by nás opustil kvůli nějaké milence, rozhodně bych se nedala a on to ví. Zná mě, právě těch 22 let. A ví, že podrazy nesnáším a vracím je tvrdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
20.10.18 12:52
@alisekR píše:
Hm, tak to je smutný. Nicméně, můj chlap by mi opravdu děti do své péče vzít nechtěl :mrgreen: Je milující otec, má svoji náročnou práci a když má oblict děti, tak neví ani kde mají punčocháče, natož rodné listy :mrgreen: Dům ve kterém žijeme je můj a vůbec s majetkem a jeho rozdělení by to bylo velmi jednoduché. Samozřejmě znám spoustu případů, kdy to dopadlo jak píšeš. To vůbec nepopírám. Pokud by nás opustil kvůli nějaké milence, rozhodně bych se nedala a on to ví. Zná mě, právě těch 22 let. A ví, že podrazy nesnáším a vracím je tvrdě.

tak oblíkat punčocháče se naučí průměrnej debil, když to bude potřeba. A nebo oblíkat punčocháče nebude a dá jim tepláky. :roll: Rodné listy - taky jsem nevěděla, dá se udělat duplikát.
bych ty chlapi tolik nepodcenovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
20.10.18 17:38
@Lama Lama píše:
tak oblíkat punčocháče se naučí průměrnej debil, když to bude potřeba. A nebo oblíkat punčocháče nebude a dá jim tepláky. :roll: Rodné listy - taky jsem nevěděla, dá se udělat duplikát.

Ale jistě, dá se všechno. Já jsem naštěstí nezávislá a nebojím se případných levaren svého manžela. Na mě by si nepřišel a on to ví. :lol: vztahy okolo sebe vidím často skepticky. Ten svůj ne, prošli jsme spolu tucet pekel života a to nás drží pospolu. Já jsem z nás dvou ten komplikovanější. Vůbec nemám patent na manželství. Osobně si myslím, že vztah dvou lidí je o štěstí a osudovosti. Je to loterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
20.10.18 17:44
@alisekR píše:
Ale jistě, dá se všechno. Já jsem naštěstí nezávislá a nebojím se případných levaren svého manžela. Na mě by si nepřišel a on to ví. :lol: vztahy okolo sebe vidím často skepticky. Ten svůj ne, prošli jsme spolu tucet pekel života a to nás drží pospolu. Já jsem z nás dvou ten komplikovanější. Vůbec nemám patent na manželství. Osobně si myslím, že vztah dvou lidí je o štěstí a osudovosti. Je to loterie.

Ale jinak já s tebou taky souhlasim. Já , ač rozvedená, si taky myslím, že tak nějak vím, co můžu a nemůžu čekat od ex. Že děti do své péče chtít nebude, proč by si komplikoval život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
20.10.18 17:46
@Lama Lama píše:
Ale jinak já s tebou taky souhlasim. Já , ač rozvedená, si taky myslím, že tak nějak vím, co můžu a nemůžu čekat od ex. Že děti do své péče chtít nebude, proč by si komplikoval život.

Tak vidíš. Samozřejmě je to zklamání, to chápu. Ale život se může změnit každému z nás. A to v různých oblastech a těžko to ovlivnime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
20.10.18 18:03
@alisekR píše:
Tak vidíš. Samozřejmě je to zklamání, to chápu. Ale život se může změnit každému z nás. A to v různých oblastech a těžko to ovlivnime.

No, teď jde o to, že asi málokdo řekne, že by todle od svého martnera čekal, ještě v době, než jdou na nože.
A ted je jen o tázka, kde je to oprávněná domněnka a nečekal by to asi nikdo. A kde je to jen holá naivita té ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.10.18 14:41
@Lama Lama píše:
Hele, myslíš, že se změnil? Nebo jsi to neviděla?

Upřímně nevím ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.10.18 14:43
@Lama Lama píše:

přesně já třeba nemohla najít oddací list…si udělal duplikát a stejně to podal… navíc já vůbec nevím co si o tom myslet ..teď je zas děsně milej…prej ten rozvod dotáhne a pak začneme znovu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122551
21.10.18 15:06
@brumdinka píše:

O děti určitě zabojuj. Držím ti palce. Pak mi napiš do SZ ,jak to dopadlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
21.10.18 16:28
@brumdinka píše:
přesně já třeba nemohla najít oddací list…si udělal duplikát a stejně to podal… navíc já vůbec nevím co si o tom myslet ..teď je zas děsně milej…prej ten rozvod dotáhne a pak začneme znovu 8o

jaká mužská logika v tom je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.12.18 17:10

@Markéta80
Smazala svuj prispevek asi proto, ze ji doslo, ze je mimo.. 8o ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí