Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@alisekR nechci ti kazit iluze,ale takovejch už bylo co si mysleli, že otec je tak charakterní…když dojde na lámání chleba..
jinak co se týká diskuze souhlas s @Lama Lama
@brumdinka píše:
@alisekR nechci ti kazit iluze,ale takovejch už bylo co si mysleli, že otec je tak charakterní…když dojde na lámání chleba..jinak co se týká diskuze souhlas s @Lama Lama
No já vůbec nejsem naivní typ. Vše vždy z těchto věcí vidím spíš v horším světle. Na druhou stranu svého muže znám 22 let. Žiju s ním ve společne domácnosti 18 let, manželé jsme devět. Takže si tu iluzi ponechám.
@alisekR víš já si to taky myslela žila sem s ním skoro dvacet let…pak se s ním rozešla a pro zdejší rejpalky jinej chlap ani ženská v tom není.. příští týden máme rozvod první stání a chce děti do pece a mě hází klacky pod nohy já sem ta nejhorší. a nestačím se divit s kým sem žila..takže já ti to přeju. ale víš jak když dojde na lámání chleba ![]()
@brumdinka píše:
@alisekR víš já si to taky myslela žila sem s ním skoro dvacet let…pak se s ním rozešla a pro zdejší rejpalky jinej chlap ani ženská v tom není.. příští týden máme rozvod první stání a chce děti do pece a mě hází klacky pod nohy já sem ta nejhorší. a nestačím se divit s kým sem žila..takže já ti to přeju. ale víš jak když dojde na lámání chleba
Hele, myslíš, že se změnil? Nebo jsi to neviděla?
@brumdinka píše:
@alisekR víš já si to taky myslela žila sem s ním skoro dvacet let…pak se s ním rozešla a pro zdejší rejpalky jinej chlap ani ženská v tom není.. příští týden máme rozvod první stání a chce děti do pece a mě hází klacky pod nohy já sem ta nejhorší. a nestačím se divit s kým sem žila..takže já ti to přeju. ale víš jak když dojde na lámání chleba
Hm, tak to je smutný. Nicméně, můj chlap by mi opravdu děti do své péče vzít nechtěl
Je milující otec, má svoji náročnou práci a když má oblict děti, tak neví ani kde mají punčocháče, natož rodné listy
Dům ve kterém žijeme je můj a vůbec s majetkem a jeho rozdělení by to bylo velmi jednoduché. Samozřejmě znám spoustu případů, kdy to dopadlo jak píšeš. To vůbec nepopírám. Pokud by nás opustil kvůli nějaké milence, rozhodně bych se nedala a on to ví. Zná mě, právě těch 22 let. A ví, že podrazy nesnáším a vracím je tvrdě.
@alisekR píše:
Hm, tak to je smutný. Nicméně, můj chlap by mi opravdu děti do své péče vzít nechtělJe milující otec, má svoji náročnou práci a když má oblict děti, tak neví ani kde mají punčocháče, natož rodné listy
Dům ve kterém žijeme je můj a vůbec s majetkem a jeho rozdělení by to bylo velmi jednoduché. Samozřejmě znám spoustu případů, kdy to dopadlo jak píšeš. To vůbec nepopírám. Pokud by nás opustil kvůli nějaké milence, rozhodně bych se nedala a on to ví. Zná mě, právě těch 22 let. A ví, že podrazy nesnáším a vracím je tvrdě.
tak oblíkat punčocháče se naučí průměrnej debil, když to bude potřeba. A nebo oblíkat punčocháče nebude a dá jim tepláky.
Rodné listy - taky jsem nevěděla, dá se udělat duplikát.
bych ty chlapi tolik nepodcenovala
@Lama Lama píše:
tak oblíkat punčocháče se naučí průměrnej debil, když to bude potřeba. A nebo oblíkat punčocháče nebude a dá jim tepláky.Rodné listy - taky jsem nevěděla, dá se udělat duplikát.
Ale jistě, dá se všechno. Já jsem naštěstí nezávislá a nebojím se případných levaren svého manžela. Na mě by si nepřišel a on to ví.
vztahy okolo sebe vidím často skepticky. Ten svůj ne, prošli jsme spolu tucet pekel života a to nás drží pospolu. Já jsem z nás dvou ten komplikovanější. Vůbec nemám patent na manželství. Osobně si myslím, že vztah dvou lidí je o štěstí a osudovosti. Je to loterie.
@alisekR píše:
Ale jistě, dá se všechno. Já jsem naštěstí nezávislá a nebojím se případných levaren svého manžela. Na mě by si nepřišel a on to ví.vztahy okolo sebe vidím často skepticky. Ten svůj ne, prošli jsme spolu tucet pekel života a to nás drží pospolu. Já jsem z nás dvou ten komplikovanější. Vůbec nemám patent na manželství. Osobně si myslím, že vztah dvou lidí je o štěstí a osudovosti. Je to loterie.
Ale jinak já s tebou taky souhlasim. Já , ač rozvedená, si taky myslím, že tak nějak vím, co můžu a nemůžu čekat od ex. Že děti do své péče chtít nebude, proč by si komplikoval život.
@Lama Lama píše:
Ale jinak já s tebou taky souhlasim. Já , ač rozvedená, si taky myslím, že tak nějak vím, co můžu a nemůžu čekat od ex. Že děti do své péče chtít nebude, proč by si komplikoval život.
Tak vidíš. Samozřejmě je to zklamání, to chápu. Ale život se může změnit každému z nás. A to v různých oblastech a těžko to ovlivnime.
@alisekR píše:
Tak vidíš. Samozřejmě je to zklamání, to chápu. Ale život se může změnit každému z nás. A to v různých oblastech a těžko to ovlivnime.
No, teď jde o to, že asi málokdo řekne, že by todle od svého martnera čekal, ještě v době, než jdou na nože.
A ted je jen o tázka, kde je to oprávněná domněnka a nečekal by to asi nikdo. A kde je to jen holá naivita té ženy.
@Lama Lama píše:
Hele, myslíš, že se změnil? Nebo jsi to neviděla?
Upřímně nevím ..
@Lama Lama píše:
tak oblíkat punčocháče se naučí průměrnej debil, když to bude potřeba. A nebo oblíkat punčocháče nebude a dá jim tepláky.Rodné listy - taky jsem nevěděla, dá se udělat duplikát.
přesně já třeba nemohla najít oddací list…si udělal duplikát a stejně to podal… navíc já vůbec nevím co si o tom myslet ..teď je zas děsně milej…prej ten rozvod dotáhne a pak začneme znovu ![]()
@brumdinka píše:
O děti určitě zabojuj. Držím ti palce. Pak mi napiš do SZ ,jak to dopadlo. ![]()
@brumdinka píše:
přesně já třeba nemohla najít oddací list…si udělal duplikát a stejně to podal… navíc já vůbec nevím co si o tom myslet ..teď je zas děsně milej…prej ten rozvod dotáhne a pak začneme znovu
jaká mužská logika v tom je? ![]()
@Markéta80
Smazala svuj prispevek asi proto, ze ji doslo, ze je mimo..
??