Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Taz NEvím, já se v tom nevyznám, někde jsem pak četla, že je to podobného základu… ![]()
@Janinka07 @mag @Taz holky prosim take kojim.. udelal se mi pasovy opar dr mi. predepsala antibiotika… Chtela bych vedet co vase deti ok? A taky proc se vam to obejevilo.. dr chce at pak jdu na krev.. ze ory jeslti nemam v tele nejaky zanet nebo neco
Dobrý večer, obracím se na vás s řadou zda nemáte typ jak bojovat s pásovym oparem udělalo se mi celkem dost fleku po ruce Dr mi dal mast antibiotika kvůli tomu že dceru kojím brát nemůžu ![]()
@Lili2323 Nevidím důvod proč byste nemohla brát antibiotika? Já jsem je brala když se dcera narodila na zánět močáku a nebyl žádný problém.
Antibiotika brát můžeš, brala jsem je na zánět ledvin. Ale nechápu naco by ti u virového onemocnění byla. Ber vitamín B, ten urychluje léčbu a hojení.
@Lili2323 na pásový opar se neberou antibiotika, ale antivirotika. Musí se prostě přežít. Odejde sám, ale trvá to, než s tím tělo dobojuje.
Ano vím že virotika jen jsem to špatně napsala
kožní mi je nechtěl právě kvůli kojení vůbec dát a strašil mě že se toho pasáků nezbavíme jen s masti což mě vystrašila jelikož jsem četla že se ho člověk zbaví ačkoliv to trvá o něco déle..vitamin K jsem si koupila : ![]()