Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A tu genciálku můžu normálně koupit v lékárně a i ten vit, B jí mohu sama nasadit? to asi ne, že? to může jen doktorka
@Pizlam píše:Aha, tak to sorry, já automaticky myslela ten pásák.
Ja myslela normalni opar, ze muze chytit.
@Pizlam píše:
Moje mama jo
No asi i záleží na tom, jak moc bolí a kde je a jak je rozsáhlý.
@esmeralda44 píše:
A tu genciálku můžu normálně koupit v lékárně a i ten vit, B jí mohu sama nasadit? to asi ne, že? to může jen doktorka
Vit. B můžeš klidně sama nasadit. Jen doporučuji koupit opravdu malé tabletky, aby se to malé dobře polykalo.
Tu genciálku nevím, snad někdo napíše.
@esmeralda44 Genciánku koupíš. Jen bacha, aby byla ve vodném roztoku, aby neštípala. Vitamíny taky. Já třeba kupovala Pikovit sirup, kde ty vitamíny skupiny B jsou. Kromě teda jiného, je to klasický vitamínový sirup. Vyloženě B complex pro tak malý dítě v lékárně tenkrát neměli, jen tablety. Dělá se ale i v kapkách.
Já mela i silné neštovice i silný pásový opar…a neštovice jsou jednou za život pásák muže mít nekolikrát
@esmeralda44 píše:
Kup radeji kapky. Jsou sice psane pro starsi deti ale dr. mi rekl, ze to nevadi, ze detem na nedonosenem je davaji automaticky..
Vse sezenes v lekarne.
Mag: nic se nedeje.
Jo, tak to nevim. Spis, ze ho mela na puse a delala s potravinami ![]()