Patří to k 6. nemoci?

38
10.2.20 19:01

Patří to k 6-te nemoci?

Dobrý den,
Mám doma půlroční holčičku, která měla od pátku 40 stupňů horečky jinak nic. Dnes dopoledne se jí začaly objevovat červené flíčky. Tudiz to je 6-tá nemoc. Ale pořád má zvýšenou teplotu, špatně spí, je hodně ubrecena. Brečí skoro pořád, v noci se co půl hodiny budí brekem. Je to k této nemoci normálni? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
10.2.20 19:03

Predpokladala bych ze po trech dnech 40tek bude proste vyrizena. Takze jo, chce to vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.2.20 19:06
@kashaa píše:
Dobrý den,
Mám doma půlroční holčičku, která měla od pátku 40 stupňů horečky jinak nic. Dnes dopoledne se jí začaly objevovat červené flíčky. Tudiz to je 6-tá nemoc. Ale pořád má zvýšenou teplotu, špatně spí, je hodně ubrecena. Brečí skoro pořád, v noci se co půl hodiny budí brekem. Je to k této nemoci normálni? Děkuji

A nerostou k tomu zoubky? Jinak bych rekla, ze ty priznaky ukazuji na sestou nemoc. U nas to bylo podobny, ze tri dny horecky, osypani a pak uz byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.2.20 19:31

Právě že je teď úplně mimo svůj režim, chování prostě všeho. Myslela jsem, že se osype a bude klid ale je to na nervy.. Vím, že za to nemůže ale já už taky ne :D :,( jak dlouho může mít tu vyrazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.2.20 19:47
@kashaa píše:
Právě že je teď úplně mimo svůj režim, chování prostě všeho. Myslela jsem, že se osype a bude klid ale je to na nervy.. Vím, že za to nemůže ale já už taky ne :D :,( jak dlouho může mít tu vyrazku?

Joo holka, to teprve zacne :lol: vyrazka byva tak 3 dny… u nas se pridal posledni den sileny prujem, ze to jsem v zivote nevidela :lol: Kdyby se ti neco proste nezdalo, zavolej dr a porad se s ni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí