Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den,
Mám doma půlroční holčičku, která měla od pátku 40 stupňů horečky jinak nic. Dnes dopoledne se jí začaly objevovat červené flíčky. Tudiz to je 6-tá nemoc. Ale pořád má zvýšenou teplotu, špatně spí, je hodně ubrecena. Brečí skoro pořád, v noci se co půl hodiny budí brekem. Je to k této nemoci normálni? Děkuji
Predpokladala bych ze po trech dnech 40tek bude proste vyrizena. Takze jo, chce to vydrzet.
@kashaa píše:
Dobrý den,
Mám doma půlroční holčičku, která měla od pátku 40 stupňů horečky jinak nic. Dnes dopoledne se jí začaly objevovat červené flíčky. Tudiz to je 6-tá nemoc. Ale pořád má zvýšenou teplotu, špatně spí, je hodně ubrecena. Brečí skoro pořád, v noci se co půl hodiny budí brekem. Je to k této nemoci normálni? Děkuji
A nerostou k tomu zoubky? Jinak bych rekla, ze ty priznaky ukazuji na sestou nemoc. U nas to bylo podobny, ze tri dny horecky, osypani a pak uz byl klid.
Právě že je teď úplně mimo svůj režim, chování prostě všeho. Myslela jsem, že se osype a bude klid ale je to na nervy.. Vím, že za to nemůže ale já už taky ne
jak dlouho může mít tu vyrazku?
@kashaa píše:
Právě že je teď úplně mimo svůj režim, chování prostě všeho. Myslela jsem, že se osype a bude klid ale je to na nervy.. Vím, že za to nemůže ale já už taky ne![]()
jak dlouho může mít tu vyrazku?
Joo holka, to teprve zacne
vyrazka byva tak 3 dny… u nas se pridal posledni den sileny prujem, ze to jsem v zivote nevidela
Kdyby se ti neco proste nezdalo, zavolej dr a porad se s ni ![]()