Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo přímo osobní zkušenost s kombinací kočárek Patron Apollon Alux a inline brusle? Dá se s ním jezdit bez větších problémů? Chtěla bych na jaře začít jezdit u nás na cyklostezce (je tam pouze jeden mírný kopeček, jinak rovina), a nechce se mi kvůli tomu moc do dalšího kočárku s otočnými kolečky
Sama totiž nevím, kolik času tomu budu moci věnovat. Tak mě právě zajímá, zda to někdo nezkoušel a zda se to dá bez úhony přežít? ![]()
Díky za opdovědi ![]()
Máte zkušenost s Patron Bohemia Apollon Alux?
Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Ap...Kočárek neznám, ale chodím hodně do parku na Ladronku a můžu ti s čistým svědomím říct, že se dá jezdit s každým kočárkem
A z mé zkušenosti jsou lepší kolečka napevno..
@gabriela82 Díky. Mám přímo tento i barevně
Má pevná kolečka, je nižší a má širokou rozteč kol, tak jsem si právě myslela, že by se nemusel překloppit ![]()
Měla jsem stejný kočárek a bála jsem se s ním jezdit protože nemá ruční brzdu.
Jezdila jsem pak až se sporťákem. Ale je fakt, že nejsem kdovíjaká bruslařka.
@honey_star Tak to já na bruslích jsem si docela jistá, ale uvidíme, jak to půjde s kočárkem. Když mně se do dalšího kočárku nechce, není kam dávat a kvůli bruslím s emi měnit kompletně kočár nechce ![]()
@zoubky no jak jsem psala - já mám tako jumper x a lépe se mi jezdilo se zajištěnýma kolečkama.. Člověk se vlastně drží, takže já se cítila bezpečně.. A jezdila jsem i do zatáček.. Bylo to v pohodě a pokud nebudeš drandit z velkého kopce, tak je ruční brzda zbytečná.. Fakt jezdí hodně mamin i s takovými koly, není se čeho bát, směle do toho
Jezdí i s golfkama, ale to je snad to nejhorší ![]()
@gabriela82 Ok, díky. Zkusím to
AKorát mě čekají nové brusle, a fakt nevím, jaké vybrat…je toho tolik, že mě asi klepne ![]()
@zoubky vyber dobře.. Já si koupila zlevněný a je to děs, ujedu jedno kolečko a začnou mě hrozně brnět nohy.. Jsou nějak špatně tvarovaný nebo co
To už jsem vytáhla i tkaničky a mám je zapnutý jen na tu jednu horní přezku a stejně jsou skoro nepoužitelné.. Já raději chodím a pozoruju ostatní
Hlavně malá už je „velká“ tak chce chodit a né na mě koukat z kočárku..