Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj. Terixe máme a jsme naprosto spokojeni. A co se týče jízdy v terénu…nemohu si ho vynachválit!!!! procházky v lese s terixem byly na denním pořádku a dostali jsme se opravdu všude
Ted je našemu synovi 10 měsíců, má 70cm a do korbičky se pořád vejde
vřele doporučuji
![]()
Ahoj holky,
uvažujeme o koupi TERIXE né teda 3kolky, ale 4R a chci se vás zeptat jak je to se sporťákem? Dá se otočit po směru i proti směru jízdy prosííím? A byly tady nějaké výtky proti polohování sporťáku? Co to znamená, že se naklápí??? Kočár se nám líbí, až na ten šíleně malý nákupní košík a neradi bysme vyhodily peníze zbytečně. Také by mě zajímalo, jestli na něj pasuje klasická pláštěnka a moskytiéra Emitex? Dííky moc ![]()
Zdravím, u čtyřkolky je to se sporťákem stejné jako u trojkolky
Dá se jednoduše cvaknout po i proti směru jízdy, zabere to opravd jen pár vteřin. Co se týče naklápění sporťáku, tak to funguje tak, že sedačka nemá samostatné polohování pro záda a samostatné pro nohy. Pokud sklopíte zádovou opěrku, dítě jakoby zůstává v poloze sedu a jdou mu nohy nahoru, které má pokrčené. Vzhledem k tomu, že je sporťák určen pro větší děti (co umí samostatně sedět), není toto vůbec žádnou překážkou. Ani to není zdravotně závadné
Já mám trojkolku, sporťák už jsme jednou zkoušeli ale zatím se mi má sedmiměsíční dcera vejde krásně i s fusakem do korby, tak sporťák počká do jara. Košík mám ještě ten úplně první (ještě menší než ten co tam teď je) a naprostá spokojenost. Pláštěnky mám originál, to nevím jak má Emitex ![]()
Děkuji moc