Patron Terix 3

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nika S.
30.8.11 12:56

Děkuji moc :-D

• Citovat
  • Upravit
Veronika P
25.1.12 14:58

Patron Terix

Ahoj. Terixe máme a jsme naprosto spokojeni. A co se týče jízdy v terénu…nemohu si ho vynachválit!!!! procházky v lese s terixem byly na denním pořádku a dostali jsme se opravdu všude :potlesk: Ted je našemu synovi 10 měsíců, má 70cm a do korbičky se pořád vejde :) vřele doporučuji :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
5415
3.2.12 22:50

Ahoj holky,
uvažujeme o koupi TERIXE né teda 3kolky, ale 4R a chci se vás zeptat jak je to se sporťákem? Dá se otočit po směru i proti směru jízdy prosííím? A byly tady nějaké výtky proti polohování sporťáku? Co to znamená, že se naklápí??? Kočár se nám líbí, až na ten šíleně malý nákupní košík a neradi bysme vyhodily peníze zbytečně. Také by mě zajímalo, jestli na něj pasuje klasická pláštěnka a moskytiéra Emitex? Dííky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verunka Leunka
5.2.12 07:17

Zdravím, u čtyřkolky je to se sporťákem stejné jako u trojkolky :D Dá se jednoduše cvaknout po i proti směru jízdy, zabere to opravd jen pár vteřin. Co se týče naklápění sporťáku, tak to funguje tak, že sedačka nemá samostatné polohování pro záda a samostatné pro nohy. Pokud sklopíte zádovou opěrku, dítě jakoby zůstává v poloze sedu a jdou mu nohy nahoru, které má pokrčené. Vzhledem k tomu, že je sporťák určen pro větší děti (co umí samostatně sedět), není toto vůbec žádnou překážkou. Ani to není zdravotně závadné :) Já mám trojkolku, sporťák už jsme jednou zkoušeli ale zatím se mi má sedmiměsíční dcera vejde krásně i s fusakem do korby, tak sporťák počká do jara. Košík mám ještě ten úplně první (ještě menší než ten co tam teď je) a naprostá spokojenost. Pláštěnky mám originál, to nevím jak má Emitex :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4