Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám Terix 4 a jsem nadmíru spokojená s jeho skladností i funkčností. Jak s hlubokou, tak se sportovní korbou Ergo. To naklápění je fajn, dítě nepodjíždí a nehroutí se.
Ale mám dotaz: Řešili jsme k Ergu jiné než originální doplňky? Konkrétně bych chtěla nějaký nánožník, ten automaticky dodávaný je úplně na prd. Chtěla bych na zimu, tzn. teplejší a hlavně takový, který bude dostatečně velký. A samozřejmě abych si mohla trochu vybrat design.
Přijde mi, že klasika od Pinkie je na tuto sedačku obrovská. Neměla jste někdo něco hezkého, co sedělo?
@banaana Já teda nemám Terix pro sebe, ale mám jej na prodejně. Když někdo nechce nebo není spokojený s origoš doplňkama, vybere si u nás na webu nějakou alternativu např. od Emitexu a zatím byli všichni spokojení. A je to kolikrát i levnější… ![]()
@Kajule21 A můžu se zeptat, co je to za web? Pokud se to sem nesmí vkládat, tak do zprávy? Že bych se mrkla, jestli by se mi něco nelíbilo a vy byste mi to zkusila a příp. vycvakla
Pak bych u vás samozřejmě objednala.
@banaana Jasně,webovky hodím do SZ, akorát Vám to nezkusím na kočárku, protože je nemám skladem na prodejně. Objednávám to maminkám závazně až podle toho, co si vyberou. ![]()
@Kajule21 Díky, ráda se podívám, co nabízíte
A který z těch Emitexů si maminky berou a jsou spokojené?
@banaana Emitex je celkeově dobrý, takže těžko radit. Kvalita je perfektní. Záleží i na barvě, jakou chcete. Většinou si to brávají ke sporťákům, které nánožníky nemají. Pokud je už ve dvojkombinaci nebo trojkombinaci, tak použijí ten. Hlavně záleží, který se Vám líbí - je to z 99% univerzál, takže pasuje i na jié kočárky.
Já bych ten Emitex spíš z nouze
Vím, že má kvalitní výrobky, ale designy zoufalé. Nepotřebuji pestrobarevný, zlatý a tak, ale aspoň trošku něčím výjimečný by být mohl ![]()
Třeba ten od ABC design mi připadá hezčí.
@banaana Jo s tím designem máte pravdu - ten je pořád na jendo kopyto.ABC design je sice hezký, barevnější, zajímavější, ale nevím, jestli by na PATRONa pasoval - to bych si spíš troufla tvrdit, že ne…A vy máte Terixe? Myslím, že by se dal nechat ušít nějaký nánožník jiné barvy i od PATRONu… ![]()
@Kajule21 Já jsem se ptala přímo Patronu, jestli se ten jejich zimní nánožník skutečně dává tak, jak mají na obrázku a prý ano. To mi přijde divné a nepraktické. Dítě se z toho „vyzuje“ a musí mu tam táhnout. Ten univerzální, který se dává k Ergu automaticky, má prostě úplně blbý tvar a na kočárku blbě vypadá. A je úplně jedno, v jaké barvě to ušijí. Já bych stejně chtěla nějakou dost neutrální barvu, aby se to netlouklo s oblečením. Už se domlouvám s nějakou paní, která nánožníky šije a snad by si troufla podle fotek a zaměření i na tento. Přinejhorším jsem prohrála pár stovek ![]()
(Ano, mám Terix.)
@banaana Proč ne, spousta maminek si takhle nechává šít doplňky na kočárky. U nás v rodině si taky nechali obšít Concord a z černé barvy z něj teď mají nádhernou růžovou boudičku, fusak i nánožník. Snad budete spokojená ![]()