Patrový domek - rozmístění věcí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1089
13.10.05 23:55

Marki,
aby ti dietko nepadlo zo schodov, fakt kupte si zabrany na schody. My byvame v NL, tu su tie schody nehorazne strme a uzke, takze mame zabrany, u nas ich maju napr. v IKEA. A takto to potom vyzera (dieta mudruje, ako to otvorit :lol: :lol: :lol: )
 http://rodina.cz/…/zabrany.jpg

Inak, co sa tyka prebalovacieho pultu - my sme ho dost rychlo prestali pouzivat. Ja som prebalovala na posteli alebo na gauci, teraz uz prebalujem na zemi, na tych penovych puzzle. Iba mega-kako sa deje v kupelni, ale aj tak si Daninka napokon prenesiem do spalne na postel, je mi to tak pohodlnejsie (a pri jeho pohyblivosti aj bezpecnejsie).
Ale kazdopadne, ako to tu uz myslim zaznelo - pri poschodovych domoch je vyborne mat 2 prebalovacie :,-(y, kazdu na jednom poschodi. A tu v NL mavaju v obyvackach deti cez den v tzv. boxoch, co je tusim po nasom ohradka (vyzera to ako postielka, ale je stvorcova a mava dole suflik na blbosti).
Tak vela zdaru! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
14.10.05 08:40

Tak já jsem podobnou dispozici (kuchyň a obývák jsou zvlášť) nezvládla a po týdnu stěhování všech věcí nahoru a dolu jsme se přestěhovali s malým do obýváku. No, není to zrovna nejestetičtější ale moc návštěv nepřijímáme a těm co přijdou to neva…:) Jenže tím se nám ten problém stejně jen odsunul, protože stejně jednou bude muset malej do vlastního pokojíčku a já konečně do manželské postele :lol:
Mějte se,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
22.10.05 23:41

Tak přesně tenhle problém jsem řešila asi před půl rokem, než se narodil náš prcek. Máme taky domek s patrem, klasika - dole obývák propojený s kuchyní a koupelna, nahoře ložnice a dětský pokoj. Schody máme celkem strmé a polotočité, takže představa, že po nich x-krát denně běhám s mimčem v náručích, mě opravdu děsila. Takže nakonec mám 2 postýlky, jednu nahoře, jednu dole, přebalovák v koupelně a všechny prckovo věcičky v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí