Pavlíkovy třmínky - jak to vyřešit aby si to nesundávala?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
10.4.14 14:48

@snezenka21 doufám,že nejdete na rtg 8o doufám, že jdete na ultrazvuk! Takhle malým dětem se musí dělat ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
10.4.14 14:55

@KristyM chodíme na ortopedii do Kopřivnice na polikliniku, vy bydlítě někde poblíž? Třmínky mi říkal ortoped ať dávám na body a na holé nohy, max. může mít ponožky, ale ty jí dávám jen když má teplačky bez tlapek, jinak jí většinou dávám body s krátkým, na to třmínky a overal, anebo varianta č.2 body s dlouhým, třmínky a tepláčky.
@snezenka21 tak přeji, aby se to lepšilo, to je blbé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
10.4.14 15:31

@Zuzie jomy bydlime v Koprivnici a taky chodime na polikliniku :)
Mam uplne stejne varianty oblekani jak ty :) akorat ja ji nedavam ponozky vubec, davam jen teplacky s tapkama.
Jak dlouho vlastne mate ty trminky? My jsme mely vcera 14dni. Takze za 3 tydny ko… To vis tajne doufam, ze to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
10.4.14 15:39

@KristyM jéé tak to je dobrá náhoda, já žila v Kopru nějakých 25 let, teď 7 let žiju ve Veřovicích.
Třmínky má malá 5 týdnů, na Ko jdem v úterý příští týden. Taky doufám, že tam bude nějaký posun k lepšímu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.4.14 18:00

Nejdriv dem na ultrazvuk a kdyz se jim to nebude zdat tak na rentgen, dekali nam ho uz trikrat a urcite je to rtg, mi chodime do fakultni nemocnice v Hradci Kralove, me doktor rekl ze je mam davat na obleceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.4.14 18:02

A hrozila nam operace, mame spatnou jednu kycli 2c-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.4.14 18:26

@snezenka21 To je zvláštní, na rtg se chodí až od roka. Mám 2 děti, obě nosily třmeny a na rtg až od roka, ještě nás na to upozorňovali a myslím, že ortopedie Na Bulovce má fakt odborníky, když se tam nechal operovat i Klaus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.4.14 21:45

@krtek7489 jezdíme s malou do Brna, taky jsou tam odborníci a na rentgenu byla Áďa v pěti týdnech. A za měsíc má naplánovaný další, dělá se i tak malým dětem ;)
Holky já jsem ještě žádné kalhoty malé nezkoušela oblékat, zatím jí dávám stejně jako u peřinky do spacího pytle… Dáváte ty kalhoty větší velikost než by měly normálně, nebo se vejdou do té co by měly bez třmínků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
10.4.14 22:07

@Zuzie měla jsem pocit, že jsi psala, že jsi z Veřovic :)
Tak budu držet pěsti, ať to máte lepší! V úterý jdete na ko? Myslela jsem, že miminka s kyčlema jsou jen ve středu.
My máme v úterý očko, tak se asi někde minem =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
10.4.14 22:08

@Iveta80 taky se divím, že chodí na rtg a ještě k tomu tak často.
Jinak záleží na střihu kalhot, Já mám několikery legíny a ty jsou pasé na třmínky. Když jsou širší, tak se vleze i do vel., kterou má normálně, ale radši jí dávám větší, ať to má volnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.4.14 22:39

@KristyM Áďa byla na RTG, protože se rozhodovalo, jestli budeme muset na trakci a tam jde stav kloubů přece jen vidět nejlíp. A za měsíc máme kontrolu a RTG možné - asi podle toho jak se jim to bude zdát..
Po návratu z porodnice jsem všechny kalhoty zase schovala, tak se budu muset podívat, jestli se do něčeho vleze ;) S freikovkou to nešlo a pytel to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
11.4.14 00:27

@Iveta80 mi švagrová taky říkala, že se dělává rtg. Asi jak kde a myslím, že to maminky moc neovlivní… Já jsem ráda-ťuk ťuk, že jsem nemusela ještě s malou na rtg.
Určo mrkni. Já ze startu dávala jen dupajdy, měla jsem strach, aby ji tepláčky netlačily, ale myslím, že jsou docela dobré. Dávám normálně vel. 62 a tepláčky jí dávám i 68. Má je sice delší, ale na šířku jsou dobré s třmeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
11.4.14 08:58

@KristyM máš pravdu, popletla jsem to, v úterý jdem na KO k děcké a ve středu na tu ortopedii. A k jaké děcké chodíš ty? My chodíme do Mořkova k dr.
V úterý jdete na očko? Tak ať to malá dobře zvládne, já Sofku nechám naočkovat od půlroka, i tak z toho mám strach, snad to dobře zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
11.4.14 09:01

Holky budete holčičkám dávat naušničky? Já bych chtěla malé nastřelit nějaké naušničky, ale nevím kdy to spácháme bo očko bude mít až od půl roku, tak se musím v úterý zeptat dr kdy to malé nastřelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
11.4.14 09:26

@Zuzie chodim taky na polikliniku k Ruliskove. Jak se ti zda ten ortoped? Jsi spokojena?
Popravde jsem ani neuvazovala, ze bych malou nechala naocko vubec nebo pozdeji. Ja ji je mozna supnu po prvni jexa.. Jeste musim pouvazovat kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí