Pavlíkovy třmínky - jak to vyřešit aby si to nesundávala?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
4.11.10 19:10

NO JÁ JSEM MUSELA OŽELET TOLIK KRÁSNÝCH KOUSKŮ A MALÁ NĚKTERÝ ANI NA SOBĚ NEMĚLA A ŠATIČKY JSEM TAKY NEDÁVALA A HROZNÝ TO BYLO V LÉTĚ KDYŽ BYLO VEDRO :roll: .NO MALOU JSEM DÁVALA DO FUSAKU,ALE KOUPILA JSEM TAKOVÝ OBYČEJNÝ,ALE HOOODNĚ TEPLOUČKÝ A DENISKA HO BUDE MÍT JEŠTĚ TENTO ROK :palec: NO PO FINANČNÍ STRÁNCE JSEM NAKOUPILA OBLEČENÍ NA MIMIBAZARU A LEVNĚ A MALÝ VĚCIČKY JSEM TAM ZASE PRODALA :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zof
4.11.10 19:31

Jo na mimibazaru taky nakupuju,ale jeste jsem nezjistila jak tam zadat inzerat kdyz chci neco prodat.Uz toho budu mit Musim se na to nejak registrovat?

• Citovat
  • Upravit
313
4.11.10 19:48

ASI TAM BUDE NUTNÁ REGISTRACE,JÁ ZAREGISTROVANÁ JSEM,JSOU TAM NĚJAKÁ PRAVIDLA A ONI POTŘEBUJÍ NĚJAKÉ ÚDAJE TAK REGISTRACE JE NUTNÁ,ALE JÁ JSEM S MMB NAPROSTO SPOKOJENÁ :mrgreen: A JAKO SAMOŽIVITELKA DOST DÍKY TOMU BAZÁRKU UŠETŘÍM :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zof
4.11.10 19:56

tak ja na to taky juknu,na nove oblecky na par tydnu bych nemela..materska a hypoteka nejak nejde dohromady :cry:

• Citovat
  • Upravit
313
4.11.10 20:19

TO JE FAKT,DOBA JE ZLÁ A BUDE JEŠTĚ HŮŘ :cert: :evil: :roll: TAK HODNĚ ÚSPĚŠNÝCH OBCHŮDKŮ PŘEJI :mavam: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zof
4.11.10 23:08

Dekuji,brzy se do toho pustim..hlavne musim poresit ty trminky..

• Citovat
  • Upravit
1
27.11.10 10:26

Pavlíkovi třmínky

Ahoj,jsem tady nová,ale mám stejný problém jako vy.My jsme byly v Praze na 7týdenní trakci a nyní máme sádrovou spiku.Před vánoci jedeme na sundání sádry a asi dostaneme třmínky.Vůbec si to nedovedu představit,jak to malá bude zvládat a hlavně taky já.Nevím co ji mám koupit na sebe a jakou velikost,nejhorší je to že je zima a nevím jestli ji pak obleču třeba kombinézu.Má někdo zkušenost??Také nevím zda pak mohu malou normálně posadit do autosedačky?Také by mě zajímalo jak je to pak s vývojem mimča a zda je nutné nějak rehabilitovat či cvičit Vojtovu metodu.Prosím o vaše veškeré zkušenosti,které by mi mohly pomoci a usnadnit manipulaci.Malé bude v prosinci 6měsíců. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ornelinka
29.11.10 09:33

SOS

Dobrý den,
jsem v podobné situaci jako předchozí maminka. Dcerce zanedbali kyčel a až nyní v 6 měsících na náš popud se přišlo na to, že opravdu není dobrá. Pravděpodobně dostane třmínky. Prosím o radu, jak v zimě s tak velkým dítětem v třmíncích naložit, jak jezdit autem v autosedačce,jak kočárkem, nevejde se mi ani do fusaku. Prosím o radu, děkuji za ni a přeji všem krásné Vánoce.

• Citovat
  • Upravit
zof
29.11.10 11:11

Dobry den,
ano resim s fusakem a i kocarkem stejne dilema.Koupila jsem agate zimni fusak kde ma nozicky v jednom velkem pytli,ale do autosedacky se mi v tom uz brzy nepovejde a do kocarku na sirku asi taky ne.Pokud budeme mit trmninky dalsi 2 mesice tak budeme muset koupit dalsi kocar,nejaky siroky :-( s oblecenim nejlepe davat dupacky,tricko s dl.rukavem,svetrik a nejake siroke kalhoty,ktere se vejdou pred ty pokrcene nozicky v trminkach.Jinak se nebojte,mimco si na trminky zvykne,sice pri nandavani je u nas porad krik a boj,ale jinak se to uz srovnalo.Ja spis resim problem s prdiky,tim jak si moc nemuze s nozkama hybat ji boli moc brisko a place od prdiku.Preju hodne stesti s trminkama,nebojte se toho,mimco si zvykne a vy taky..hlavne,aby pomohly co nejdrive..

• Citovat
  • Upravit
zof
29.11.10 11:19

Dobry den,

na kombinezu s trminkama zapomente.Pokud to nema hodne siroke nohavice tak tam dite nedostanete.Ja vsechny teple overalky,na ktere jsem se tak tesila az bude nosit a vypadat jak maly medvidek musela odlozit :cry: Zatim se mi nejvice osvedcil zimni pytel,kde ma prostor na ty zabi nozicky.Do autosedacky ji v tom dostanu,ale snazim se minimalizovat delku v ni,protoze je v tom nacpana a prijde mi v dost neprirozene pozici.Hlavne je ji opet tak tak na sirku a s tim pytlem je tam uplne naknap.No trminky na zimu nejsou zrovna vyhra,ale doufam,ze je uz po novem roce nebude muset mit uz porad..pokud se to nezlepsi tak trakce,sadra a zase trminky..mejte se pekne a nestresujte se tim,zvyknete si.

• Citovat
  • Upravit
313
29.11.10 11:47

ZDRAVÍM :mavam: ,
NO V ZIMĚ TO NENÍ ŽÁDNÁ VÝHRA S TŘMÍNKAMA,U NÁS JE MALÁ MĚLA V ZIMĚ KDYŽ BYLA MIMUŠKO A TO SE DALO,ALE I TAK TO BYLO NA OBLÍKÁNÍ HROZNÝ A SE SPOUSTOU OBLEČENÍ JSEM SE MUSELA ROZLOUČIT :-( .NO NICMÉNĚ,KAŽDOPÁDNĚ TO ŘEŠIT PROSTORNÝM FUSAKEM A JÁ JSEM TEDY KOUPILA I KOMBINÉZKU A TEDA O ČÍSLO VĚTŠÍ A HLAVNĚ NA ÚPLNÉ ROZRPNUTÍ A TO UŽ PAK JEN NASADÍTE RUKÁVKY A KRÁSNĚ VSUNETE NOŽIČKY,MUSÍ BÝT ŠIROKÁ A ŠLO TO :palec: HORŠÍ TO JE S ÚZKÝM KOČÁREM A NEBO VAJÍČKEM,TAM JSEM KE KONCI MALÉ TŘMÍNKY UŽ NEMOHLA DÁVAT,PROSTĚ SE MĚ DO TOHO NEVEŠLA.NEJVÍC JSEM VYUŽÍVALA PODKOLENKY,BODÝČKA A OVERÁLKY.CO SE TÝKÁ KALHOT TAK TO BYL VELIKÝ PROBLÉM JE NATÁHNOUT NA TY ROZTAŽENÝ NOŽIČKY A TAK JSEM KOUPILA TEPLÁČKY S PODDAJNOU GUMOU.JÁ JSEM MĚLA PROBLÉM HLAVNĚ V LÉTĚ PŘI TĚCH PAŘÁKÁCH,MALÁ BYLA POD TÍM PÁSEM NA ZÁDÍČKÁCH SPOCENÁ A TUDÍŽ SAMÁ POTNIČKA :-( ,NO NEBYLO TO ZROVNA SUPROVÝ,ALE ZVLÁDLY JSME TO A NYNÍ MÁME ZATÍM KYČLÍKY V NORMĚ A UŽ SE DO TŘMÍNKŮ ANI NEVEJDEME A TAK NEMUSÍME MÍT TEN OBÁVANÝ STROJEK :dance: :palec: ,OPRAVDU TO DODRŽUJTE CO NEJVÍC TO PŮJDE A I KDYŽ SE TO NANDÁVÁNÍ DÍTKU NEBUDE LÍBIT TAK VYDRŽTE,PAK SI NA TO ZVYKNE,MALÁ SE MĚ V TŘMÍNKÁCH NAUČILA I LÉZT A DOKONCE SE SNAŽILA I VSTÁVAT A CHODIT MĚ ZAČALA UŽ KONCEM 10.MĚSÍCE A TAK TO VŠECHNO HRAVĚ DOHNALA A DÍKY TOMU ŽE SE PROPÍNALA A TŘMÍNKY ODMÍTALA SI VYTRÉNOVALA NOŽKY NATOLIK ŽE JAKMILE JSEM TŘMÍNKY SUNDALA TAK ZA CHVILKU CHODILA A SAMA A TEĎ BĚHÁ JAKO FORMULKA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
29.11.10 11:58

JEŠTĚ K TĚM PRDÍKŮM.U MALÉ TO TAKÉ BYL PROBLÉM A TO VELKÝ.MALÁ TRPĚLA PRDÍKAMA A KOLIKAMA A TAK JSEM PO RŮZNÝCH KAPKÁCH A CVIČENÍ A MASÁŽÍCH A GELÍCÍCH ATD.POUŽILA ZNÁMÉ PROBIOTICKÉ KAPKY OD BIO GAIA,U NÁS JSOU HODNĚ DRAHÉ A JELIKOŽ JSEM SAMOŽIVITELKA TAK JSEM HLEDALA KDE SEHNAT LEVNĚJŠÍ A DOVÁŽÍ JE JEDNA PANÍ V CHLADÍCÍM BOXU A MÁ JE ZA MÍŇ JAK POLOVIČNÍ CENU A TO JE SUPER :palec: A TY JEDINÉ NÁM TEDY POMOHLY A DO MĚSÍCE TO BYLO V POŘÁDKU A MALÁ MĚLA PO KOLIKÁCH :dance: .POKUD BY JSTE NĚKDO MĚL ZÁJEM O KONTAKT NA PANÍ TAK MĚ PÍSNITE SOUKROMOU ZPRÁVU A JÁ VÁM ZAŠLU KONTAKT :palec: .PŘEJI VŠEM NEMOCNÝM MIMINKŮM BRZKÉ UZDRAVENÍ :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zof
29.11.10 12:03

Dobry den,ja probiotika zkusila 2× a mela po tom hrozny prujem..ja ji davam sab simplex,ale zadna slava..ty probiotika vasi dcerce pomohly hned?

• Citovat
  • Upravit
313
29.11.10 12:18

NO ZÁLEŽÍ CO MÁTE ZA PROBIOTIKA A POKUD MÁTE TY KAPKY OD BIO GAIA TAK JE KAŽDOPÁDNĚ MUSÍTE BRÁT KAŽDÝ DEN A 5 KAPEK A NESMÍ SE TO VYNECHAT,TO BY JSTE PAK MUSELA ZAČÍT NANOVO DÁVAT A TAK PO 14 DNECH TO ZAČALO ZABÍRAT A DO MĚSÍCE BYLO PO PROBLÉMU A TAK NA 80-90% VYMIZELY PŘÍZNAKY A MALÁ BYLA SPOKOJENÁ.DENISKA MĚLA PRŮJEM JEN TŘEBA PO KAŠI S PROBIOTIKAMA :-) ,ALE PO KAPKÁCH NE,ONY TY KAPKY UPRAVÍ PROSTŘEDÍ VE STŘÍVKÁCH A DAJÍ VŠECHNO DO POŘÁDKU A TAK VŠE ZAČNE PRACOVAT TAK JAK MÁ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
29.11.10 12:23

KAPKY SABÍKY JSEM TAKÉ DÁVALA,ALE TY NÁM VŮBEC NEPOMOHLY A SPÍŠ DENISCE JEN CHUTNALY :lol: ,ALE MŮŽOU SE PODÁVAT I BĚHEM PODÁVÁNÍ KAPEK OD BIO GAIA.JÁ JSEM ZKOUŠELA I BABY CALM A TEN MALÉ MÍRNĚ POMOHL OD BOLENÍ,ALE JEN NA CHVILKU A TAKY DENISCE CHUTNAL :lol: .JINAK TY PROBIOTICKÉ KAPKY STOJÍ KOLEM 600,– ,ALE JÁ JSEM JE KUPOVALA OD PANÍ ZA 250,– :palec: .TO POUZE U NÁS STOJÍ TOLIK PENĚZ,ALE NA SLOVENSKU JE SEŽENETE TAK ZA 300,– A V POLSKU JEŠTĚ ZA MÍŇ.VŠAK SE MRKNITE NA NĚJAKÉ DISKUZE A MĚ TO TEDA HLAVA NEBERE,PROČ JE TO ZROVNA U NÁS TAK DRAHÝ :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí