Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Takhle nám dopadá každá
taky nevíme co s tím
mysleli jsme, že to je topením pod parapetem, ale dělá to i jinde a substrát na bylinky používáme ![]()
@Junkyska Právě, párkrát odeberu a můžu vyhodit a koupit novou :-/ tady zrovna netopíme, je zalitá, na světle a stejně nic…no tak poletí a koupíme novou.. ![]()
@Salorka my už si jí koupili i v zahradnictví jako, že bude lepší a prd…i kačírek máme v květináči…no tak bude nová no ![]()
Pažitka je mrcha. Kdybych chtěla, tak ji taky nevypěstuju a ejhle loni se objevila jako plevel v tom nejhorším místě na zahradě kam se dává bordel při rekonstrukci. Mezi střepama, kamením a skoro v blátě je ji perfektně
![]()
Ahoj, mam dotaz. Koupila jsem si pazitku v kvetinacku od farmare, po nejake dobe jsem ji presadila a zacla sesychat, mela jsem ji doma, okna na sever. Tak jsem ji soupla ven na terasu, chtela jsem aby i dorostla, nez zacnu zase strihat, a ted koukam, ze mi tam rasi kvety, tak se zda, ze se vzpamatovala na vzduchu
a muj dotaz, ustrihnout ty kvety nebo nechat byt? Planuju ji presadit do zeme, ale az bude zahrada, takze tak cerven. Ma to smysl? Nebo ji mam radsi nechat v kvetinaci a do zeme az pristi jaro?
Diky ![]()
@Verun83 fakt květy? Nemáš tam nějaký plevel? Pažitka přežije cokoli
@matkabagristy píše:
@Verun83 fakt květy? Nemáš tam nějaký plevel? Pažitka přežije cokoli
Ne
roste to na konci te pazitky, zatim to vypada jak uzavreny poupatko.
@Verun83 píše:
Neroste to na konci te pazitky, zatim to vypada jak uzavreny poupatko.
tak máš jakousi rychlenou
květy otrhej
My máme pažitku v rožku ve foliovníku a taky už nasazuje na kvetení.
Oškubat
Já jich tam pár nechávám, jsou hezké ![]()
A jinak to asi rostlinu zbytečně vysiluje ![]()
Květy bych odstřihla a pažitku používala dál. Dělám to tak normálně, akorát květy mám tak konec května.
Dobrý den pažitku máme v bytě a normálně roste, je krásná takže nevadí když nemáte zahradu můžete pěstovat doma!!!
![]()