Péče o nosík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1266
24.2.15 08:55

On právě žádnou rýmu nemá a používám ty klasický uchoťoury, né miminkovský. V porodnici nás to takto učili… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.2.15 09:00

@lussinka1984 když nemá rýmu tak proč ho nenecháš na pokoji? 8o

• Citovat
  • Upravit
2649
24.2.15 09:51

@lussinka1984 no taky nečistím když tam opravdu nic nepřekáží. Max 1 týdně… někdy ani to né. Čistí si ho sama pčikáním :mrgreen: prostě prskne a je to venku.
Přehnaná čistota není dobrá :hug: Jestli nemá problém s dýcháním, tak bych ho nechala. Občas se do nosu podívala, ale nějak to nehrotila. Zkus si každej den vytřít nos tyčinkou jak to děláš jemu a uvidíš za měsíc co ti to udělá z nosem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.2.15 13:00

Já smotám takovej ten buničinovej tamponek a pootočením to z nosíku vyndám. Dr mě to tak naučila, když má něco v nose. I v porodnici to radili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
24.2.15 14:36

Díky za názory, uchošťoury tedy používat už nebudu. Mívá tam suchý sople, tak kdyžtak použiji ten buničinovej tamponek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.2.15 14:47

My to používáme i na očička, nos a učili mě to v porodnici i do uší, ale to jsem vzdala a začala používat dětský tamponky, protože se prcek vrtí a tím tamponkem to v uších nemělo význam. Ale na ten nos je to super, nemusí se člověk bát, že mu ublíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí