Hygiena a pečivo v obchodech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
12.4.13 11:44

Rodiče, kteří strčí chodící děcko do vozíku se špinavýma botama, zřejmě také část mozku rodičovstvím ztratili. :roll:

• Citovat
  • Upravit
14335
12.4.13 11:45

No já nedávám nic jíst z obchodáku do holých ruk, m pokud nejsou myté.. Ani po wc to už vůbec i když si umyju ruce, protože si je umyjete a stjeně chytáte pak kliku…
Venkovní špína mě nevadí, ale totoho se bojím, co kde ko chodí a chytá..

Příspěvek upraven 12.04.13 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
12.4.13 11:46
@Angua píše:
A teď jak to poznáš, když jsi ho neviděla, že? :mrgreen: Vozíky nejsou samočistící :lol:

Ten vtip je v tom, že to právě nepoznám :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
12.4.13 11:46

@ostlužina v dnešním světě si nemůžeš být jistá vůbec ničím :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.4.13 11:49

@Naima to si naběhneš.. jednou tu byla diskuse a někdo se ozval, co má dělat, když má víc dětí, které mu utíkají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
12.4.13 11:52
@kvaček píše:
@Naima to si naběhneš.. jednou tu byla diskuse a někdo se ozval, co má dělat, když má víc dětí, které mu utíkají..

Jednou jsem viděla, jak tam rodiče dali snad desetiletou holku a to mi hlava nebrala a to nebyla nějak postižená, venku běhala jak čipera 8o :zed: Když má ženská víc malých dětí, tak to chápu, když jí každé běží jedním směrem. Mám doma jedno a nákupy jsou někdy horor i tak. Lítat za jedním jde, ale za dvěma, třemi najednou těžko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.4.13 11:54

@MUFICE to jo to chápu, ale většinou toto nezajímá lidi a prodavače.. Znám maminky co houknou a děti nikde neutíkají.. Ale záleží na věku.. asi těžko bude nahánět maminka třeba douleté dvojčata a vozík u toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
12.4.13 11:55
@kvaček píše:
@MUFICE to jo to chápu, ale většinou toto nezajímá lidi a prodavače.. Znám maminky co houknou a děti nikde neutíkají.. Ale záleží na věku.. asi těžko bude nahánět maminka třeba douleté dvojčata a vozík u toho..

Kolikrát už jsem viděla, jak chudák matka nahání malé děti a bylo mi té paní líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.4.13 12:03
@MUFICE píše:
Ten vtip je v tom, že to právě nepoznám :zed: :zed:

Já jen, že ono to tak působí - i na mě - když vidím někoho špinavého, jak zastrkává vozík, tak po něm bych si ho nevzala, ale vedlejší „vychladlý“ klidně a mohl ho tlačit klidně i někdo horší - akorát jsem to neviděla, tak je vozík „čistý“ :lol:

Děti ve vozíku nechápu, zvlášť větší. Můj starší chodí vedle vozíku a rozhodně žádný problém nemám. Když byli menší, měla jsem malou v nosítku a on byl ve vozíku. Chápu to třeba u dvojčat - ale i tak je možné tomu děcku sundat boty nebo mu dát na nohy třeba ty pytlíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
12.4.13 12:15

@abc123 no právě.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.4.13 12:15

Tak ono někdy i ty ušentilí někdy mají víc čisté ruce než nějkaý vymydlený.. Ruce jsou ruce, to člověk neví, co kde kdo chytal..
Ale já se zase z toho nehtourím.. Jka jsem psala, nevádám jídlo hned, jak jdem z obchodu, ale prostě ty bezobalové dávám, až si umyjem ruce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
12.4.13 12:28

Já tedy nechápu ty děti ve vozíku ani kdybych měla ženská 5.. Na utíkající děti mi přijdou tedy daleko lepší ty vodítka, když už.. Dát takové dítě do vozíku s botami je humus to ať se na mě ty ženské nezlobí.. A to vůůbec nemluvím o bezpečnosti stojícího divokého dítěte v nákupním vozíku :roll: Jak tu někdo psal - sáčky na nohy - to by mi ještě přišlo rozumné ale ještě jsme to tedy neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
12.4.13 12:35

@kvaček Děkuji za upozornění ;). Co se mě týče, ať si je přivážou třeba na provaz, ale tohle si odpustí :).

• Citovat
  • Upravit
50155
12.4.13 12:37
@Almira-Alm píše:
Já tedy nechápu ty děti ve vozíku ani kdybych měla ženská 5.. Na utíkající děti mi přijdou tedy daleko lepší ty vodítka, když už.. Dát takové dítě do vozíku s botami je humus to ať se na mě ty ženské nezlobí.. A to vůůbec nemluvím o bezpečnosti stojícího divokého dítěte v nákupním vozíku :roll: Jak tu někdo psal - sáčky na nohy - to by mi ještě přišlo rozumné ale ještě jsme to tedy neviděla :mrgreen:

Já jsem viděla zatím jenom sedící děti ve vozíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.4.13 12:38
@Anonymní píše:
ZakladatelkaHolky tak já si nedělám iluze, že v pekárně, pašikárně se nic špatného neděje, ale tam se většina výrobků ještě tepelně upravuje.
Mě prostě vadí, že na to hmatají čuňata nebo nemocní lidé, ekzematici atd. nikomu by ruka neupadla kdyby si vzal rukavici, sáček.
Možná je dobré péct doma, taky peču chleba, i rohlíky jsem zkoušela, ale ty mi domácí nechutnají :nevim:

Tak teď jsi mě teda fest naštvala. Já teda pečivo vybírám v rukavici, ale kdybych se svým ekzemem sáhla na rohlík, kterej ty pak sníš, tak co jako myslíš, že se stane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák