Hygiena a pečivo v obchodech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
12.4.13 15:46
@abc123 píše:
@claire91 fakt ještě neviděla? Já téměř každej nákup takhle potkám rodiče co veze dítě, které v koši stojí. Kdyby sedělo na sedátku před košem tak to je ok:-)Ještě jsem si vzpomněla, když probíráme to pečivo…ve městě je soukromé pekařství s obslužným pultem a jedna paní prodavačka (cca 35 let), když bere sáček na pečivo (používají papírové), tak pokaždé nasliní prst a pak stejnou rukou pečivo nandá do pytlíku :poblion: a podá prodavačce u kasy, která inkasuje peníze.

Tak tam by me uz nevideli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
12.4.13 15:46

U nás se sní za víkend, tak 12 ks celozr. rohlíků/bulek, ale jsme jenom 2 dospělí a tříleté dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.4.13 16:24
@pavučina píše:
Vás je 8? 8o Téda to jsme proti vám nenažranci.

tak nenazrance mam tady ale nezivime se pecivem. respektive pecivo pecu doma a varim 2 tepla jidla denne.

• Citovat
  • Upravit
1505
12.4.13 16:30

Taky vídám děti přímo v koši, na druhou stranu ten koš musí být tak špinavej (pochybuju, že je umývají a i kdyby… :lol: ), že tam stejně nedám nic jen tak, pokud je to přímo k jídlu. Nechápu třeba lidi, co dají chleba bez sáčku do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
12.4.13 16:57
@Timinka píše:
tak nenazrance mam tady ale nezivime se pecivem. respektive pecivo pecu doma a varim 2 tepla jidla denne.

Jseš doma viď? Já chodím do práce a právě proto se jsem se rozepsala, že tolik pečiva, kolik sníme, denně nenapeču, raději uvařím večeři a pečivo koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.4.13 17:05

@pavučina to jsem cekala :lol: ne nejsem doma. pracuju.

• Citovat
  • Upravit
462
12.4.13 17:24
@Timinka píše:
@pavučina to jsem cekala :lol: ne nejsem doma. pracuju.

Co jsi čekala? Chtěla jsi se ukázat jako lepší než já? Tak to si se ukázala. Od prvního příspěvku, kdy si se podivovala nad tím kolik musím kupovat pečiva, a že asi nejíme nic jiného než rohlíky, jsi věděla, kde to skončí a jak se nakonec ukážeš jako gerojka, matka 6 dětí, denně peče, vaří 2 jídla, chodí do práce. Tak na tebe fakt nemám. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.4.13 17:32

@pavučina ne takovy muj zamer nebyl. to ty jsi od prvniho prispevku psala ze ty pracujes a proto si ty nemuzes dovolit pecenim ztracet cas. nekolik holek tady psalo ze je to chvilka casu :nevim: ale tys mi to musela nandat praci a tremi detmi. zavrsis to jizlivou poznamkou ze jsem urcite doma. ja ti pouze odpovidala.

• Citovat
  • Upravit
462
12.4.13 17:45

@Timinka Co já jsem ti nandala? Jen jsem ti argumentovala proč kupuju tolik rohlíků a proč si pečivo nepeču a tys mi dala vždy sodu, že jako jseš schopnější. Ale teď už vím kdo jsi, pamatuju si tě ještě pod jiným nickem a kdybych to věděla dopředu, tak na tebe raději nereaguju.Na tebe tu asi nemá nikdo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.4.13 17:47

@pavučina dneska to vypadalo ze vsichni kdo pecou se flakaji doma. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1011
12.4.13 18:25

@abc123
To je stejné jako když mají rukavice-naberou rohlíky a to do té stejné ruky si bere peníze, a pak zase pečivo…

U nás v mastně ženská holýma rukama sahá na maso… 8o Mám sto chutí jí něco říct!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
12.4.13 19:29

@nestela No mě přijde stojící dítě a jorkšír skoro stejný humus - oba šlapou v tom samém.. Jen z čokla k tomu ještě padají i chlupy.. Fuj - lidi jsou fakt prasata bezohledný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
12.4.13 19:32

@Drovers A viělas kolik se jim vejde do koše bochníků, když nakupují pro restauraci? :roll: A rozhodně je nebalí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.4.13 19:39

Holky, mě dneska v obchodě pěkně natáhlo. V tescu měli u uzenin ochutnávku nějakých párků a nebyly u toho párátka. Každý si tam hrábnul rukama a jak to bylo na hromádce, tak nešlo vzít jen jeden kousek, lidi se v tom normálně hrabali. A ty ruce špinavé!
Já nejsem cíťa, co musí mít všechno sterilní, ale toto mě dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
12.4.13 20:12
@Almira-Alm píše:
@Drovers A viělas kolik se jim vejde do koše bochníků, když nakupují pro restauraci? :roll: A rozhodně je nebalí :poblion:

Ne, to mi ani neříkej. :roll: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák