Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, mohl by mi prosím nějaký rodič říct své zkušenosti se školou PED Academy v Libni? Rádi bychom tam dali dceru a chtěli bychom si potvrdit/ vyvrátit, zda děláme správné rozhodnutí.
Děkuji moc.
P.
@Pavlaaa1 píše: Více
Máme tam letos prvňáčka a za nás nejlepší rozhodnutí! Co vás zajímá konkrétně? U nás ve školce byl o ped velký zájem, letos se hlásilo asi 6 děti, minuly rok podobne..
@Anonymní píše: Více
Super, gratuluju ![]()
Zajímá mě:
No a to nejdůležitější, zda je dítě ve škole šťastné ![]()
Děkuju moc za odpovědi
@Pavlaaa1 píše: Více
4)komunikace - já vlastně nevím 😂nic zásadního jsme neměli potřebu zatím řešit. A vše co bylo potřeba, tak jsme řešili přímo s třídní učitelkou. Vídáme se s ní prakticky každé ráno při předání děti a často i odpol, takže není problém cokoliv se domluvit / zeptat se…
Dítě školu miluje, když byl nedav jo nemocný, tak to obrečel, že tam nemůže 😂což je pro nás nejdůležitější … My jsem prostě fakt nadšený.
Jinak vím o pár dětech, pro které je těžká třeba angličtina. Mají jeden celý den komplet v aj a pokud dítě neumí vůbec aj, tak to možná ze začátku může být náročné…ale co tak pozoruji, tak to pochyti hrozně rychle.
@Anonymní píše: Více
Děkuju moc za zevrubnou odpověď. Naše dcera byla na PED přijata 🙂
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak jste své děti připravovali na přijetí do PED Academy Libeň do 1. třídy.
Moc děkuji za info
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.