Pedagogická způsobilost pro SŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
18.6.19 13:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
18.6.19 13:03
ČJL na FF UK má ségra a je to téžké studium, kde absolventi jsou určeni nejen pro běžnou praxi, i pro jazykové ústavy, přednášení atd. Předpikládám, že i jednoob.pedag.tam jde do hloubky, koukala jsem na netu, je tam i hodně praxe podle webovek, takže nevidím problém. Nemáme učitele, tak kdo jiný byměl učit???Zvlášť když máš praxi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím o radu. Vystudovala jsem po Střední pedagogické škole filozofickou fakultu Karlovy univerzity jednooborový program pedagogika v magisterském studiu, dále na téže škole jednooborový magisterský program český jazyk a literatura. Učila jsem bez problémů na základní škole na prvním stupni, kde bylo vzdělání vyhodnoceno jako způsobilé k výuce. Nyní mám několik nabídek na výuku českého jazyka na střední škole, ale z některých škol mi sdělili, že vzdělání není způsobilé k tomuto typu výuky, že prý mohu pouze na umělecké škole, na jiné střední škole však zase řekli, že to možné je. Může mi prosím, holky, někdo sdělit, jak je to ve skutečnosti?
Zeptám se na ministerstvu, ale bude trvat nějakou dobu než získám odpověď. Omlouvám se za anonym, mám tu známé a nechci, aby věděli, že jsem momentálně bez práce. Omlouvám se zároveň za překlepy, píši z mobilu. Děkuji.