Pediatři v Opavě

117
4.6.16 17:42

Pediatři v Opavě

Ahoj holky, za pár týdnu se mi má narodit potomek, tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, který pediatr v Opavě (okolí ne) přijímá nové pacienty, můžete sem psát své odůvodněné doporučení, ale i stížnosti, na koho si dát pozor. Mezi moje priority patří to, ať hlavně nedává na všechny možné nemoce antibiotika - jako mě v dětství, a nevnucuje všechna zbytečná očkování.
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
4.6.16 17:59

@Bonichimejka mam dve holky, 17 let a druha ma 15 mesicu. S obema chodim k Mudr. Krivske v Katce. V soucasne dobe to prebira dcera pani doktorky. Holky nastesti nejsou skoro nemocne a nemam pocit, ze by cpala na vse atb. Spis naopak. A dokonce je ochotna i diskutovat o ockovani. Nejsem neockujici matka, spis se snazim odkladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
4.6.16 19:09

Já od narození chodila k paní doktorce Filipiové (Nádražní okruh) a teď k ní chodím s dcerkou - přebírá/přebrala to po ní dcera (Mudr. Chodurová) a je úžasná + sestřička to samé. Poradnu už má jen ona. Očkování nevnucují, naopak mi přišlo, že jsou pro povinná a ta stačí… Já od Mudr. Filipiové brala antibiotik za život úplné minimum. Doporučuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
106
4.6.16 19:44

My chodíme k Mudr. Cibulkove a je to lékařka s velkým L!!! Ona i sestřička jsou skvěle, moderní přístup, výborný rozhled, vždy dělá crp a až poté rozhodne o atb, jen nevím zda přibírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.6.16 21:00

@markeeetka20 Taky jsem měla tu možnost být od ní ošetřená před zhruba čtyřmi lety a úplně super přístup…Přibírá, ale až od října, tak jedině, že bych šla k nějaké dočasně, a pak prešla k ní :)

@Elianto74 Děkuji za tip, taky jsem o ní přemýšlela.

@ZuzaMi Taky děkuji za tip :)

Nevíte jestli Vaše doktorky chodí domů na kontrolu novorozence? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.6.16 21:56

Dr. Cibulkova nechodí ( teda za mě - 2 roky ) ale objednává úplně mimo ordinační dobu, když se jde s novorozencem. Ja jsem si líp vybrat nemohla a mela jsem hlavně štěstí že mě přijala - měla 2 volné místa. Je strašně ochotná i po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty