Peg Pérego GT3 Completo 2007

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Plus Completo?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book P...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
9.4.13 19:04

Ahoj holky, jdu si pro radu, budu kupovat hlubokou korbičku na GT, sporťák mám po dceři. Jde mi o to, jestli některá z vás neví, jaká pláštěnka se na ní hodí, nepotřebuji nutně od Peg pérega. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65448
9.4.13 19:11

@Haduša emitex ted nevím, jestli byla XL nebo XXL v názvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.4.13 19:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
9.4.13 19:37

A ještě k těm kšírům - to jich jako jen zaháknu nahoře do toho očka, a pak zacvaknu mezi nohama? To je všechno? A co ty volné konce, co jsou jakoby u zad dole? to nikam? Z návodu jsem to nějak nevyšpekulovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
9.4.13 19:59

Půjčila jsem si tu fotku tam jde vidět, že dole ty pásky někam vedou dovnitř, ale kam? To jsou jen tak zastrčené nebo i někde zadělané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.4.13 20:28

Chci se jeste zeptat nevadi vam ze to pliko nema spojene madlo ovlada se dobre? Book je krasny ale vazi 15kg zatimco pliko 8,5. stale to projizdim a nevim ktery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101902
9.4.13 20:38

@Jani85 No, s jedním dítkem mi to nevadilo, se dvěma už je to horší… ono záleží na jaké použití to chceš, jako auto a nákupní kočár bych asi spíš vzala to pliko, protože pokud ta váha nekecá, tak si s bookem moc nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.4.13 20:42

Ja to chci na ty nakupy a dovolenou :-D a pak jsem sedivala jeste ze je pliko mini. doma budu pouzivat gt to chodim po lese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101902
9.4.13 20:48

@Jani85 Mini už mě nezaujalo… ale líbí se mi to pliko easy drive :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.4.13 20:53

Vim ze to tu nepatri, ale jaky je ten nuna golfac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
9.4.13 21:27

Já si opět koupila do foroty Jane energy, fakt nej golfáč - už se nedělají ale trefila jsem super kup a nechala zaservisovat v Handy Praha.
Já jsem malinká 1,6m a vážím málo. Takže jsem nechtěla nic nad 7kg, plus potah, plus cisk v košíku, plus dítě, plus taška-nevynesla bych to do mhd a spoléhat se…
Janečko má 5,6kilo a jezdí luxusně, má gumové kola takže kočičí hlavy paráda, maj aretaci polohování nohou i zad do lehu. Už mám třetí kousek doma první prodán druhý kámošce a třetí si nechám nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101902
9.4.13 22:07

@Jani85 Já jsem s Nunou moc spokojená, spojená rukojeť, krásně jezdí, nevypadá to jako klasické golfky… jo, souhlasím, že jsou nízké, občas mě to překvapí při sjíždění velkého schodu a velikostně - no myslím, že větší dítko to moc na spaní není, i když nedávno v nich vytuhla kamarádky dcerka, která aktuálně nosí velikost 104…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
16.4.13 09:20

Ahoj holky, tak my uz jsme prezuli, male bude za tyden 7 mesicu, myslite, ze to nevadi, kdyz jeste nesedi? No ale ted peru korbicku, tu vnitrni vrstvu…nestane se s tim neco v pracce? mam to na 30 a na rucni prani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 13:23
@hubička píše:
Ahoj holky, tak my uz jsme prezuli, male bude za tyden 7 mesicu, myslite, ze to nevadi, kdyz jeste nesedi? No ale ted peru korbicku, tu vnitrni vrstvu…nestane se s tim neco v pracce? mam to na 30 a na rucni prani…

Nie nic ja som prala normalnym programom samozrejme vsetko najnizsoe hodnoty otacok aj teploty a vsetko sedi tak ako ma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101902
16.4.13 18:17

@hubička GT3 jde až do lehu, takže to rozhodně nevadí… a korbu jsem prala na 40° včetně boudy a všechno v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí