Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Plus Completo?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book P...Holky, nemáte některá odkaz na mimibazar na ušití podložky do sporťáku? Já se tam moc neorientuju a nejde mi to tam najít. Díky L.
Paní se jmenuje Šárka Matiášková (opice)…jeste jsem neobjednavala ale mam to v plánu
@Barun díky moc
určitě si vyberu a vezmu si rovnou dvě, aby jsem měla na střídačku
mám denim, tak jsem koukala po růžové a fialové, ale krásná je i ta modrá s tím medvídkem. A asi Emmulce koupím i nějakou čepičku, vždyť podzim už klepe na dveře
![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Jani85 Ne, vytáhnout nejde a narvala jsem ji nejenom do pračky, ale i do sušičky
Fakt? Prosím tě a z jakého kočáru? Já teď ušpinila taky boudu a říkám si, že když to nějak namočím, tak tam ta špína beztak zůstane a spojí se to do takové té hnusné „mapy“, tak jsem nad tou pračkou taky přemýšlela, ale bojím se, že to tu konstrukci celou pokříví. V pračce jsi i ždímala?
@Kamila Jakub Zatím jsem prala komplet potah z Plika P3 a pak komplet Navlettu od GT3. A i jsem ždímala, stáhla jsem to tedy na 400 otáček, méně to neumí a bez ždímání jsem to zas do sušičky dávat nechtěla.
@j.a.n.i1 Ty jo, a to se to fakt nepokřivilo a všechno v poho? Já mám PP Book, ale nevím, jestli budu mít tu odvahu ![]()
@Kamila Jakub No, já to Pliko mám už hodně jeté (aktuálně po cca 4 možná 5 dětech) kupované za 1000,– takže tam jsem to prostě neřešila… no a když přežilo Pliko, tak jsem si troufla i na další.
Tak ja jsem to taky vyprala, a pak dala setrne zdimani a pohoda nic se nestalo.
Prala sjem i boudu z GTčka, mám větší buben, ale normálně složenou. prala jsem na 40 a otáčky jsem dala raději jen na 400 a byla jak nová.
Holky, díky moc, navnadily jste mě, asi ji tam taky hodím a budu hodinu ve stresu, než dopere ![]()
Ja potah z GT3 taky prala v pracce a boudu jsem cistila kartackem s mydlovou vodou a pak ji celou splachla ve vane sprchou a nechala okapat a doschnout venku.
@monnane píše:
Půjčila jsem si tu fotkutam jde vidět, že dole ty pásky někam vedou dovnitř, ale kam? To jsou jen tak zastrčené nebo i někde zadělané?
@j.a.n.i1 píše:
@hubička GT3 jde až do lehu, takže to rozhodně nevadí… a korbu jsem prala na 40° včetně boudy a všechno v pořádku
Prosim ta a akym sposobom si prala tu budu (teda mam na mysli striesku, ak som dobre pochopila?) to s celou konstrukciou alebo mas nejaky typ ako dam tie vystuze prec a perem bez nich? lebo by sa nam zisla taka ocista
@misenka0110 Jojo, s konstrukcí, prostě jsem ji odcvakla v kloubech od korbičky a pak zmáčkla, aby prošla dveřmi do pračky ![]()