Peg Perego GT3 / Jané Slalom Pro

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
13.4.07 11:43

Nám v obchodě říkali, že to stupátko na druhý dítě není nic moc - i mi to tak připadalo. Je v podstatě na místě, kde standardně bývá u kočárků nožní brzda - tu GT3 nemá (nijak se to tu myslím nezmiňovalo, brzdí se tak, že se na ruční brzdě zajistí takové tlačítko, šoupátko:-)). Takže druhé dítě prostrčí hlavu místem, kde na „řidítkách“ visí ledvinka, která tam tím pádem asi nemůže být… Nevím moc, jak se přidělávají boardy, ale myslím, že tam dítě nestojí takhle komplikovaně? To se mi teda moc nezdálo, že by se na tom dalo pohodlně stát…

• Citovat
  • Upravit
3241
13.4.07 20:24

No, nevím, myslím, že mnohem víc fouká do cortiny, není tam vůbec žádná clona a bouda je úplně otevřená, právě kvůli tomu jsem od ní upustila a určitě bych šla do gt3.Že nejde otáčet by mi nevadilo, první kočár jsem taky neměla otáčecí a byl v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
14.4.07 23:33

Koutnakovko ,
ale ten X- lander XA má taky ty přední kolečka menší… ono záleží u těch 4kolek, jak moc jsou malý ty př. kola, některé zase tak malé nejsou…
Ale hlavně ten X-lander má teda dost malou tu sedačku, to nemůžeš vůbec s GT3 porovnávat :wink:

Laďko , dík…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/33.gif

Jinak ke Cam Cortině: stejně jak tu psala anonymní, byl to můj 1.favorit, ale jen do té doby, než jsem ho vyzkoušela na prodejně…o těch plastových kolech se tu psalo, prostě není nad nafukovací :wink: , pak mě celkem zarazilo, jak je sedačka u Cortiny úzká a důvod proč bych si ji NEMOHLA koupit byl, že jsem do ní dala prcka a boudu měl na hlavě :roll: Cortina má dost nízko boudu nad sedačkou, takže kdo máte nebo předpokládáte, že budete mít dlouhána jako my, tak http://www.sirmi.ic.cz/smajl/46.gif /> Takže já do ní tenkrát 21 měs. syna nedala…

Stejně tak Quinny Freestyle je hooodně úzký kočár a všichni mnou dotazovaní prodejci mi ho pro větší dítě vymlouvali, pak jsem ho taky viděla v obchodě a fakt je moc úzký :roll: a navíc má v boudě na bocích jen síťku, takže v zimě tam na dítko víc fouká…

K váze GT3: vážila jsem ho a má 14 kg, možná necelých…určo je o cosi těžší než Slalom - na něm mě lákala taky ta váha, ale jak tu píšete, jezdí s ním tady půl města a GT3 tu mám zatím jen já http://www.sirmi.ic.cz/smajl/45.gif /> Jinak dnes jsem se Slalomem jela, kámoška má nový a jede se s ním taky super, akorát by mi v té letošní kolekci vadilo to okénko v boudě, když svítí sluníčko, tak to není pro dítě moc příjemné a nedá se to nijak zadělat, tohle je právě u GT3 mnohem lépe vymyšlené

A to stupátko pro dítko je opravdu dole, jak normálně bývá nožní brzda…a je fajn, občas na něm svezu staršího syna, ale ten má už přes 30 kg, tak jen občas, ať nezavařím kočár :lol: :lol: Kupodivu jsem koukala, že se mi i s tak velkým živým závažím :lol: kočár dobře řídil… Stojí na něm mezi rukojetí, ledvinka se sundávat nemusí, ale je fakt, že to jde jen když je sedačka v poloze na sezení! A právě že je mnohem pohodlnější než boardy!!!!!!!!!
Jinak stupátko slouží i k lepšímu nájezdu na chodník apod., když si na něj dáte jednu nohu a tou zaberete a tím lépe kočár nadzvednete a ovládáte :wink:

Holky zítra kočárek nafotím a co nejdřív sem dám fotky…
 Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.4.07 09:02

Ahoj, tak já jsem včera vytáhla manžela na nákupy v Nových Butovicích měli dokonce ještě ten starší model GT3 tem modro-sedivy, ale ten se mi tolik nelibil, hlavne ten co tam měli byl takovej trosku na heslo, spatne se s nim manipulovalo ale nastesti tam meli i ten novy typ v cervene barve, nevim jestli to bylo zarivkama nebo cim,ale byl trochu do oranzova, je to mozny?No, ale to nic tak jsem ho manzelovi predvedla, prodavacky moc ochotny teda nebyli a taky se mu moc libil, strasne se nam libil ten cudlik na to zaaretovaní predniho kolecka,celkem vychytany a ta boudicka je opravdu super a i to polohovani zad, co jsem koukala tak vetsina ma to polohovani vzadu na snurku, co se mi nelibi, tohle jde krasne jednou rukou a i ty madlo vepredu jde vyndat, coz je taky dobry ne?
No, takze GT3 to vyhral, nechci nikoho urazit, ale me se u x-landra nelibi ten material, prijde mi jak od vetnamcu a hlavne na ty boudicce je nasita takova ledvinka a to se mi vubec nelibi!
No a jak Sisinka psala, tech Slalomu je po Praze mraky a ja jeste nikoho z GT3 nevidela a to bych docela chtela:-))

Jinak jsem premyslela, ze kdyz se to sice neda otocit,aby na dite nefoukala, tak v zime kdyz pada snih a fouka, tak se na to da stejne plastenka a pres tu tam zase tolik nejde,ne?

Takže já mám vybráno, ještě to auto jsme nezkoušeli, ale snad to pujde, to predni kolecko jde krasne vyndat, tak to je o zase nejaky cm navic :-)ted jen, že jsme se s manzelem neschodli na barve,ja bych chtela zelenou a jemu se kupodivu libi ta cervena,tim me prekvapil:-))

No, nejak jsem se rozepsala, jsem ted nadcenec z GT3, tak radci nic spatnyho o nem nepiste nebo me rozhodite:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
15.4.07 10:03

Holky, já vám tak záááávidím, asi budu manžela hodně uhánět, aby to mimčo bylo co nejdřív :wink: než se zase pro změnu rozjede GTmánie :lol: :lol: :lol: Každopádně souhlasím se Sisinkou co se týče okénka u nového modelu Slalomu-přijde mi to hodně nesmyslné, když všechnu kočárky mají tyhle „jukací“ okénka zavíratelné..
Ale jak jsem psala, každý má svého favorita, u mě teda GT3, včera jsme byli zase na Hostivaři na kole (taháme za sebou kárku, tak jsme taky za exoty) a snad 5× Slalom v různých provedeních..
Ale abych byla spravedlivá-úžasné vageny jsou to oba, každá maminka si bude chválit to svoje :wink: a každé dítko bude chválit svou maminku, že mu vybrala ten nej kočár..

A moc a moc se třesu na ty fotky !!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.4.07 13:35

PeZa, souhlasím s tebou, taky už mi chybí jen to mimi. Já jsem maniak do kočárů a bojím se, že další kolekce nebude tak pěkná, že to zvrtají nebo tak něco. Nejraději bych si koupila gtčko hned. Už se nemůžu dočkat, až zase vyrazím s mimískem do terénu. No tak mi nezbývá než doufat, že kolekce 2008 bude ještě lepší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
15.4.07 14:06

K.a.c.k.o -a já jsem ráda, že nejsem sama, kdo má vybraný kočár dřív, než mimi :lol: No, já jsem na GT přišla náhodou tady a pak mi švagrová řekla, že viděla trojkolku od Peg Pérega a měla velkej košík a že se jí zdála větší než Slalom (viděla korbu), tak jsem začala pátrat a zamilovala se.Doufám, že příští kolekce bude taky tak pěkná, ale u mě teď vítězí modrá :wink: každopádně se těším na fotečky holek, co už ho mají a na jejich pozitiva, ale i negativa, protože dokonalý není žádný 8)

A Tobě přeju to brzské mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.4.07 15:21

No, musim vám napsat, že do kočárů jsem nikdy tak žhavá nebyla, dřív než bych měla dítě a proto jsem ani neřešila moc kočár hluboký a koupila hlubokou korbu od Inglesiny po jednom dítěti za 3 tis., ale ted Vám můžu říct,že jak jsem se do GT3 zamilovala, tak mě štve,že jsem si ho nekoupila i s tou hlubokou korbou, mohla bych drandit už ted:-)) takže vás plně chápu, že jste se do toho taky tak zblbly:-)) je fakt nádherný, já chci 100% zelený, jak už jsem psala on chce červený,ale já s nim budu jezdit víc, tak má smůlu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.4.07 15:22

Navíc moje diskuze začala golfkama a nakonec budu kupovat sporták:-)) takže díky za názory a na upozornění ta tento kousek:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.4.07 01:19

Holky, tak tady fotečky naší krasavice GT3 :lol: :lol:

http://www.baby-cafe.cz/…z%20boku.JPG /> http://www.baby-cafe.cz/…En%EDkem.JPG /> http://www.baby-cafe.cz/…eda%E8ka.JPG

Toho datumu na fotkách si nevšímejte :wink: , já ho zase zapom. nastavit :roll: :roll:

Jinak kdo by chtěl vidět více fotek i s detaily, mám tady:
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
Během tohoto týdne ještě přidám do albíčka další fotky s detaily (třeba boudy…), dnes to bylo tak narychlo…

k.a.c.k.o , ještě s tím kupem počkej :lol: , třeba bude ta příští kolekce 08 ještě hezčí! Mě se třeba více líbila ta loňská, hlavně kvůli té stříbrné konstrukci a třeba nám příští rok Perego vyrazí dech - teda v dobrém… :wink:
 Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
16.4.07 13:12

Ahoj, koukala jsem a super, ještě by mě zajímala ta sluneční stříška, jak to vypadá v reálu, protože podle všeho jsme zase o jaro přišli a je tu rovnou parné léto-tak jdu nandat slunečník na Energy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
16.4.07 16:39

Ahoj holky,
já se přidávám do klubu GT3, jen teď rozvažuju a prosím vás o názor. Nechceme vědět, co čekáme, takže je horší vybrat variantu barvu kočáru, chceme určitě hlubokou korbu a mně se nejvíce líbila ta z loňské kolekce Toffee (velmi unisex), ale na letošní kolekci je na podvozku vždycky ta barva, která je potom na sporťáku…tak co teď??? Shánět starší podvozek? Asi blbost ne? Protože ať koukám, kde koukám, tak jsem našla z minulého roku jen korbu, nic víc. Myslíte, že bude vypadat divně koupit červený sporťák a narvat na něj tu korbu Toffee?? nebo mám jít prostě do zelené???? Chjóóóóó, pomóóóc, jinak skončím u Mutsyho :-)

popřípadě mne teď napadlo, jde dát sporťák úplně do lehu? Že bych oželela korbu a koupila tu PP vložnou tašku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.4.07 16:50

Wonko, sporták jde dát uplně do lehu,ale jinak barva zelená je super, já jsem plně rozhodnutá, že půjdu do zelený:-) takže já radim zelenou,i ta červená je super a jestli seženeš tu korbu,tak je to jedno,je tam jen jedna trubka červená a stejně je to na chvilku ta korba,takže bych to moc neřešila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
16.4.07 18:22

Koutnakovka: díky moc za odpověď…ta zelená je fakt krásná!!! Ještě brouk vrták, na prvního kluka jsem korbu neřešila protože je březnový a bylo teplo…teď čekáme druhé v září a nevím, jestli mám kupovat korbu s rizikem, že v půlce zimy budu stejně muset přesedlat do sporťáku, nebo fakt jít do vložné tašky…co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.4.07 18:31

Wonca:tak v tom já Vám neporadím:-)) já čekám ted první mímo už každým dnem:-) tak nemám zkušenost, já koupila kočár po jednom dítěti za 3tis.je super a právě jsem si myslela,že v něm vydržíme i zimu a pak jsem tu řešila jestli mám koupit sporták nebo golfky a ujal se sporták a já si vybrala ten GT3 a nikdo mi ho nezhanil a jsem na něj zvědavá, už se na něj moc těšim:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí