Peníze a peníze..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
80063
26.2.23 08:12

@Králičice Ale jistě, mně se jen líbila formulace, že ji jeho dítě nezajímá. Což je sice pěkné, jenže ona sama jeho dítě čeká. A to dítě bude sourozenec. Takže by ji zajímat asi mělo. A hlavně by ji měl zajímat jeho,,nevztah" k tomu decku. Protože to jí taky může vbrzku potkat. Na jejím místě by mne právě jeho chování a vztah k jeho dítěti zajímal silně.
Ale docela by mě zajímalo, co může dělat chlap ve fabrice za sedmnáct? Asi zametá dvůr a jezdí s rudlikem? Nosí chlapům svačiny? Takový ten týpek v rádiové, se smetakem a s vajglem v puse? Typ Button?

• načítám...
32124
26.2.23 08:15

@inkakřivák Někde tady psala, že on platí dluhy za svou ex…takže bere víc, ale splácí… ;)

• načítám...
4749
26.2.23 08:15
@Anonymní píše:
@andrasteia přijde mi to v pohodě a víš proč? Protože nebyl doma, netrávil s tím dítětem žádn čas a to dítě k němu nic necítí. A to se má snažit? Proč?
Protoze si ho jednou upichl a ma za nej zodpovednost, ze je mekdo hloupy a poridi si dite, p
@Anonymní píše:
@Tofifea zájezd není něco, co by dítě potřebovalo, když nejsou peníze. Jasný, stojí to víc, ale možná kdyby měla peníze i ona, mohlo to dítě žít jinak, než jako fetka. Asi to úplně není o příteli, ale i o jeho ex. Která dítě nevedla a skončilo špatně. Takže si myslím, že si nemá kdo co vyčítat.

Ja neznam moc fetek co by se dokazali starat o deti a jeste jim chteli zaridit zajezd do ciziny..ty dnesni fetky jsou nejake uvedomele, o dite se staraji a jeste jim chteji doprat jazykovy pobyt.hmm.. :think:

• načítám...
ontarova.stara
26.2.23 08:19
@astoret píše:
Ja neznam moc fetek co by se dokazali starat o deti a jeste jim chteli zaridit zajezd do ciziny..ty dnesni fetky jsou nejake uvedomele, o dite se staraji a jeste jim chteji doprat jazykovy pobyt.hmm.. :think:

Pokrok nezastavis :mrgreen:. Takova Katka jeste smazila nekde v parku.

• Upravit
3503
26.2.23 08:20
@Anonymní píše:
@Svistice myslela jsem si, že se mi nedostane odpovědi. Narozdíl od ostatních alespon nás to zajímá a snažíme se to řešit. Když už rypete - ex si vzala spoustu půjček, měli barák a dítě začalo hulit. Snažil se to dát dohromady až to dopadlo tak, že jim sebrali barák a dítě? Nikdy se k němu nehlásila. Vydělával peníze a bylo to knicemu, tak se s ní rozvedl a doteď platil dluhy! Za někoho, kdo neumí šetřit. Mě nezajímá, co má a nemá delat. Ptám se na jediné, co má dělat, zda poslat peníze nějaké nebo ne. To je vše.

Ano, měl by poslat peníze. Ty mu je půjč a on ti je z víkendových brigád splatí. Je povinen dodržovat rozhodnutí soudu. Do doby, než si najde jinou práci, musí hnout zadkem a pracovat i o víkendech.

• načítám...
12235
26.2.23 08:21

Co vede zenskou byt s chlapem, ktery vydela 17 litru? To ses s nim snad ze soucitu…
Ten musi mit nekde dluhy, jinak to neni mozny 8o

• načítám...
4749
26.2.23 08:21

@ontarova.stara no ja koukam, jak ta doba jde dopredu :pankac:

• načítám...
4749
26.2.23 08:22

@Ketris vzdyt psala, ale plati je za ex, on je v tom nevinne..je to vlastne chudak

• načítám...
8935
26.2.23 08:23
@Šmoulice píše:
On ke svému dítěti nic necítí. Tak proč by si ho bral do péče? :roll: :lol:

To je šílený, když otec ke svému dítěti nic necítí.
I lidé, kteří své dítě často nevidí, tak ho mají rádi. A pokud k němu nic necítí, tak bych měla důvodnou obavu, že je u přítele něco špatně. A bála bych se mít s nim dítě. Že ho nebude mít také rád.

• načítám...
4749
26.2.23 08:26
@lasička1 píše:
To je šílený, když otec ke svému dítěti nic necítí.
I lidé, kteří své dítě často nevidí, tak ho mají rádi. A pokud k němu nic necítí, tak bych měla důvodnou obavu, že je u přítele něco špatně. A bála bych se mít s nim dítě. Že ho nebude mít také rád.

Spis si myslí m, ze je to vroucne prani zakladatelky, aby to tak bylo, vlastne to dite vnima jako nutne zlo, co jim snizuje rozpocet. To je hnus..

• načítám...
80063
26.2.23 08:26
@Monchichik píše:
@inkakřivák Někde tady psala, že on platí dluhy za svou ex…takže bere víc, ale splácí… ;)

Tady na emiminu zásadně každý splácí dluhy svého/své ex, a v exekucich je každý taky kvůli ex. Takže jo. Určitě. Ale jinak beru, to jsem si neuvědomila. Už jsem prostě viděla Buttona v radiovce.

• načítám...
42459
26.2.23 08:27
@Ketris píše:
Co vede zenskou byt s chlapem, ktery vydela 17 litru? To ses s nim snad ze soucitu…
Ten musi mit nekde dluhy, jinak to neni mozny 8o

Určitě ho má platinovýho a umí s ním věci nevídané :mrgreen: :P ano, bingo, správná otázka, normální ženu by to ani nenapadlo, zakládat rodinu s tímto perspektivní, citlivým mužem, co bere část výplaty načerno, jinak to totiž není možný.

• načítám...
56505
26.2.23 08:31
@Betty MacDonald píše:
Určitě ho má platinovýho a umí s ním věci nevídané :mrgreen: :P ano, bingo, správná otázka, normální ženu by to ani nenapadlo, zakládat rodinu s tímto perspektivní, citlivým mužem, co bere část výplaty načerno, jinak to totiž není možný.

Umí ho strčit do každé díry a zakladatelka vrní blahem.

• načítám...
12235
26.2.23 08:37

@astoret Tak samozřemě, on je ten obětní beránek :lol: na internetu nebývají věci tak, jak se prezentují. Většinou ten, kdo se chlubí nejvíc, má v životě nějaký problém.

• načítám...
13974
26.2.23 08:44
@ontarova.stara píše:
A nefetuje i zakladatelka? To jedine by totiz vysvetlovalo, proc si nekdo udela s takovym dareckem dite.

Tak jestli ne teď, tak určitě bude, až z ni bude taky samozivitelka :lol: :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna