Peníze a peníze..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
80069
26.2.23 10:25

@Ketris samozřejmě. Vždyť proto jsem se i ptala na to dítě. Tyhle náhlé změny pohlaví v polovině diskuze snižují důvěryhodnost téměř na nulu. Takže klid.

• načítám...
smajlik345
26.2.23 11:01
@Anonymní píše:
@Svistice nedohodli. Soud to tak dal. Kdybyste ji znali,… Není to normální člověk a fetuje. A přítel s platem nelže…

A přítel jakožto otec nechá své dítě s někým kdo fetuje :roll: No tak to je otec roku.
Ono se to jednou vrátí až budeš na toho úžasného chlapa nadávat jak dává málo peněz na vaše dítě :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
26.2.23 11:10
@Anonymní píše:
@andrasteia přijde mi to v pohodě a víš proč? Protože nebyl doma, netrávil s tím dítětem žádn čas a to dítě k němu nic necítí. A to se má snažit? Proč?

Jsi ubohá. I když otec pracuje v cizině a že jich je čím dál víc, tak i tak může mít k dítěti (k dětem) vztah a velmi dobrý.
Takže to nebude o tom dítěti, jako spíše o otci, který se na dítě vykašlal…
Náš otec pracoval dlouhé roky v cizině a kvůli finanční situaci jezdil domů 1× za 2 měsíce a vztah má semnou i s ostatními mými sourozenci naprosto perfektní

• Upravit
33651
26.2.23 11:10
@smajlik345 píše:
A přítel jakožto otec nechá své dítě s někým kdo fetuje :roll: No tak to je otec roku.
Ono se to jednou vrátí až budeš na toho úžasného chlapa nadávat jak dává málo peněz na vaše dítě :mrgreen:

Tak on k němu přece nic necítí. To víš, běžná věc, když otec jezdí kamionem, a je doma málo, to pak děti ani neříkaj tati, a on se přece snažit nebude :poblion:

• načítám...
33651
26.2.23 11:15
@Anonymní píše:
@hanka.br. by mě zajímalo, kdyby si jezdila přes 10 let kamionem a byla jednou možná za dva tydny doma, aby si získala peníze na splacení dluhu, zda by ti dítě říkalo mami :palec:

Teď si představ, že jsou rodiny, kde otec jezdí pryč třeba na půl roku, a světe div se, děti vědí, že je to táta, když přijede domů. Ten tvůj na dítě kašlal, a vesele v tom pokračuje. Našel si tebe, a ty ho v tom mohutně podporuješ. Co je pro jeho dítě, je zbytečný co? Až bude chtít jednou tvoje dítě někam se školou, tak mu taky jistě vysvětlíte, že je to zbytečný…

• načítám...
ludmilaadamkova
26.2.23 11:19

Bude krásné jak jednou se tvůj příta také nebude zajímat o vaše dítě, budeš fňukat, jak máš nízké alimenty a ztěžovat si na to, že dřív takový nebyl.. jak se děsně změnil atd.

• Upravit
56107
26.2.23 12:01

Ta už neodpoví. Chtěla politovat.

• načítám...
4749
26.2.23 12:21
@jkra píše:
Ta už neodpoví. Chtěla politovat.

Typicke, nedostala odpoved co cekala, tak uz se neozve. Bohuzel, se nad tim asi ani nezamysli.

• načítám...
Anonymní
26.2.23 14:52

Jen prp info.

1. jeho ex fetuje, peníze nemá, účtenky taky ne, kdo ji má věřit. Nikdo
  2. dítě není chlapec, jak tady furt řešíte, ale holka. Docela proslulá v huleni a naprosto zbytečná pro společnost, protože sociálních případů tu je dost.
  3. přítel bere 17 tis, ale řešíte jen, že je neschopný, že si nenajde práci, logické. Protože neznáte pravdu. Proč je bere? Protože skončila fabrika, kde bral dost slušně peníze a aby uživil rodinu, vzal první práci poblíž. Jste ubohé v některých věcech - když nevím, tak to přece nebudu rozpatlavat ne?
  4. pokud vím, tak spousta chlapů alimenty nesplácí. On přišel o práci, musí mít podřadnou a stále platí, ale ne, on se nesnaží.
  5. ano, jeho ex se z něco snaží dostat každý halíř a hraje si na chudinku. Kdyby to byl chlap, bylo by to ok? Očividně ženský spolu tady drží jak beton
  6. moje dítě bude zaopatřené, jak říkám, nic vám do toho není, a hlavně nejsem závislá na nikom.

Našla jsem tu možná tak dvě normální odpovědi. Neříkám, že k něčemu byly, ale alespoň ty dotycny se nechovaly jako slepice.

Když nic nevíte, nekomentujte.

• Upravit
3731
26.2.23 15:13
@Anonymní píše:
Jen prp info.
  1. jeho ex fetuje, peníze nemá, účtenky taky ne, kdo ji má věřit. Nikdo
  2. dítě není chlapec, jak tady furt řešíte, ale holka. Docela proslulá v huleni a naprosto zbytečná pro společnost, protože sociálních případů tu je dost.
  3. přítel bere 17 tis, ale řešíte jen, že je neschopný, že si nenajde práci, logické. Protože neznáte pravdu. Proč je bere? Protože skončila fabrika, kde bral dost slušně peníze a aby uživil rodinu, vzal první práci poblíž. Jste ubohé v některých věcech - když nevím, tak to přece nebudu rozpatlavat ne?
  4. pokud vím, tak spousta chlapů alimenty nesplácí. On přišel o práci, musí mít podřadnou a stále platí, ale ne, on se nesnaží.
  5. ano, jeho ex se z něco snaží dostat každý halíř a hraje si na chudinku. Kdyby to byl chlap, bylo by to ok? Očividně ženský spolu tady drží jak beton
  6. moje dítě bude zaopatřené, jak říkám, nic vám do toho není, a hlavně nejsem závislá na nikom.

Našla jsem tu možná tak dvě normální odpovědi. Neříkám, že k něčemu byly, ale alespoň ty dotycny se nechovaly jako slepice.

Když nic nevíte, nekomentujte.

tvoje dítě bude zaopatrene, nejsi na nikom závislá tak o co jde? Klid ne?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna