Peníze a peníze..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
32125
26.2.23 16:10
@Anonymní píše:
@Monchichik nezajímá se, protože nemá vztah k němu, snažil se ji brát na výlety ale úplně na něj kašlala, tak to vzdal. Protože ex ji ockovala. A z vlastní zkušenosti vím, že matky mají na děti vliv větší, než otcové. A pokud se chtěla ex pomstít, tak jí to vyšlo. On to vzdal a už k tomu dítěti nic necítí, dostal druhou šanci a snaží se. A jestli se přestane snažit mi je jedno. Já se dokážu postarat i sama a nejsem svi@e, k čemu by mi byl, kdyby se nestaral? K ničemu, jenže on se stará a můžu mu věřit. Já dost obětovala, on taky. Jsme šťastní a budeme.

jak byla dcerka stará, když od nich odešel?

• načítám...
32125
26.2.23 16:13
@Anonymní píše:
@Monchichik dluhy doplatil. Firma končila, tak ho donutili, aby skončil. Blbec to podepsal. Nedostal ani korunu. Ale o tom jsem nevěděla.

takže už bere víc než těch 17 tisíc, ne? V rozsudku má, že se má podílet polovinou na dalších výdajích, tak bude asi muset…

• načítám...
6116
@Anonymní píše:
@Lendava já mám vše y co potřebuji. Nepotřebuji další hladový krk, který nechodí na brigádu a kašle na vše. Ať si ji živí matka. Očividně na to taky nemá. Za to, jak se ta holka chovala, neuvidí nic. A ex taky ne

Nevidíš si do pusy. Matka to dítě většinově živí, tvůj jí posílá nějaké usmolené 3500,–, což je v kontextu všech plateb za takhle velké dítě směšná částka. Chtěla po něm teď po roce proplatit půlku výletu, na který ona i při tom, že potřeby dítěte většinově hradí ona, má. Ten, kdo na to nemá, je tvůj chlap. A ty budeš pořád jak kafemlejnek bez špetky soudnosti blekotat o tom, jak matka je zlá, že peníze nemá.

„Za to, jak se ta holka chovala“ - :poblion: karma je zdarma, kočičko. Pro tebe ten pád na držku bude fakt extra těžký.

• načítám...
16997

Zakladatelko - pořád opakuješ, že tě dítě nezajímá. Tak proč tahle diskuze? Nech to na otci, ať si to vyřeší po svém..

• načítám...
Anonymní
26.2.23 16:18

@ontarova.stara nikdo po něm nic nechce. Já se dokážu postarat sama, takže když se rozejdeme, budu v pohodě a jestli nebude platit je mi fuk, nepotřebuji ho k životu, když to tak řeknu hnusne. Ať platí polovinu, ale věci, co jsou potřeba (věci do školy, brýle ) ale ať neplatí zbytečný výlet. Já měla rozvedené rodiče taky, matka s otcem se dokázali domluvit a když nebylo, nejelo se a jsem v pohodě. Nemá peníze, tak nepojede. Výlet není potřeba k životu a hlavně to není žádné vzdělávání a pod.

• Upravit
16997
26.2.23 16:19
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nikdo po něm nic nechce. Já se dokážu postarat sama, takže když se rozejdeme, budu v pohodě a jestli nebude platit je mi fuk, nepotřebuji ho k životu, když to tak řeknu hnusne. Ať platí polovinu, ale věci, co jsou potřeba (věci do školy, brýle ) ale ať neplatí zbytečný výlet. Já měla rozvedené rodiče taky, matka s otcem se dokázali domluvit a když nebylo, nejelo se a jsem v pohodě. Nemá peníze, tak nepojede. Výlet není potřeba k životu a hlavně to není žádné vzdělávání a pod.

Ale co je ti vlastně do toho, co on platí? 8o

• načítám...
74217
26.2.23 16:19
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia to dítě mě nezajímá a zajimat nebude. I kdyby bylo v problémech apod. Jsou to jeho problémy a problémy matky. Nikdy to dítě nepřijmu a tím to končí. Existuje to jo, ale pro mě ne. A nehodlám na tom nic měnit. A znám spousta lidí, co nepřijme dítě toho druhého a světě div se, vše je ok. A nikdo je nenutí.

Proč si taková sobecká roura najde chlapa, který má závazky? Fakt to nepochopím.
Když pak napíšeš, co píšeš tady.

• načítám...
32125
26.2.23 16:21
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nikdo po něm nic nechce. Já se dokážu postarat sama, takže když se rozejdeme, budu v pohodě a jestli nebude platit je mi fuk, nepotřebuji ho k životu, když to tak řeknu hnusne. Ať platí polovinu, ale věci, co jsou potřeba (věci do školy, brýle ) ale ať neplatí zbytečný výlet. Já měla rozvedené rodiče taky, matka s otcem se dokázali domluvit a když nebylo, nejelo se a jsem v pohodě. Nemá peníze, tak nepojede. Výlet není potřeba k životu a hlavně to není žádné vzdělávání a pod.

Tak výlet se zdá zbytečný tobě…jí asi ne…a to, že není potřeba k životu není snad směrodatné, ne? I věci pro radost jsou třeba…neheldě na to, že i tohle k životu patří…není to vzdělávání? co je to za výlet?

• načítám...
42481
@Kelsey píše:
Proč si taková sobecká roura najde chlapa, který má závazky? Fakt to nepochopím.
Když pak napíšeš, co píšeš tady.

Protože nikdo normální by na takovou citově plochou ubožačku nevlezl…

• načítám...
Anonymní

@Králičice naše věc to je.

• Upravit
Anonymní
26.2.23 16:22

@Monchichik nejsou peníze, tak nepojede. Nebudeme se zadluzovat kvůli výletu přece!

• Upravit
209
26.2.23 16:23

No, asi takhle: v rodině máme podobný materiál, jako je tvůj přítel..a ty. Řešil svoje dluhy tím, že makal ofiko za minimálku, ale k tomu měl na rozdíl od toho tvýho samce brigády na stavbách. Svojí ex a dětem se smál, jak na ně vyzrál, když jim musí platit jen úplné minimum. Jeho přítelkyně ho v tom hojně podporovala.
Teď je v dlouhodobé PN, brigády nepřipadají v úvahu a je mu (nejen) po finanční stránce sakra ouvej.
Nevěřím tomu, že v dnešní době chlap doopravdy vydělá jen 17t. A dalším tvým pohádkám. Je mi tě vlastně hodně líto.

• načítám...
32125
26.2.23 16:24
@Anonymní píše:
@Monchichik nejsou peníze, tak nepojede. Nebudeme se zadluzovat kvůli výletu přece!

zadlužovat? co to je za výlet?

• načítám...
ontarova.stara
26.2.23 16:24
@Anonymní píše:

Zahranicni pobyt neni obycejny vylet, nejspis neni nutny, ale pro dite to bude prinos. Bude v kontaktu s rodilymi mluvcimi, nacerpa nove zazitky a zkusenosti. Navic ta cena je prizniva. To ma schopny clovek za dva vikendy na brigade.
Sorry, ale prijde mi, ze ty tomu decku ty moznosti snad zavidis, protoze si nejspis uvedomujes, ze tohle co mas, neni zadna vyhra.

• Upravit
33661
26.2.23 16:25
@Anonymní píše:

Pro tebe zbytecnost, pro ni zazitek. Porad tady meles, ze to neni tvoje dite, ty nic davat nebudes. Ok, ale porad ma otce, ktery tu povinost ma. Proc tedy tahle diskuze? Vzdyt i kdyby ty penize byly na vzdelani, tak ma holka smulu, protoze pan otec nema a neda. Debata o nicem. Chudak holka.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna