Peníze a peníze..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5959
26.2.23 15:14
@jkra píše:
Ta už neodpoví. Chtěla politovat.

Politovat nechtěla, ale pokud se tu sejde banda kritizujících a moralizujících sle.pic, tak z toho nikdo odvařený není.

• načítám...
12237
26.2.23 15:31
@Anonymní píše:
Jen prp info.
  1. jeho ex fetuje, peníze nemá, účtenky taky ne, kdo ji má věřit. Nikdo
  2. dítě není chlapec, jak tady furt řešíte, ale holka. Docela proslulá v huleni a naprosto zbytečná pro společnost, protože sociálních případů tu je dost.
  3. přítel bere 17 tis, ale řešíte jen, že je neschopný, že si nenajde práci, logické. Protože neznáte pravdu. Proč je bere? Protože skončila fabrika, kde bral dost slušně peníze a aby uživil rodinu, vzal první práci poblíž. Jste ubohé v některých věcech - když nevím, tak to přece nebudu rozpatlavat ne?
  4. pokud vím, tak spousta chlapů alimenty nesplácí. On přišel o práci, musí mít podřadnou a stále platí, ale ne, on se nesnaží.
  5. ano, jeho ex se z něco snaží dostat každý halíř a hraje si na chudinku. Kdyby to byl chlap, bylo by to ok? Očividně ženský spolu tady drží jak beton
  6. moje dítě bude zaopatřené, jak říkám, nic vám do toho není, a hlavně nejsem závislá na nikom.

Našla jsem tu možná tak dvě normální odpovědi. Neříkám, že k něčemu byly, ale alespoň ty dotycny se nechovaly jako slepice.

Když nic nevíte, nekomentujte.

Dlouho jsem se nesetkala s tak hloupym clovek jako ses ty :zed:

• načítám...
6116
26.2.23 15:34
@Anonymní píše:
Jen prp info.
  2. dítě není chlapec, jak tady furt řešíte, ale holka. Docela proslulá v huleni a naprosto zbytečná pro společnost, protože sociálních případů tu je dost.
  3. přítel bere 17 tis, ale řešíte jen, že je neschopný, že si nenajde práci, logické. Protože neznáte pravdu. Proč je bere? Protože skončila fabrika, kde bral dost slušně peníze a aby uživil rodinu, vzal první práci poblíž. Jste ubohé v některých věcech - když nevím, tak to přece nebudu rozpatlavat ne?
  4. pokud vím, tak spousta chlapů alimenty nesplácí. On přišel o práci, musí mít podřadnou a stále platí, ale ne, on se nesnaží.
  5. ano, jeho ex se z něco snaží dostat každý halíř a hraje si na chudinku. Kdyby to byl chlap, bylo by to ok? Očividně ženský spolu tady drží jak beton
  6. moje dítě bude zaopatřené, jak říkám, nic vám do toho není, a hlavně nejsem závislá na nikom.

Našla jsem tu možná tak dvě normální odpovědi. Neříkám, že k něčemu byly, ale alespoň ty dotycny se nechovaly jako slepice.

1. To vytučněné, no ty kráso :lol: Jako by ten tvůj poklad, co není schopný vydělat více než 17 tisíc, když má jedno žijící dítě a druhé na cestě, byl pro společnost nějaký extra přínos. Vždyť ta tvoje atrapa chlapa, co se nezmůže ani na to, aby patnáctileté dítě jednou poslal na nějaký zájezd, to je sociální případ jak vyšitý. To, jaká je holka, je úplně stejně jeho vizitka jako její matky.
  1. Kravina. Pokud fabrika zavřela, musel to vědět dopředu, i pokud ne, musel dostat minimálně odstupné a měl čas si práci najít. Normální chlap prostě nepůjde pracovat za 17 tisíc, když má jedno velké dítě a druhé na cestě, protože je mu jasné, že z toho nic nezaplatí. V každém Lidlu, kde berou furt, by měl více, a normální chlap a zodpovědný otec vezme cokoliv, aby zabezpečil rodinu. Neschopná parodie na chlapa, co máš doma ty, vezme flek za 17 tisíc, jinou práci si nehledá, tebe umlčí nějakým „pořadníkem“ a nasazuje na exku.
  1. viz výše. Kdyby se snažil, tak po mizerně placené práci letí aspoň na brigádu. Alimenty platí naprosto směšné, je úplně jasné, že jeho ex nejen, že o jejich společné dítě pečuje více, ale i do něj vrazí mnohem více peněz. A neschopná je podle tebe ona.
  1. psala jsi, že se vám rok neozvala. Tak jaké, že „každý halíř“? Tak jak to je? Kdyby byl tvůj chlap ženská a jeho ex chlap, dostane tvůj chlap naloženo ještě více, to se neboj. Jen ty jsi prostě slepá a nevidíš to, co je zjevné, že máš doma kecálka a tlučhubu, co smrdí korunou a kašle na svoje dítě. Do jisté míry chápu, že přiznat si, že sis s takovým pořídila dalšího mimíska, by bylo příliš, kopat do exky je lepší.
  1. s tím fetováním už toho prosimtě nechej. Když všechno profetuje a peníze nemá, kde by vzala na svoji polovinu zájezdu pro dítě? Ozvala se vám po roce, myslíš, že v průběhu toho roku žádné extra výdaje to dítě nemělo? Z čeho by to platila? Chtěla po otci půlku. A ten, kdo z rodičů toho dítěte nemá těch usmolených pět tisíc pro vlastní děcko, je ten tvůj neschopa. Matka dítěte je evidentně schopná to dítě zabezpečit, na rozdíl od tvého chlapa. 3500,– tisíce na měsíc je pro takhle velké dítě úplně nic, více takové dítě v tomhle věku projí. A je mi velkou záhadou, jak víš tyhle detaily o životě ex tvého chlapa a jeho dítěti, když ex se vám rok neozvala a dítě tvého chlapa nijak nezajímá.
  1. hezký, že tvoje dítě bude zaopatřené (nechápu jak, když nějakých 5000 na zájezd pro dítě by nějak zásadně hnulo budgetem, který jsi dítku naspořila). Jelikož sis tohohle miláčka s holým zadkem našla sama s plným vědomím toho, že má dítě, tak ho nech stejně tak zaopatřit i svoje prvorozené dítě, jo?

Ale končím. Ty jsi nejen blbá, až to tříská dveřmi, ale i totálně nesoudná a mluvit ti do duše je jako házet o zeď kýble hrachu. Ale vzpomeň si na naše slova, až skončíš s malým dítětem sama (což je ve vašem případě tutovka, tohle rozhodně není chlap na vztah na celý život) s holým zadkem a nějaká nextka, kterou ten tvůj oplodní příště, o tobě bude vypravovat, co jí ten její nakuká.

• načítám...
6116
26.2.23 15:36
@Ketris píše:
Dlouho jsem se nesetkala s tak hloupym clovek jako ses ty :zed:

Nejhorší je, že už se to rozmnožilo. Že se narodí dítě, které v tomhle rodičovském páru bude mít vzor a stejně bude přistupovat ke svým vlastním dětem. To se mi hned lépe vychovávají vlastní děti

• načítám...
Anonymní
26.2.23 15:42

@SlečnaDahlia není to moje dítě, prostě mě nezajímá a v životě zajímat nebude, je to prostě něco, co pro mě neexistuje. Ani korunu nedám. Zase urážky. Očividně to nemáš v hlavě taky v pořádku :)

• Upravit
ontarova.stara
26.2.23 15:44
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia není to moje dítě, prostě mě nezajímá a v životě zajímat nebude, je to prostě něco, co pro mě neexistuje. Ani korunu nedám. Zase urážky. Očividně to nemáš v hlavě taky v pořádku :)

A jsi v pohode s tim, ze je celkem pravdepodobne, ze casem nebude zajimat tveho partnera ani vase spolecne? A, ze podporovan podobnou, bude spekulovat, jak ho obtahnout na penezich?

• Upravit
33664
26.2.23 15:45
@Anonymní píše:
Jen prp info.
  2. dítě není chlapec, jak tady furt řešíte, ale holka. Docela proslulá v huleni a naprosto zbytečná pro společnost, protože sociálních případů tu je dost.

Achjo, ty jsi ještě hloupější, než jsem myslela. Chlap chudák SPLÁCÍ alimenty, matka fetuje. Jo, a začala, až když on odešel že? K dítěti nic necítí, protože jezdil kamionem, a nebyl doma, tak ho dítě neznalo. Kdyby byl co k čemu, tak už má dceru dávno u sebe a stará se. Ale ne, místo toho se re@e o každou korunu. Smrkne 3500 a nazdar. Je mu úplně jedno, jak jeho dítě žije, v čem vyrůstá. Jo, připrav se, jednou bude takhle vnímat i tvoje dítě a ty budeš ráda, jestli ti na něj vůbec něco dá. Řekne ti nemám a čau.

• načítám...
74217
26.2.23 15:47
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia není to moje dítě, prostě mě nezajímá a v životě zajímat nebude, je to prostě něco, co pro mě neexistuje. Ani korunu nedám. Zase urážky. Očividně to nemáš v hlavě taky v pořádku :)

To stejné pak může říct nextka, ať přestaneš toho svého Šmoulu bavit. Že jeho děcko ji nezajímá a korunu na něj nedá. Bacha na karmu.

• načítám...
33664
26.2.23 15:49
@Anonymní píše:

Ale dáš, ten tvůj na to nemá, a jestli ho dá ex k soudu, a on nebude platit, tak může skončit taky v base. Takže mu budeš holt muset pomoct ty :mavam: Ta holka není TO, ale dítě tvého chlapa, dej si pár facek. Úplně mě fascinuje, jak je každá ex fetka, nemaká, chodí asi jen na nehty, ke kadeřníkovi a jezdí z alimentů na dovolenou. No nic, jednou to poznáš sama.

• načítám...
3800
26.2.23 15:49
@Anonymní píše:
@Svistice myslela jsem si, že se mi nedostane odpovědi. Narozdíl od ostatních alespon nás to zajímá a snažíme se to řešit. Když už rypete - ex si vzala spoustu půjček, měli barák a dítě začalo hulit. Snažil se to dát dohromady až to dopadlo tak, že jim sebrali barák a dítě? Nikdy se k němu nehlásila. Vydělával peníze a bylo to knicemu, tak se s ní rozvedl a doteď platil dluhy! Za někoho, kdo neumí šetřit. Mě nezajímá, co má a nemá delat. Ptám se na jediné, co má dělat, zda poslat peníze nějaké nebo ne. To je vše.

Když peníze nemá, tak co by posílal. Alimenty platí a ať to dá klidně bývalá k soudu. Pokud je to skutečně tak, že bere tak málo, tak mu těžko soud může nařídit platit víc. Vzhledem k jeho nízkému platu mu naopak možná ještě alimenty sníží nebo až se vám narodí dítě, tak mu je může snížit.

• načítám...
Anonymní
26.2.23 15:51

@arinecka pomáhat mu nebudu. Není to moje dítě a i kdyby potřebovalo pomoct, od toho má matku.

• Upravit
32125
26.2.23 15:54
@Anonymní píše:
@arinecka pomáhat mu nebudu. Není to moje dítě a i kdyby potřebovalo pomoct, od toho má matku.

No s tímhle já celkem souhlasím..pořídil si ho on, má se starat…já bych na něj peníze taky nedávala…ale pokud by se o svoje dítě vůbec nezajímal, bylo by to varování pro mě…to není dobrý partner a otec…

• načítám...
32125
26.2.23 15:55

@Da12 Nebere málo…splácí dluh…údajně za ex… ;)

• načítám...
ontarova.stara
26.2.23 15:58
@Monchichik píše:
@Da12 Nebere málo…splácí dluh…údajně za ex… ;)

Pohadky ovci babicky. Chlapek ma potiz dat na sve dite korunu navic a bude velkoryse splacet cizi pujcky. To mu jen zakladatelka zere, protoze to nejspis byl jediny, kdo ji byl ochotny oplodnit. A celkem se ani nedivim, kdyz ctu jeji nazory.

• Upravit
Anonymní
26.2.23 15:59

@ontarova.stara a na tebe někdo vlezl? Nevíš o situaci nic. Tak proč zbytečně urážet.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna