Peníze a peníze..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
26.2.23 17:06

@arinecka za pravdu si stojím

• Upravit
smajlik345
26.2.23 17:09
@Anonymní píše:
Jen prp info.
  1. jeho ex fetuje, peníze nemá, účtenky taky ne, kdo ji má věřit. Nikdo
  2. dítě není chlapec, jak tady furt řešíte, ale holka. Docela proslulá v huleni a naprosto zbytečná pro společnost, protože sociálních případů tu je dost.
  3. přítel bere 17 tis, ale řešíte jen, že je neschopný, že si nenajde práci, logické. Protože neznáte pravdu. Proč je bere? Protože skončila fabrika, kde bral dost slušně peníze a aby uživil rodinu, vzal první práci poblíž. Jste ubohé v některých věcech - když nevím, tak to přece nebudu rozpatlavat ne?
  4. pokud vím, tak spousta chlapů alimenty nesplácí. On přišel o práci, musí mít podřadnou a stále platí, ale ne, on se nesnaží.
  5. ano, jeho ex se z něco snaží dostat každý halíř a hraje si na chudinku. Kdyby to byl chlap, bylo by to ok? Očividně ženský spolu tady drží jak beton
  6. moje dítě bude zaopatřené, jak říkám, nic vám do toho není, a hlavně nejsem závislá na nikom.

Našla jsem tu možná tak dvě normální odpovědi. Neříkám, že k něčemu byly, ale alespoň ty dotycny se nechovaly jako slepice.

Když nic nevíte, nekomentujte.

No říct o dítěti, že je zbytečné :poblion: je hnus. Karma je zdarma a snad jednou, tady založíš diskuzi jak nemáš peníze a chlap není schopen platit alimenty :pocitac:

• Upravit
33682
26.2.23 17:14
@Anonymní píše:
@arinecka za pravdu si stojím

Jakou?

• načítám...
2218
26.2.23 17:18
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nikdo po něm nic nechce. Já se dokážu postarat sama, takže když se rozejdeme, budu v pohodě a jestli nebude platit je mi fuk, nepotřebuji ho k životu, když to tak řeknu hnusne. Ať platí polovinu, ale věci, co jsou potřeba (věci do školy, brýle ) ale ať neplatí zbytečný výlet. Já měla rozvedené rodiče taky, matka s otcem se dokázali domluvit a když nebylo, nejelo se a jsem v pohodě. Nemá peníze, tak nepojede. Výlet není potřeba k životu a hlavně to není žádné vzdělávání a pod.

No… Evidentně v pohodě nejste. Možná vám na ty výlety našetřit měli. :nevim:

• načítám...
20841
26.2.23 17:29

Dobrý den,

na přání zakladatelky jsem diskuzi uzamkla :)

Edit admin: Co se týče žádostí o odtajnění - rozhodla jsem se zakladatelce anonymitu zachovat, rozumím důvodům pro odtajnění, ale na druhou stranu zakladatelka v diskuzi uvedla spoustu citlivých údajů nejspíše právě díky anonymitě. V tomto případě si myslím, že by odtajnění více uškodilo než „pomohlo“.

Hezký den,
Viki

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna