Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Jen prp info.
- jeho ex fetuje, peníze nemá, účtenky taky ne, kdo ji má věřit. Nikdo
- dítě není chlapec, jak tady furt řešíte, ale holka. Docela proslulá v huleni a naprosto zbytečná pro společnost, protože sociálních případů tu je dost.
- přítel bere 17 tis, ale řešíte jen, že je neschopný, že si nenajde práci, logické. Protože neznáte pravdu. Proč je bere? Protože skončila fabrika, kde bral dost slušně peníze a aby uživil rodinu, vzal první práci poblíž. Jste ubohé v některých věcech - když nevím, tak to přece nebudu rozpatlavat ne?
- pokud vím, tak spousta chlapů alimenty nesplácí. On přišel o práci, musí mít podřadnou a stále platí, ale ne, on se nesnaží.
- ano, jeho ex se z něco snaží dostat každý halíř a hraje si na chudinku. Kdyby to byl chlap, bylo by to ok? Očividně ženský spolu tady drží jak beton
- moje dítě bude zaopatřené, jak říkám, nic vám do toho není, a hlavně nejsem závislá na nikom.
Našla jsem tu možná tak dvě normální odpovědi. Neříkám, že k něčemu byly, ale alespoň ty dotycny se nechovaly jako slepice.
Když nic nevíte, nekomentujte.
No říct o dítěti, že je zbytečné
je hnus. Karma je zdarma a snad jednou, tady založíš diskuzi jak nemáš peníze a chlap není schopen platit alimenty ![]()
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nikdo po něm nic nechce. Já se dokážu postarat sama, takže když se rozejdeme, budu v pohodě a jestli nebude platit je mi fuk, nepotřebuji ho k životu, když to tak řeknu hnusne. Ať platí polovinu, ale věci, co jsou potřeba (věci do školy, brýle ) ale ať neplatí zbytečný výlet. Já měla rozvedené rodiče taky, matka s otcem se dokázali domluvit a když nebylo, nejelo se a jsem v pohodě. Nemá peníze, tak nepojede. Výlet není potřeba k životu a hlavně to není žádné vzdělávání a pod.
No… Evidentně v pohodě nejste. Možná vám na ty výlety našetřit měli. ![]()
Dobrý den,
na přání zakladatelky jsem diskuzi uzamkla ![]()
Edit admin: Co se týče žádostí o odtajnění - rozhodla jsem se zakladatelce anonymitu zachovat, rozumím důvodům pro odtajnění, ale na druhou stranu zakladatelka v diskuzi uvedla spoustu citlivých údajů nejspíše právě díky anonymitě. V tomto případě si myslím, že by odtajnění více uškodilo než „pomohlo“.
Hezký den,
Viki
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@arinecka za pravdu si stojím