Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nebudeme si půjčovat kvůli výletu, takže prostě nikam nepojede. Kdyby se ex k němu chovala líp, možná. Ale jak platí pořekadlo. Jak ty ke mě, tak já k tobě.
Ty jsi top koso. A ten tvůj taky. Vrána k vráně sedá. ![]()
@Kelsey určitě mám zájem tady dělat naschvály že? Že se sem přidá někdo a anonymně jako já tu píše za mě? Nic, tohle nemá cenu.
už nevíš, jak bys ty kecy zachránila, co. Tak jistě, to je tvoje úroveň, lhaní…
@Anonymní píše:
@topazio jdi se zakopat prosím
To spíše a ten tvůj. Vy jste naprosto zbytečné lidské existence.
@Anonymní píše:
@Kelsey určitě mám zájem tady dělat naschvály že? Že se sem přidá někdo a anonymně jako já tu píše za mě? Nic, tohle nemá cenu.
Kočičko, pod tulipanem tu můžeš figurovat jenom ty. Tos moc neodhadla, viď? To tak je, když někdo píše a ani si nepřečte pravidla.
Příspěvek upraven 26.02.23 v 16:52
Poprosím zavřít téma, diskuze dávno není k věci. A jsou tu zbytečne urážky. Děkuji
Klidně uzavřít, nejdřív odtajnit. Ať víme, s kým máme tu čest
i to lhaní chce fištróna
@Anonymní píše:
Jooo, a čistě náhodou má stejnou kytku
Každý anonym má jinou. Takže jsi to byla ty ![]()
@Anonymní píše:
Poprosím zavřít téma, diskuze dávno není k věci. A jsou tu zbytečne urážky. Děkuji@admin
Právě že je k věci čím dál tím víc, a už se ti to nelíbí. Čekala jsi, jak tě budeme litovat, tu nezbednou dceru i s matkou pošleme do pekel, a ono nic co? No, asi je čas to tady zamknout, ale doufám, že nás @admin nezklame, a odtajní tě. Lhářko.
@Anonymní píše:
Trollíku máš pěknou ostudu. ![]()
@Anonymní píše:
Poprosím zavřít téma, diskuze dávno není k věci. A jsou tu zbytečne urážky. Děkuji@admin
Ty místo osočování všech kolem raději více energie věnuj do toho abys to svoje zlatíčko vykopala do lépe placené práce nebo aby k té, která ho neuživí měl adekvátní brigádu!!!
Jako být rodičem, který platí 3500 takto velkému dítěti, tak me hanba fackuje. Píšeš, že matka nemá peníze atd, ale to dítě opravdu z 3500 nevyzije, tedy si trošku protiřečis a matka minimálně vynakládá to, co otec, ale ze zkušeností bych to viděla na ještě mnohem vyšší částku. Píšeš, že rok nic nad rámec nechtěla a teď chce 5000. Však to neni zas až tak závratná částka je to 417 Kč/ měsíc, to pokud ten tvůj drahy bude chodit na brigadu má to za půl dne vydělané
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat