Peníze a peníze..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15157
26.2.23 16:27

Držte měěě, nebo dostanu ban.

• načítám...
Anonymní
26.2.23 16:27

@ontarova.stara nebudeme si půjčovat kvůli výletu, takže prostě nikam nepojede. Kdyby se ex k němu chovala líp, možná. Ale jak platí pořekadlo. Jak ty ke mě, tak já k tobě.

• Upravit
42465
26.2.23 16:28
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nebudeme si půjčovat kvůli výletu, takže prostě nikam nepojede. Kdyby se ex k němu chovala líp, možná. Ale jak platí pořekadlo. Jak ty ke mě, tak já k tobě.

Buuuuuuuuuu

• načítám...
Anonymní
26.2.23 16:28

@karkarka nepřispějes do diskuze a píšeš takovýhle blbosti? :nevim: borka.

• Upravit
Anonymní
26.2.23 16:29

@Betty MacDonald mluvíš o sobě moc hezky. :palec:

• Upravit
32124
26.2.23 16:29

@karkarka držíííííííííííííííím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
ontarova.stara
26.2.23 16:30
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nebudeme si půjčovat kvůli výletu,takže prostě nikam nepojede. Kdyby se ex k němu chovala líp, možná. Ale jak platí pořekadlo. Jak ty ke mě, tak já k tobě.

Znovu, proc si pujcovat, kdyz by mohl jit na brigadu?
Nikam nepojede, no hele, jsi fakt brutalne zatrpkla, ale ta holka za to nemuze. Ona nemuze za to, ze se narodila a ze ty mas typka s alikama a bez poradne vyplaty.

• Upravit
32124
26.2.23 16:30
@Anonymní píše:

to je do ciziny?

• načítám...
Anonymní
26.2.23 16:33
  • Upravit
33650
26.2.23 16:33
@Anonymní píše:

Ty jo, a uz toho nech. Porad meles, ze to neni tvoje dite a nic ji nedas, ale budes rozhodlvat o tom, kam ta holka pojede?? A trestas ji za to, jak se chova ex??? Ted si se pekne odkopala, takze je to tak, jak jsem si myslela.

• načítám...
ontarova.stara
26.2.23 16:34
@Anonymní píše:
Zdravím,

Potřebuji poradit. Mám přítele, který je rozvedený a má jedno 15lete dítě. S ex se rozešli ve špatném. Platí ji alimenty, každý měsíc. V dohodě mají, že má přispívat na kapesné a k tomu na veškeré potřeby do školy a pod. Teď k tomu. Žijeme spolu asi 3 roky. Bohužel za poslední dobu nemáme žádné peníze. Já jsem otěhotněla, a jelikož mám dost rizikové těhotenství, musím být doma. Takže téměř žádný příjem. Přítel dělá ve fabrice a bere 17 tis. Já se starám o domácnost, vařím a platím mu cestu do práce. On platí nájem, který činí cca 13tis. + 3,500 alimenty. Cca ušetříme 2 tis měsíčně. Což není mnoho. Je to týden zpět, kdy ho ex oslovila přes právníka, že má okamžitě přispět na kapesné a okamžitězaplatit půlku pobytu do zahraničí pro dítě. ( Za mě když naší neměli, nikam se nejelo a ziju…) Celkově to činí asi 5000 Kč. On ty peníze nemá a rozhodně si nebude půjčovat. Já mám peníze našetřené, ale to jde pro naše dítě. Nechci, aby nemělo nic. Velká částka to taky není.

Teď otázka, co má dělat? Ex (přes právničku) celkem vydírala, že ho dá k soudu. Ale on nemá peníze. Co má dělat? Má přispět alespoň placnu 500 Kč a říct, že víc nemá? My ty peníze nemáme. Co když ho pošle k soudu. Bude se počítat, že se snaží něco poslat, nebo ho donutí to zaplatit? V péči to mají napsané, že má dávat polovinu, ale on prostě nemá.

Fakt jsem v koncích. Prosím o normální rady. Praci novou si snažil najít a já pracuji k tomu brigádne z domova.

Moc děkuji za odpovědi, ráda dovysvetlim.

:oops:
Kdybys nekecala.
@Monchichik píše:
to je do ciziny?
@Anonymní píše:
@Monchichik ne
  • Upravit
74217
26.2.23 16:35
@Anonymní píše:
@Monchichik ne
@Anonymní píše:
Zdravím,

Potřebuji poradit. Mám přítele, který je rozvedený a má jedno 15lete dítě. S ex se rozešli ve špatném. Platí ji alimenty, každý měsíc. V dohodě mají, že má přispívat na kapesné a k tomu na veškeré potřeby do školy a pod. Teď k tomu. Žijeme spolu asi 3 roky. Bohužel za poslední dobu nemáme žádné peníze. Já jsem otěhotněla, a jelikož mám dost rizikové těhotenství, musím být doma. Takže téměř žádný příjem. Přítel dělá ve fabrice a bere 17 tis. Já se starám o domácnost, vařím a platím mu cestu do práce. On platí nájem, který činí cca 13tis. + 3,500 alimenty. Cca ušetříme 2 tis měsíčně. Což není mnoho. Je to týden zpět, kdy ho ex oslovila přes právníka, že má okamžitě přispět na kapesné a okamžitě zaplatit půlku pobytu do zahraničí pro dítě. ( Za mě když naší neměli, nikam se nejelo a ziju…) Celkově to činí asi 5000 Kč. On ty peníze nemá a rozhodně si nebude půjčovat. Já mám peníze našetřené, ale to jde pro naše dítě. Nechci, aby nemělo nic. Velká částka to taky není.

Teď otázka, co má dělat? Ex (přes právničku) celkem vydírala, že ho dá k soudu. Ale on nemá peníze. Co má dělat? Má přispět alespoň placnu 500 Kč a říct, že víc nemá? My ty peníze nemáme. Co když ho pošle k soudu. Bude se počítat, že se snaží něco poslat, nebo ho donutí to zaplatit? V péči to mají napsané, že má dávat polovinu, ale on prostě nemá.

Fakt jsem v koncích. Prosím o normální rady. Praci novou si snažil najít a já pracuji k tomu brigádne z domova.

Moc děkuji za odpovědi, ráda dovysvetlim.

:oops:

Pěkné jsi se odkopala trolle. Už nevíš, kde lžeš. Tady píšeš o zahraničí.

• načítám...
42465

Lžeš!!

• načítám...
33650

@ontarova.stara
Vzdyt ona si do huby nevidi. Sileny.

• načítám...
33650
26.2.23 16:36