Peníze a peníze..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
ontarova.stara
26.2.23 16:39
@Kelsey píše:
Pěkné jsi se odkopala trolle. Už nevíš, kde lžeš. Tady píšeš o zahraničí.

Ja si myslim, ze bohuzel netrolli, jen je neskutecne nastvana na vsechny a vsechno a tak ji holka slouzi jako hromosvod, misto aby dala klepec pantatovi, a upravuje realie tak, aby nebyla za tu harpyji.

• Upravit
74217
@arinecka píše:
Tak, ted nas vsechny sprdne, ze jsme slepice, a necha zamknout diskuzi 😂 😂

Ona si myslí, že každý je blbý a má špatnou paměť, že si nepamatuje co četl. Ať to admin zamkne. Ale spravedlivě první odstranit anonymitu. Když je to lhářka.

• načítám...
32133
@Anonymní píše:
@Monchichik ne

tak proč je to tak drahé?

• načítám...
32133
26.2.23 16:42

@ontarova.stara aha, díky… :kytka:

• načítám...
56505
26.2.23 16:43
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia není to moje dítě, prostě mě nezajímá a v životě zajímat nebude, je to prostě něco, co pro mě neexistuje. Ani korunu nedám. Zase urážky. Očividně to nemáš v hlavě taky v pořádku :)

Jediná zbytečná existence jsi ty a tvé dítě. Že se nestydíš urážet dítě tvého ex. Jsi velmi zlá osoba.

• načítám...
Anonymní
26.2.23 16:44

@topazio jdi se zakopat prosím

• Upravit
42489
26.2.23 16:45

Jsem taky pro odtajnění, stejně buď lže nebo trollí.

• načítám...
80102
26.2.23 16:45
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nikdo po něm nic nechce. Já se dokážu postarat sama, takže když se rozejdeme, budu v pohodě a jestli nebude platit je mi fuk, nepotřebuji ho k životu, když to tak řeknu hnusne. Ať platí polovinu, ale věci, co jsou potřeba (věci do školy, brýle ) ale ať neplatí zbytečný výlet. Já měla rozvedené rodiče taky, matka s otcem se dokázali domluvit a když nebylo, nejelo se a jsem v pohodě. Nemá peníze, tak nepojede. Výlet není potřeba k životu a hlavně to není žádné vzdělávání a pod.

No samo. Však už setris. Dokonce i dva litry měsíčně! Bozinku, takových peněz. Úplně v pohodě se z nich uzivis, až budeš na rodicaku, viď? A úplně v pohodě z toho budeš nakupovat pro mimino, platit bydlení a všechno kolem. A ten tvůj chudinka ti bude platit možná i dva tisíce, protože na dvě děti mu to moc víc nevyjde.

• načítám...
Anonymní
26.2.23 16:46

Kdo z vás psal ne? Děláte si srandu? Musíte ještě dělat naschvaly? Je to pobyt do zahraničí!

ZAKLADATELKA

• Upravit
56505
26.2.23 16:47
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nikdo po něm nic nechce. Já se dokážu postarat sama, takže když se rozejdeme, budu v pohodě a jestli nebude platit je mi fuk, nepotřebuji ho k životu, když to tak řeknu hnusne. Ať platí polovinu, ale věci, co jsou potřeba (věci do školy, brýle ) ale ať neplatí zbytečný výlet. Já měla rozvedené rodiče taky, matka s otcem se dokázali domluvit a když nebylo, nejelo se a jsem v pohodě. Nemá peníze, tak nepojede. Výlet není potřeba k životu a hlavně to není žádné vzdělávání a pod.

Doufám, že tvoje dítě jednou bude sedět doma na pozadí. :lol:

• načítám...
32133
26.2.23 16:48
@Anonymní píše:
Kdo z vás psal ne? Děláte si srandu? Musíte ještě dělat naschvaly? Je to pobyt do zahraničí!ZAKLADATELKA

tak psal to tulipán a to jsi ty, ne?

• načítám...
74217
@Anonymní píše:
Kdo z vás psal ne? Děláte si srandu? Musíte ještě dělat naschvaly? Je to pobyt do zahraničí!ZAKLADATELKA

Tulipána tady máš jen ty :mrgreen:.

• načítám...
ontarova.stara
@Anonymní píše:

Zakladatelko, anonym ma vzdy tu stejnou kytku. Pokud by psal nekdo jiny pod anonymem, priradi mu to automaticky jinou.

• Upravit
80102
@Anonymní píše:
@Monchichik ne

No ty přece, beruško. Proto jsou tu ty kyticky, tulipanku..

• načítám...
33682
26.2.23 16:49
@Anonymní píše:

To jsi psala ty, mas tak kratkou pamet? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna