Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@arinecka píše:
Tak, ted nas vsechny sprdne, ze jsme slepice, a necha zamknout diskuzi 😂 😂
Ona si myslí, že každý je blbý a má špatnou paměť, že si nepamatuje co četl. Ať to admin zamkne. Ale spravedlivě první odstranit anonymitu. Když je to lhářka.
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia není to moje dítě, prostě mě nezajímá a v životě zajímat nebude, je to prostě něco, co pro mě neexistuje. Ani korunu nedám. Zase urážky. Očividně to nemáš v hlavě taky v pořádku
Jediná zbytečná existence jsi ty a tvé dítě. Že se nestydíš urážet dítě tvého ex. Jsi velmi zlá osoba.
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nikdo po něm nic nechce. Já se dokážu postarat sama, takže když se rozejdeme, budu v pohodě a jestli nebude platit je mi fuk, nepotřebuji ho k životu, když to tak řeknu hnusne. Ať platí polovinu, ale věci, co jsou potřeba (věci do školy, brýle ) ale ať neplatí zbytečný výlet. Já měla rozvedené rodiče taky, matka s otcem se dokázali domluvit a když nebylo, nejelo se a jsem v pohodě. Nemá peníze, tak nepojede. Výlet není potřeba k životu a hlavně to není žádné vzdělávání a pod.
No samo. Však už setris. Dokonce i dva litry měsíčně! Bozinku, takových peněz. Úplně v pohodě se z nich uzivis, až budeš na rodicaku, viď? A úplně v pohodě z toho budeš nakupovat pro mimino, platit bydlení a všechno kolem. A ten tvůj chudinka ti bude platit možná i dva tisíce, protože na dvě děti mu to moc víc nevyjde.
Kdo z vás psal ne? Děláte si srandu? Musíte ještě dělat naschvaly? Je to pobyt do zahraničí!
ZAKLADATELKA
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nikdo po něm nic nechce. Já se dokážu postarat sama, takže když se rozejdeme, budu v pohodě a jestli nebude platit je mi fuk, nepotřebuji ho k životu, když to tak řeknu hnusne. Ať platí polovinu, ale věci, co jsou potřeba (věci do školy, brýle ) ale ať neplatí zbytečný výlet. Já měla rozvedené rodiče taky, matka s otcem se dokázali domluvit a když nebylo, nejelo se a jsem v pohodě. Nemá peníze, tak nepojede. Výlet není potřeba k životu a hlavně to není žádné vzdělávání a pod.
Doufám, že tvoje dítě jednou bude sedět doma na pozadí. ![]()
@Anonymní píše:
Kdo z vás psal ne? Děláte si srandu? Musíte ještě dělat naschvaly? Je to pobyt do zahraničí!ZAKLADATELKA
tak psal to tulipán a to jsi ty, ne?
@Anonymní píše:
Kdo z vás psal ne? Děláte si srandu? Musíte ještě dělat naschvaly? Je to pobyt do zahraničí!ZAKLADATELKA
Tulipána tady máš jen ty
.
@Anonymní píše:
Zakladatelko, anonym ma vzdy tu stejnou kytku. Pokud by psal nekdo jiny pod anonymem, priradi mu to automaticky jinou.
@Anonymní píše:
@Monchichik ne
No ty přece, beruško. Proto jsou tu ty kyticky, tulipanku..
@Anonymní píše:
To jsi psala ty, mas tak kratkou pamet? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja si myslim, ze bohuzel netrolli, jen je neskutecne nastvana na vsechny a vsechno a tak ji holka slouzi jako hromosvod, misto aby dala klepec pantatovi, a upravuje realie tak, aby nebyla za tu harpyji.