Peníze a peníze..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
33005
25.2.23 23:30
@Anonymní píše:
@Svistice nedohodli. Soud to tak dal. Kdybyste ji znali,… Není to normální člověk a fetuje. A přítel s platem nelže…

Jasně, další ex sociální případ. Proč jen tomu nevěřím? :think: A to příteli nevadí, v jakém žije jeho dítě prostředí?
Ale ono je jednodušší platit tři a půl tisíce, i dítě se nestarat, nezajímat, než ho mít v péči sám, že. :roll:

• načítám...
6509
25.2.23 23:31

Přemýšlím, co všechno bych mohla udělat pro své dítě v této situaci. ŠLA bych o víkendu na brigádu. Nebo párkrát po práci. Nebo prodala cokoliv, či nepotřebuji. Ale zcela určitě bych kvůli oběma svým dětem potěšila svůj příjem, stabilně a směrem nahoru. Svého času jsem roky trávila na cestě za práci tam a zpět přes 4 hodiny. A použiji Tvých slov - žije. Resp. Co napadlo jeho, jak to chce řešit on, i do budoucna?

• načítám...
5418
25.2.23 23:31

17000 chlap a v dnešní době jo?
3500 v dnešní době na takto velké dítě je celkem výsměch, tedy chápu, že v rozsudku je, že na další věci má přispívat polovinou. Pobyt je studijní? Tvůj přítel by měl zvednout zadek a jít na brigádu nebo se poohlédnout po jinam místě. Co budete dělat až se narodí Vaše společné dítě, když o n není schopen zajistit ani to své první.

• načítám...
30408
25.2.23 23:33
@Anonymní píše:
@Svistice nedohodli. Soud to tak dal. Kdybyste ji znali,… Není to normální člověk a fetuje. A přítel s platem nelže…

No samozřejmě. Ona fetuje a je prostě hrozná a nenormální, zatímco přítel je světec a chudáček. A ty to samozřejmě musíš vědět, protože přítel světec prostě nikdy nelže. Bože. To jsi vážně takhle moc naivní? To se ani nedivím, že jsi s ním otěhotněla, i když s tímhle platem neuživí ani sám sebe.

• načítám...
5418
25.2.23 23:34
@Anonymní píše:
Že si většina druhých žen o ex svých partnerů myslí, že si z výživného užívají nad poměry 8), z těch 3500 to tedy měsíčně určitě rozjede
  • načítám...
Anonymní
25.2.23 23:35

@Svistice myslela jsem si, že se mi nedostane odpovědi. Narozdíl od ostatních alespon nás to zajímá a snažíme se to řešit. Když už rypete - ex si vzala spoustu půjček, měli barák a dítě začalo hulit. Snažil se to dát dohromady až to dopadlo tak, že jim sebrali barák a dítě? Nikdy se k němu nehlásila. Vydělával peníze a bylo to knicemu, tak se s ní rozvedl a doteď platil dluhy! Za někoho, kdo neumí šetřit. Mě nezajímá, co má a nemá delat. Ptám se na jediné, co má dělat, zda poslat peníze nějaké nebo ne. To je vše.

• Upravit
33005
25.2.23 23:35
@Gumidci píše: Že si většina druhých žen o ex svých partnerů myslí, že si z výživného užívají nad poměry 8), z těch 3500 to tedy měsíčně určitě rozjede

Samozřejmě, určitě si z toho kupuje fet, kabelky a chodí na nehty. :mrgreen:

• načítám...
5418
25.2.23 23:36
@Anonymní píše:
@Svistice myslela jsem si, že se mi nedostane odpovědi. Narozdíl od ostatních alespon nás to zajímá a snažíme se to řešit. Když už rypete - ex si vzala spoustu půjček, měli barák a dítě začalo hulit. Snažil se to dát dohromady až to dopadlo tak, že jim sebrali barák a dítě? Nikdy se k němu nehlásila. Vydělával peníze a bylo to knicemu, tak se s ní rozvedl a doteď platil dluhy! Za někoho, kdo neumí šetřit. Mě nezajímá, co má a nemá delat. Ptám se na jediné, co má dělat, zda poslat peníze nějaké nebo ne. To je vše.

A ty dluhy určitě nadělala ta ex a tvůj přítel je v tom zcela bez viny :)

• načítám...
Anonymní
25.2.23 23:36

@Gumidci ta holka nechodí na brigádu, věčně hulí. Jeho ex je fetka a jde jí o peníze. Zadlužila ho. Pak že ženský jsou svatý. Já jsem ale ptám na jedno, co má dělat, zda poslat nějaké peníze nebo ne.Díky

• Upravit
1261
25.2.23 23:37

A proč přítel nepracuje na plný úvazek? Nebo za co má těch 17000? Za plný 17000 brát snad ani není možné, vždyť 17300 je minimální mzda. Proč si nenajde jinou práci? Proč nedojizdi? Mi neříkej, že do 2 hodin jízdy nenajde něco s normálním platem. :roll:

• načítám...
Anonymní
25.2.23 23:37

@Gumidci ano. Mám veškeré výpisy k dispozici. On jezdil s kamionem a nebyl doma aby je uživil. Určitě po cestě sjednával pár půjček, naprosto logické

• Upravit
498
25.2.23 23:38

Já nejsem právník, ale tak nějak by mi přišlo logické, pokud má platit půlku některých věcí, tak by taky krom nezbytně nutných věcí do školy měl spolurozhodovat co to dítě dostane a co ne.

Najdi si nějakou bezplatnou právní poradnu.

A když vidím ty částky příjmu a nájmu, zjisti si, jestli byste nemohli mít příspěvek na bydlení.

• načítám...
Anonymní
25.2.23 23:38

@AnoNe já nehledám práci pro přítele, hledám radu. Pokud prosím nemáte nic k tomu, co má dělat, tak prosím nepište nic… :(

• Upravit
Anonymní
25.2.23 23:39

@xtonda už zkoušíme. Přítel hledá jinou práci. Jsme v pořadníku

• Upravit
33005
25.2.23 23:40
@Anonymní píše:
@Svistice myslela jsem si, že se mi nedostane odpovědi. Narozdíl od ostatních alespon nás to zajímá a snažíme se to řešit. Když už rypete - ex si vzala spoustu půjček, měli barák a dítě začalo hulit. Snažil se to dát dohromady až to dopadlo tak, že jim sebrali barák a dítě? Nikdy se k němu nehlásila. Vydělával peníze a bylo to knicemu, tak se s ní rozvedl a doteď platil dluhy! Za někoho, kdo neumí šetřit. Mě nezajímá, co má a nemá delat. Ptám se na jediné, co má dělat, zda poslat peníze nějaké nebo ne. To je vše.

No pokud mu na svém dítěti záleží, tak by jako slušný otec měl patnáctiletému dítěti hradit víc než usmudlanych tři a půl tisíce.
Ono za výchovu synka není zodpovědná jen ta ex, ale i ten tvůj přítel. Pokud se kluk zrovna nevyvedl, tak podíl na tom mají oba rodicove.

Jako může strčit hlavu do písku, a třeba ho ta ex dá k soudu a požádá o zvýšení těch směšných alimentů. Nicméně kde nic není, ani smrt nebere.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna