Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Svistice nedohodli. Soud to tak dal. Kdybyste ji znali,… Není to normální člověk a fetuje. A přítel s platem nelže…
3500,– kč alimenty na 15ti leté dítě jsou absolutně nedostačující a hodně smutná částka.
Takže pokud má Tvůj neschopný chlap soudem určené přispívání na jiné výdaje je to tak naprosto v pořádku a samozřejmě exka dělá správnou věc, že na placení trvá.
Ty sis pořídila dítě s chlapem, který není schopný slušně zajistit ani svoje první dítě a je to jenom Tvůj problém. Přinuť chlapa ať zvedne krovky a nějakým způsobem navýší svůj příjem, nebo krovky zvedni Ty přispěj do rozpočtu sama, když chlap je neschopný.
Snažit se okrádat první dítě je humus největší a pevně doufám, že to ex nedopustí a dokáže chlapa donutit, aby platil to co platit má.
Pokud nemá dlouhodobě peníze. Ať si zazada soudně o snížení alimentů.
@Anonymní píše:
@Gumidci ta holka nechodí na brigádu, věčně hulí. Jeho ex je fetka a jde jí o peníze. Zadlužila ho. Pak že ženský jsou svatý. Já jsem ale ptám na jedno, co má dělat, zda poslat nějaké peníze nebo ne.Díky
Nepíšu nic o tom, že by dítě mělo chodit na brigádu, ale o tom, že jestli tvůj přítel bere 17000 v dnešní dobe, tak musí zvednout zadek on a zajistit své dítě.
Je to jak jsem si myslela, není to tak jak píšeš, že by měl jen 17000,ale DLUHY a samozřejmě za ně může ex ![]()
Dej pozor ať za pár let nejsi v podobné situaci a nějaká tvá nástupkyně tady takto nepíše o tobě. ![]()
Příspěvek upraven 25.02.23 v 23:44
@Anonymní píše:
@Svistice děkuji za odpověď. K dítěti nic necítí.
Lepšího tatínka jsi vybrat nemohla.
@Gumidci to tezko. Narozdíl od některých mi všechny věci nejsou lhostejné. Pokud by mi lhal nebo by mě neuvedl do správné situace, dávno s ním nejsem. O této věci vím od začátku vztahu.
@hanka.br. by mě zajímalo, kdyby si jezdila přes 10 let kamionem a byla jednou možná za dva tydny doma, aby si získala peníze na splacení dluhu, zda by ti dítě říkalo mami ![]()
@Anonymní píše:
Ty jsi K. R.Á. V.A. ![]()
@Anonymní píše:
Jasně, takže ho klidně nechá žít v bide a nevyhovujícím prostredi…
No to bude srandy kopec, až nebude chudáček nic cítit i k tomu vašem společnému. ![]()
Fakt morální dno tohleto. Obou.
@Anonymní píše:
@hanka.br. by mě zajímalo, kdyby si jezdila přes 10 let kamionem a byla jednou možná za dva tydny doma, aby si získala peníze na splacení dluhu, zda by ti dítě říkalo mami
Promiň, ale ty si pořídis dite s nekym, kdo rekne o svem biologickem diteti, ze k nemu nic neciti?
Tobe to přijde normalni? At uz je dcera jakakoliv, porad je to i jeho dite🫣
@Anonymní píše:
To je hnus. Chudák dítě. 3 500 Kč je výsměch. Jednou to poznáš, až bude tvému dítěti 15 let.
K dítěti nic necítí. Tak to fakt chceš takového otce. K dítěti nic necítí, má holou řiť, ex je fetka, dcera hulí. Prostě všichni jsou blázni, jen ty jsi letadlo. Tady se někdo nudí, a tak prudí, viď? Vezmi si nějakou knížku a čti si, nebo jdi spát a nevymýšlej blbiny.
@Anonymní píše:
@hanka.br. by mě zajímalo, kdyby si jezdila přes 10 let kamionem a byla jednou možná za dva tydny doma, aby si získala peníze na splacení dluhu, zda by ti dítě říkalo mami
Tak nemel jezdit, ne?
Kazdopadne k dotazu - at si domluvi nekde melouch v doprave nebo na stavbe, 5000 ma za vikend v kapse. V cem je problem?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat