Peníze a peníze..

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
56505
26.2.23 00:02
@carola píše:
K dítěti nic necítí. Tak to fakt chceš takového otce. K dítěti nic necítí, má holou řiť, ex je fetka, dcera hulí. Prostě všichni jsou blázni, jen ty jsi letadlo. Tady se někdo nudí, a tak prudí, viď? Vezmi si nějakou knížku a čti si, nebo jdi spát a nevymýšlej blbiny.

Tyto pohádky se tu často objevují. Kdy EX stojí za nic a partner zakladatelky je chudák. :zed:

• načítám...
Anonymní
26.2.23 00:02

@andrasteia přijde mi to v pohodě a víš proč? Protože nebyl doma, netrávil s tím dítětem žádn čas a to dítě k němu nic necítí. A to se má snažit? Proč?

• Upravit
6509
26.2.23 00:05
Za vztah, jaký má se svym dítětem, je zodpovědný on. Pro většinu lidí jsou děti a vztah s nimi na nejdůležitějším místě v jejich životě. Pokud má jako otec nastaveno jinak, pak „good luck“, jak by řekla má puberťačka.
Edit; Dočítám, on se svým dítětem netrávil čas. Pak je to fakt chudera.. 8)
@Anonymní píše:
@hanka.br. by mě zajímalo, kdyby si jezdila přes 10 let kamionem a byla jednou možná za dva tydny doma, aby si získala peníze na splacení dluhu, zda by ti dítě říkalo mami :palec:

Příspěvek upraven 26.02.23 v 00:10

• načítám...
33005
26.2.23 00:07
@Anonymní píše:
@andrasteia přijde mi to v pohodě a víš proč? Protože nebyl doma, netrávil s tím dítětem žádn čas a to dítě k němu nic necítí. A to se má snažit? Proč?

Ale to je jen a jen jeho problém a volba, že s tím dítětem netrávil čas. Znám několik otcu, co tři týdny v mesici jsou na služebních cestach, ale vztah se svými dětmi mají skvělý a i přes své vysoké pracovni vytížení si ten čas na děti našli. Je to o prioritách a charakteru.

Ale ona karma je zdarma, že.

Příspěvek upraven 26.02.23 v 00:08

• načítám...
8037
@Anonymní píše:
@andrasteia přijde mi to v pohodě a víš proč? Protože nebyl doma, netrávil s tím dítětem žádn čas a to dítě k němu nic necítí. A to se má snažit? Proč?

Když nebyl doma, tak to dítě je asi sousedovo, nebo?

• načítám...
2218

Jasně. Matka není normální a fetuje, až na to, že ona je ochotná a schopná jejich společnému dítěti tu polovinu zájezdu zaplatit, na rozdíl od otce. Trochu rozpor, ne? Navíc dítěti zajišťuje nejen jídlo, oblečení, veškeré potřeby a také bydlení - a to i s ušmudlanými 3,5 tisíci výživného, což je pro dnešních cenách výsměch. Aby jejich dítě bydlelo a prospívalo - na to člověk nemusí být matematický génius, aby si spočítal, že to táhne z mnohem větší části matka. No… Připravte se na to, že teď ty nároky budou lítat. Dítě prostě něco stojí a -náctileté teprv. Když nebude váš partner platit tu půlku, hrozí, že mu podstatně zvednou výživné, pokud to dá matka k soudu. Jinak… Mám tak trochu pocit, že vás ten váš trošku houpe.

• načítám...
Anonymní
26.2.23 00:11

@Tofifea zájezd není něco, co by dítě potřebovalo, když nejsou peníze. Jasný, stojí to víc, ale možná kdyby měla peníze i ona, mohlo to dítě žít jinak, než jako fetka. Asi to úplně není o příteli, ale i o jeho ex. Která dítě nevedla a skončilo špatně. Takže si myslím, že si nemá kdo co vyčítat.

• Upravit
56505
26.2.23 00:16
@Anonymní píše:
@Tofifea zájezd není něco, co by dítě potřebovalo, když nejsou peníze. Jasný, stojí to víc, ale možná kdyby měla peníze i ona, mohlo to dítě žít jinak, než jako fetka. Asi to úplně není o příteli, ale i o jeho ex. Která dítě nevedla a skončilo špatně. Takže si myslím, že si nemá kdo co vyčítat.

Fetka? Kdyby byla fetka nemohla by dítěti zaplatit půlku zájezdu. Jak by se líbilo tobě, kdy ti tvůj povedený partner nedal peníze na dítě.

• načítám...
andrasteia
26.2.23 00:17
@Anonymní píše:

No tak doufej, ze na tom budete financne tak dobre, ze nebude muset zas jezdit s kamionem…

Kazdopadne co se penez tyce, vse se da řešit. Tohle určitě. Nejsou to tak vysoke castky, aby to bylo likvidacni, snad teda… Takze jde u vas spis o ochotu.

A i kdyz pominu teda ty vase starosti s vyzivnym, tak bych na tvym miste nebyla vubec klidna. Kdyz normalne usetrite ty 2 tisice, z ceho zijete ted, kdyz jsi (asi) na nemocensky? Z uspor? Jak to date, az bude dite na svete?

• Upravit
56505
26.2.23 00:18
@Anonymní píše:

Jednou se to může stát tobě. Karma je zdarma. Pro děti jsou důležité třídní zájezdy.

• načítám...
Anonymní
26.2.23 00:18

@topazio já ale nejsem závislá na nikom. To je asi ten rozdil.

Ale ona zájezd nezaplatila. Chce půlku, ale ten zájezd není tak drahý. Takže logicky - chce víc než půlku. To je ubohý

• Upravit
andrasteia
26.2.23 00:19
@Anonymní píše:

Tak ona ale dala taky pulku na zajezd, ne? Tech pet tisic, tak o co jde?

• Upravit
andrasteia
26.2.23 00:20
@Anonymní píše:
@topazio já ale nejsem závislá na nikom. To je asi ten rozdil.Ale ona zájezd nezaplatila. Chce půlku, ale ten zájezd není tak drahý. Takže logicky - chce víc než půlku. To je ubohý

To davate penize do ruky bez faktury/uctenky, jo?

• Upravit
56505
26.2.23 00:23
@Anonymní píše:
@topazio já ale nejsem závislá na nikom. To je asi ten rozdil.Ale ona zájezd nezaplatila. Chce půlku, ale ten zájezd není tak drahý. Takže logicky - chce víc než půlku. To je ubohý

Ubohá? To jsi ty. Jen tu kydáš na druhé. Čekáte dítě a nemáte ani korunu. A tvoje mateřská/rodičák a jeho výplata vám stačit nebude. Teprve uvidíš, co všechno dítě potřebuje a kolik peněz utratíš.

• načítám...
Anonymní
26.2.23 00:23

@andrasteia nikdy. Bohužel žádnou účtenku jsme od ex neobdrželi. Takže proto

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna