Manžel měl pracovní úraz, dostane peníze z pojistky jeho matka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Havlova píše: Více
tak píše, že má jen nemocenskou a dětské přídavky, to by napsala, že má rodičovský.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příště, až o tom začnou, tak bych se jich přímo zeptala, jaké peníze myslí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
"já jsem zůstala se dvěmi dětmi sama a jsem měsíc těhotná takže mě do práce nikde nechtějí. Nepobiram nic než přídavek na děti. "… a ted pise, ze ma jen 2 letou dceru a 6.mesic tehotnna… pokud nepracovala, tak snad RD nemuze brat na 2 roky, nebo to uz neplati?… za mne dalsi troll, navic kapku mentalne jednodussi, nejen kvuli financni negramotnosti, ale ze se provali uz na druhe strance ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše: Více
Proč by nemohla? Už minimálně 10 let stačí když pracuje manžel a ten evidentně pracuje… Takže teď jsi se jako jednodušší projevila spíše ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
vis, co znamena otaznik? ze se na to ptam, kdyz za nas prisla moznost 2 leteho rodicaku, matky, co nemely odpracovano na to nedosahly, to zase nevis asi ty, proto se ptam, zda uz tohle neplati, nenapadlo mne, ze se tu najde jauda, co nevi, co znamena ve vete otaznik… zbytek - pocet deti, doba tehotenstvi snad ti sedi, ze je to zase vycuc nejake „chytre“ divciny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je Váš dojem, že se rodina těší nebo to nějak vyjádřili? Na účet (který je tedy asi společný) chodil dříve jeho plat a teď bude chodit nemocenská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 Ale, ale tady se nám někdo čertí
sama tu označuješ někoho za jednoduššího, případně ho podezíráš ze lži, ale sama nevíš ani základní informace, hlavně že do ní se budeš navážet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak a kolik se vyplaci rodicak mne uz radu let netrapi, a zrovna tuto informaci nepovazuji za zakladni informaci do zivotniho rozhledu, stejne jako pobirani dalsich davek. staci mi vedet, ze to existuje a ze jsou nejake casove varianty, ale podminky pobirani, ktere se kazdou chvili meni, opravdu nemam zapotrebi sledovat. umocneno tim, ze nemam problem, kdyz neco nevim se optat, jako se to stalo ted… za to, si na rozdil od tebe umim spocitat, kolik deti ma v uvodnim prispevku a kolik pak o dve stranky dale ![]()
Příspěvek upraven 04.05.25 v 17:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic o tom, co dělala před dítětem nepíše, takže si nevymýšlej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, takže o rodičáku víš kulový, ale to ti vůbec nebrání ji osočovat z toho, že si vymýšlí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty si neumis spocitat deti, o kterych pise
pisi, ze si vymysli s detma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit