Peníze na jídlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.10.13 11:42
@Nejhodnější píše:
Já hlavně nechápu lidi co si stěžují na peníze, ale v nákupním košíku kofoly, pak takový ty břečky v akci za 2,50 ochucený, sirupy za 9.90 ( to je taky chemická žbrunda jak blázen), tatarka, gothaj, junior, oplatky a podobně… a v neposlední řadě cigára a chlast. Já teda nekouřím, ale můj dřív kouřil, už je teda 2 roky bez cigaret, a chápu jak je těžké přestat, ale jídlo je důležitější… Pokud na to máš kuř, pokud ne, tak si to asi budeš muset odpustit… :nevim: :nevim: :nevim:

To ja som tak poslala chlapa kupit sirup essence, tie prichute, poslintala som cely reklamny letak. Drahe jak fras, ze snad len na zvlastnu prilezitost :mrgreen: a manzel z obchodu telefonuje ze ci to naozaj chcem, ze to chemicky koktail, ani ovocie, ani cukor to nevidelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
23.10.13 11:44
@Bábi Zlopočasná píše:
To ja som tak poslala chlapa kupit sirup essence, tie prichute, poslintala som cely reklamny letak. Drahe jak fras, ze snad len na zvlastnu prilezitost :mrgreen: a manzel z obchodu telefonuje ze ci to naozaj chcem, ze to chemicky koktail, ani ovocie, ani cukor to nevidelo :nevim:

Já kupuju ty Yo, měla jsem essence jednou to rybízový a moc mi to teda nešmakovalo, na to že stál asi 3eura :roll:

• Citovat
  • Upravit
23.10.13 11:45

My kupujeme deckam ten drahy hello, co sa musi drzat v chladnicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
23.10.13 14:14

Jak se bavíte o těch skorohotových jídlech tak když jsem poprvé chtěla malýmu dát kaši, koupila jsem tu mléčnou sunarku a on ji nechtěl :potlesk: I on poznal, jaká je to sr.ka :lol: Když jsem mu udělala doma krupicačku, zblafnul celou misku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
23.10.13 14:20
@rerere píše:
Jak se bavíte o těch skorohotových jídlech tak když jsem poprvé chtěla malýmu dát kaši, koupila jsem tu mléčnou sunarku a on ji nechtěl :potlesk: I on poznal, jaká je to sr.ka :lol: Když jsem mu udělala doma krupicačku, zblafnul celou misku :lol:

super :potlesk: Už od malinka učit na pořádný věci :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9090
23.10.13 14:52
@Sidsel píše:
Ještě si tak říkám, co rozumíš pod pojmem „normální jídlo“? Pokud rajskou a spol., tak to se u nás nejí. Vaříme spíš takovou středomořskou kuchyni.

vařím hlavně českou kuchyni ale mám ráda i italskou, nakupuju kvalitní suroviny ale holt jsem zvyklá na něco jiného než ty. Omáčky mi nevadí ale ani je nemusím nijak často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
23.10.13 14:54
@Verca1989 píše:
vařím hlavně českou kuchyni ale mám ráda i italskou, nakupuju kvalitní suroviny ale holt jsem zvyklá na něco jiného než ty. Omáčky mi nevadí ale ani je nemusím nijak často…

Já se dnes chystám na špagety pomodoro s pravým Italským BIO parmazánem :-)

• Citovat
  • Upravit
23.10.13 14:57

Ja dnes sockujem, bolo srdce na smotane. Parmigiano reggiano kusok za strasidelnych 10 eur co sme si doviezli z Pisy je uz… ehm, druhou stranou von :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
23.10.13 14:59
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja dnes sockujem, bolo srdce na smotane. Parmigiano reggiano kusok za strasidelnych 10 eur co sme si doviezli z Pisy je uz… ehm, druhou stranou von :oops:

Já kupuju sýry ve Swiss, jak Sw, tak Italský :-) Srdce na smetaně bych si taky dala, ale vůbec to nevařím, jelikož můj nejí skoro žádné vnitřnosti :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
23.10.13 16:35
@Nejhodnější píše:
Já kupuju sýry ve Swiss, jak Sw, tak Italský :-) Srdce na smetaně bych si taky dala, ale vůbec to nevařím, jelikož můj nejí skoro žádné vnitřnosti :zed: :zed:

No vsak ja ho tiez varim pre mna s detmi, muz ma obed v praci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.13 12:00

Tak pretoze sa to tu tak trochu zvrtlo na drahe varenie, musim sa pochvalit dnesnym ulovkom - kilo bravcovych kosti za 30 korun - bude gulasova polievka (maso, zemiaky, mrkva, cibula, kosti varim cele, potom ich oberiem a maso vratim do polievky, podava sa s chlebom) a dve kruti kridla, kilo za 70 korun, ja som teda platila 85, a bude dvakrat vyvar s nudlami a z masa z kridel rizoto. Toho masa je tam na rizoto fakt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
25.10.13 19:52

Já dneska koupila kilo kuřecích prsou za 106 kč a kuřecí stehna za 49 kč/kg. Maso je čerstvé z drůbežárny, zítra udělám kung-pao.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
25.10.13 20:12

Holky taky se musím pochválit jelikož to se mi už dloooouho nestalo. 3 dny jsem nenakupovala vůbec nic, všechno ze zásob :-) A zjistila jsem, že ještě minimálně 2 dny bych nemusela kupovat vůbec nic :-D Přítel říkal, že by se moje spíž mohla jmenovat u Sysla :-D

• Citovat
  • Upravit
1857
25.10.13 20:20
@Nejhodnější píše:
Holky taky se musím pochválit jelikož to se mi už dloooouho nestalo. 3 dny jsem nenakupovala vůbec nic, všechno ze zásob :-) A zjistila jsem, že ještě minimálně 2 dny bych nemusela kupovat vůbec nic :-D Přítel říkal, že by se moje spíž mohla jmenovat u Sysla :-D

No vidíš :palec: Mě se kolikrát taky stane, že nevím co uvařit a pak najdu v mrazáku a špajzu suroviny na několik dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.10.13 06:33

@1jana1 tak včera jsem upekla ten jablečný koláč a jako neměl chybu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie