Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nejhodnější píše:
Já hlavně nechápu lidi co si stěžují na peníze, ale v nákupním košíku kofoly, pak takový ty břečky v akci za 2,50 ochucený, sirupy za 9.90 ( to je taky chemická žbrunda jak blázen), tatarka, gothaj, junior, oplatky a podobně… a v neposlední řadě cigára a chlast. Já teda nekouřím, ale můj dřív kouřil, už je teda 2 roky bez cigaret, a chápu jak je těžké přestat, ale jídlo je důležitější… Pokud na to máš kuř, pokud ne, tak si to asi budeš muset odpustit…![]()
![]()
To ja som tak poslala chlapa kupit sirup essence, tie prichute, poslintala som cely reklamny letak. Drahe jak fras, ze snad len na zvlastnu prilezitost
a manzel z obchodu telefonuje ze ci to naozaj chcem, ze to chemicky koktail, ani ovocie, ani cukor to nevidelo ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
To ja som tak poslala chlapa kupit sirup essence, tie prichute, poslintala som cely reklamny letak. Drahe jak fras, ze snad len na zvlastnu prilezitosta manzel z obchodu telefonuje ze ci to naozaj chcem, ze to chemicky koktail, ani ovocie, ani cukor to nevidelo
Já kupuju ty Yo, měla jsem essence jednou to rybízový a moc mi to teda nešmakovalo, na to že stál asi 3eura ![]()
My kupujeme deckam ten drahy hello, co sa musi drzat v chladnicke.
Jak se bavíte o těch skorohotových jídlech tak když jsem poprvé chtěla malýmu dát kaši, koupila jsem tu mléčnou sunarku a on ji nechtěl
I on poznal, jaká je to sr.ka
Když jsem mu udělala doma krupicačku, zblafnul celou misku ![]()
@rerere píše:
Jak se bavíte o těch skorohotových jídlech tak když jsem poprvé chtěla malýmu dát kaši, koupila jsem tu mléčnou sunarku a on ji nechtělI on poznal, jaká je to sr.ka
Když jsem mu udělala doma krupicačku, zblafnul celou misku
super
Už od malinka učit na pořádný věci
![]()
@Sidsel píše:
Ještě si tak říkám, co rozumíš pod pojmem „normální jídlo“? Pokud rajskou a spol., tak to se u nás nejí. Vaříme spíš takovou středomořskou kuchyni.
vařím hlavně českou kuchyni ale mám ráda i italskou, nakupuju kvalitní suroviny ale holt jsem zvyklá na něco jiného než ty. Omáčky mi nevadí ale ani je nemusím nijak často…
@Verca1989 píše:
vařím hlavně českou kuchyni ale mám ráda i italskou, nakupuju kvalitní suroviny ale holt jsem zvyklá na něco jiného než ty. Omáčky mi nevadí ale ani je nemusím nijak často…
Já se dnes chystám na špagety pomodoro s pravým Italským BIO parmazánem ![]()
Ja dnes sockujem, bolo srdce na smotane. Parmigiano reggiano kusok za strasidelnych 10 eur co sme si doviezli z Pisy je uz… ehm, druhou stranou von ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja dnes sockujem, bolo srdce na smotane. Parmigiano reggiano kusok za strasidelnych 10 eur co sme si doviezli z Pisy je uz… ehm, druhou stranou von
Já kupuju sýry ve Swiss, jak Sw, tak Italský
Srdce na smetaně bych si taky dala, ale vůbec to nevařím, jelikož můj nejí skoro žádné vnitřnosti
![]()
@Nejhodnější píše:
Já kupuju sýry ve Swiss, jak Sw, tak ItalskýSrdce na smetaně bych si taky dala, ale vůbec to nevařím, jelikož můj nejí skoro žádné vnitřnosti
![]()
No vsak ja ho tiez varim pre mna s detmi, muz ma obed v praci ![]()
Tak pretoze sa to tu tak trochu zvrtlo na drahe varenie, musim sa pochvalit dnesnym ulovkom - kilo bravcovych kosti za 30 korun - bude gulasova polievka (maso, zemiaky, mrkva, cibula, kosti varim cele, potom ich oberiem a maso vratim do polievky, podava sa s chlebom) a dve kruti kridla, kilo za 70 korun, ja som teda platila 85, a bude dvakrat vyvar s nudlami a z masa z kridel rizoto. Toho masa je tam na rizoto fakt dost.
Já dneska koupila kilo kuřecích prsou za 106 kč a kuřecí stehna za 49 kč/kg. Maso je čerstvé z drůbežárny, zítra udělám kung-pao.
Holky taky se musím pochválit jelikož to se mi už dloooouho nestalo. 3 dny jsem nenakupovala vůbec nic, všechno ze zásob
A zjistila jsem, že ještě minimálně 2 dny bych nemusela kupovat vůbec nic
Přítel říkal, že by se moje spíž mohla jmenovat u Sysla ![]()
@Nejhodnější píše:
Holky taky se musím pochválit jelikož to se mi už dloooouho nestalo. 3 dny jsem nenakupovala vůbec nic, všechno ze zásobA zjistila jsem, že ještě minimálně 2 dny bych nemusela kupovat vůbec nic
Přítel říkal, že by se moje spíž mohla jmenovat u Sysla
No vidíš
Mě se kolikrát taky stane, že nevím co uvařit a pak najdu v mrazáku a špajzu suroviny na několik dní.
@1jana1 tak včera jsem upekla ten jablečný koláč a jako neměl chybu ![]()