Peníze na jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1857
21.10.13 19:40
@Nejhodnější píše:
Já nepeču vůbec. Vařím ráda a často, ale pečení? Děs… teď mám v lednici asi 5kg jablek a přemýšlím jakou buchtu z toho udělat… To zase bude :mrgreen: :mrgreen:

Mě to baví :lol: Teď jsem dělala piškot s jahodama a krémem. Z jablek bych udělala mřížkový a můžeš přidat i pudink :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
21.10.13 19:53

@K-Black
já taky :lol: přesně ty tyčinky :mrgreen:…není to můj nápad, ale nám to hrozně chutná…buď v trojobalu, cože je trošku pracnější protože to chce obalit víckrát, ale v těstíčku to je hned…vím, že hodně lidí bude psát, že to krabí tyčinky nejsou, že tam krab není - vím to :D… hlavně, že to šmakuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.10.13 20:02

@MonikaN.89 no tak každý normální člověk si občas dopřeje nějakou zhovadilost ne? ;) jako obalit by mě to nenapadlo, hlavně že chutná :pankac: jo a další moje přiznání, když mám chuť dám si klidně májku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21.10.13 20:20
@Nejhodnější píše:
Já nepeču vůbec. Vařím ráda a často, ale pečení? Děs… teď mám v lednici asi 5kg jablek a přemýšlím jakou buchtu z toho udělat… To zase bude :mrgreen: :mrgreen:

Obrateny jablcnik. Jednoduchy, genialny, chutny. Podmienkou je nesetrit cokoladovou polevou. Sakra, preco preve ja mam chlapa co jablka jedine surove.

Alebo pecene jablka. Vydlabat, zmiesat povidla s orechami, narvat naspat do jablka, upiect az jablko zmakne a podavat s vanilkovou zmrzlinou a slahackou. Ja radsej nez cele jablka peciem len polovicky - robim z nich „misticky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
21.10.13 20:41

Já si dneska koupila milku oreo, ještě jsem jí neměla, tak si jdu dát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.10.13 07:19
@Nejhodnější píše:
JJ z Moravy :-) Mě je tady taky dobře :-) A i když jezdím často mimo rep, tak do Čech bych bydlet nechtěla :-D jasný se stav :-) Dáme soutěž kdo víc vypije a víc vydrží :-D :jazyk: :P

ani se ti nedivím..mám moraváky moc ráda :oops: Už trénuju. Můj největší dodavatel je z Brna a občas mě pozve na čištění hlavy. Proto už ted vím, že s tebou soupeřit nemá cenu.Po 15 panácích slivovice co jsme naposled do sebe hodili já byla pod stolem a on nejenomže mě odnesl do peřin tak ještě udělal snídani..fakt to nemá cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
22.10.13 08:08

Obrateny jablcik je naozaj vyborny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.10.13 08:10

@1jana1 dáš receptík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
22.10.13 08:16

Jen tak mimochodem, zkuste si jednou spočítat, na kolik vás vyjde večeře - chleba pečivo s něčím (většinou asi uzeniny a sýry) a pak to porovnat s vařenou večeří, brambory, kousek masa, zeleninový salát - například, nebo obyč. zeleninové rizoto a jiné „obyčejné“ jídla.
Když si spočítám na kolik vyjdou uzeniny za kilo, tak pořád mě líp vychází jakékoli maso (pod 100 CZK / kilo se v akci dá koupit v pohodě) a je to maso a ne namleté a ochucené cokoli… Jinak i docela drahé mi přijdou mléčné výrobky, zase jich člověk tolik nepotřebuje, jak hlásá reklama…

• Citovat
  • Upravit
1118
22.10.13 08:39

Uz jsem ho nasla jdu psat moment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
22.10.13 08:53

Do misky si nastrouhat jabka ochutit skoricovym a vanilkovym cukrem podle chuti.Na plech si dame alobal na ktery pak vysypeme ochucene strouhane jabka na jabka pak vylejeme klasicke piskotove testo a dame pict do vyhraze trouby na 180 'C tak aby bylo testo upecene /schvalne nepisu cas protoze kazda trouba pece jinak/
Plnka: 500 ml mlika. 1van puding anebo zlaty klas. 20dk mouckoveho cukru 1 hera. 1 vanil. cukr
v mliku uvarit puding a dat vychladnout vyslehat heru s cukrem a kdyz mame puding vlaznej postupne pridavat do vyslehanej hery s cukrem

vychladnute testo otocime a sundame alobal na jabka pak natrame krem a posypeme strouhanou cokoladou nebo grankem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.10.13 08:57

@1jana1 tak to zní opravdu mnamkovně..vyzkouším a děkuji za receptík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
22.10.13 09:04

V pripade potreby jsem k dispozici preji dobrou chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 09:36

Na ten obrateny jablcnik ja plnku nerobim (ani neviem ci kvoli lenivosti, alebo jazycku), po vyklopeni ho len poriadne, ale naozaj poriadne polejem cokoladou. Cim viac jablk, tym lepsi kolac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.10.13 09:38

@Bábi Zlopočasná možná kvůli lenivosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie