Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Verca1989 píše:
jj, to je asi jediné co mě napadlo, s „normálním“ jídlem se takhle snad utratit ani nedá
Ještě si tak říkám, co rozumíš pod pojmem „normální jídlo“? Pokud rajskou a spol., tak to se u nás nejí. Vaříme spíš takovou středomořskou kuchyni.
@Sidsel píše:
Ještě si tak říkám, co rozumíš pod pojmem „normální jídlo“? Pokud rajskou a spol., tak to se u nás nejí. Vaříme spíš takovou středomořskou kuchyni.
To je potom pochopilne, ze vela prejete, ked nepouzivate domace suroviny. Ale podla mna teda „normalne“ jedlo nezahrna potraviny co u nas nedorobis ![]()
Ale ja som prdla, ja verim ze pre kazdeho je najzdravsie „miestne“ jedlo. Moji talianski kolegovia tiez klepali kosu, kym sa nezacali stravovat „nezdravo“ po cesky. Ked ich vnutornosti prezili prvotny sok, zrazu im nase zimy prestali byt studene ![]()
@Sidsel píše:
Pro každého je normální jídlo jiný… Podívej se do skupiny co uvařit… Tam jedna psala, že dělá k obědu pytlík maggi nápady
no tak to teda je pro mě normální šlichta a sr. čka…
![]()
@Nejhodnější nie su tie pytliky maggi napady len koreniace zmesi s nobl menom?
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty nevím, mě to přijde jako polévky z pytlíku, plný éček a konzervantů ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
@neila píše:
@Nejhodnější paní je gurmánka zjevně
Já kdybych to dáli se tomu tak říkat uvařila doma, tak mi to přistane na palici a budou si myslet, že jsem se zbláznila
![]()
@Nejhodnější já to taky raději ani nezkouším… Za prvé je to hnus, za druhé mi to nechutná a za třetí si myslím, že je to jen předražená vstupenka na onkologii ![]()
@neila píše:
@Nejhodnější já to taky raději ani nezkouším… Za prvé je to hnus, za druhé mi to nechutná a za třetí si myslím, že je to jen předražená vstupenka na onkologii
Asi tak…
@Nejhodnější píše:
Pro každého je normální jídlo jiný… Podívej se do skupiny co uvařit… Tam jedna psala, že dělá k obědu pytlík maggi nápady![]()
![]()
no tak to teda je pro mě normální šlichta a sr. čka…
![]()
To sedí, jídlem bych to nenazývala ani náhodou ![]()
Já hlavně nechápu lidi co si stěžují na peníze, ale v nákupním košíku kofoly, pak takový ty břečky v akci za 2,50 ochucený, sirupy za 9.90 ( to je taky chemická žbrunda jak blázen), tatarka, gothaj, junior, oplatky a podobně… a v neposlední řadě cigára a chlast. Já teda nekouřím, ale můj dřív kouřil, už je teda 2 roky bez cigaret, a chápu jak je těžké přestat, ale jídlo je důležitější… Pokud na to máš kuř, pokud ne, tak si to asi budeš muset odpustit…
![]()
@Nejhodnější píše:
http://www.chemievjidle.cz/…ky-v-pytliku
Tak od maggi su tam hned prve 4 druhy syra a nevyzeraju jedovato ![]()
Ja to teda nazivo v ruke nemala, ale az pojdem zase za mamickou, manzel to domov moze dotiahnut. Ja mam pocit ze u nich doma sa miesto soli pouzival masox
a jemu ta prichut chyba ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak od maggi su tam hned prve 4 druhy syra a nevyzeraju jedovato
Ja to teda nazivo v ruke nemala, ale az pojdem zase za mamickou, manzel to domov moze dotiahnut. Ja mam pocit ze u nich doma sa miesto soli pouzival masox![]()
a jemu ta prichut chyba
Masox a všechny tyto hnusy jsem zrušila asi před 4mi roky. Ale je fakt, že lidi co jsou na to zvyklí nedokážou ocenit nic kde chybí, masox, vegeta a podobně. Sleduješ někdy Prostřeno? To je kolikrát mazec
a ještě řekne no já to takhle vařím i pro děti a moc jim to chutná
![]()
@Nejhodnější jen jsem nakoukla a bohudík tyhle „dobroty“ fakt nekupuju…
A přesně jak píšeš, základní suroviny, to je dobrý start pro dobré jídlo…
Polotovary jsou sr…čky