Peníze na jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
21.10.13 18:58
@Nejhodnější píše:
Já nepeču vůbec. Vařím ráda a často, ale pečení? Děs… teď mám v lednici asi 5kg jablek a přemýšlím jakou buchtu z toho udělat… To zase bude :mrgreen: :mrgreen:
štrůdl tam toho vleze hodně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.10.13 19:00
@K-Black píše:
@MonikaN.89 taky mám ráda jednoduchá jídla, třeba čočku na kyselo, tu miluju :pankac: no ale pak jsem schopná sežrat půl kila panenky sama :lol: krabí tyčinky myslíš ty jak se z nich dělá pomazánka? to uvnitř bílý a na vrchu červený?

tak,,krabi tycinky" bych nesnedla, ani kdybych mela umrit hladem :poblion:..to radeji vykucham a opecu psa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
21.10.13 19:06
@K-Black píše:
@neila tak to máte fakt draho :think: mluvím teda o té šunce, taky kupuju hodně masovou, ne ty obchoďákový ;) choceňáky jsou u nás drahý jako u vás :roll:
Maso kupuju většinou v Makru ve velkém, a porcuji si do mrazáku. Průser je, když muž mrskne do mrazáku 4 kila hovězího vcelku :pocitac: ano přiznávám, kdykoliv jdu do mrazáku a vidím to tam mám chuť ho zabít :cert: :mrgreen:
Já utratím za jídlo hodně, ale jak jsem psala výše vešla bych se i do těch 6 tisíc, s jedním děckem uplně v pohodě. Ono to je o tom, že když ty peníze mám, tak nakupuji víc než je nutné. A teď kdyby přišla bída tak přežijem, mám narvaný velký mrazák a malý mrazák, v komoře už není kam stoupnout :roll:
asi tak nejak…mrazaky narvany a o spajzce a velke skrini v predsini narvane zavareninami a jidlem nemluve…jsem proste pesimistickej sysel..co kdyby ze??? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
68928
21.10.13 19:07

Co kdyby třeba vypli proud :mrgreen: Ne, to samozřejmě nikomu nepřeju, jen že to se teď stalo našim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
21.10.13 19:11
@Kelsey píše: štrůdl tam toho vleze hodně

Ten mame casto… Chce to neco noveho. :think:

• Citovat
  • Upravit
35545
21.10.13 19:16
@ugluk píše:
Co kdyby třeba vypli proud :mrgreen: Ne, to samozřejmě nikomu nepřeju, jen že to se teď stalo našim :)

Nestraš :-O :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.10.13 19:16

@ugluk kdyby vypli proud, tak me klepne:-D

• Citovat
  • Upravit
68928
21.10.13 19:18

No, zase naši překvapivě lovili i několik let starý zásoby :oops: Ale po dvou měsících už maj zase mrazák pěkně plnej :lol:
Nebylo to teda samozřejmě půlhodinový vypnutí proudu, ale vichřice strhla dráty a nešlo jim to víc jak den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.10.13 19:18

@Nejhodnější my obcas delame livance…nakrajis jablka na kolecka a namacis je v livancovem teste a osmazis je a pak posypes skorici…ale ja bych udelala spis krizaly na kroupani k telce

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.10.13 19:20

@Nejhodnější tak rozvařit jablka, zahustit pudingovým práškem, přidat cukr a skořici. Tuhle směs nalít do piškoty vyloženou dortové formy a nechat ztuhnout, můžeš polít (posypat) čokoládou.

nebo žmolenkový koláč http://www.recepty.cz/…-ovocem-9283

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
21.10.13 19:28
@lucenka píše:
@Nejhodnější tak rozvařit jablka, zahustit pudingovým práškem, přidat cukr a skořici. Tuhle směs nalít do piškoty vyloženou dortové formy a nechat ztuhnout, můžeš polít (posypat) čokoládou.nebo žmolenkový koláč http://www.recepty.cz/…-ovocem-9283

To vypada dobre ;) :palec: mrknu na to ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.10.13 19:30
@1.zizi píše:
tak,,krabi tycinky" bych nesnedla, ani kdybych mela umrit hladem :poblion:..to radeji vykucham a opecu psa :mrgreen:

mě to chutnalo, ale mě chutná i taveňák Veselá kráva ;) samozřejmě že vím žýe to je jedovatý a naroste mi druhá hlava a další tři generace budou mít problémy s nemocema, přesto si ho občas dám ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.10.13 19:30
@ugluk píše:
Co kdyby třeba vypli proud :mrgreen: Ne, to samozřejmě nikomu nepřeju, jen že to se teď stalo našim :)

tak jsme v sedince :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
21.10.13 19:36

@K-Black tak kravu si dam taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
21.10.13 19:38
@1.zizi píše:
@K-Black tak kravu si dam taky :lol: