Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nejhodnější píše:štrůdl tam toho vleze hodně
Já nepeču vůbec. Vařím ráda a často, ale pečení? Děs… teď mám v lednici asi 5kg jablek a přemýšlím jakou buchtu z toho udělat… To zase bude![]()
@K-Black píše:
@MonikaN.89 taky mám ráda jednoduchá jídla, třeba čočku na kyselo, tu milujuno ale pak jsem schopná sežrat půl kila panenky sama
krabí tyčinky myslíš ty jak se z nich dělá pomazánka? to uvnitř bílý a na vrchu červený?
tak,,krabi tycinky" bych nesnedla, ani kdybych mela umrit hladem
..to radeji vykucham a opecu psa ![]()
@K-Black píše:asi tak nejak…mrazaky narvany a o spajzce a velke skrini v predsini narvane zavareninami a jidlem nemluve…jsem proste pesimistickej sysel..co kdyby ze???
@neila tak to máte fakt drahomluvím teda o té šunce, taky kupuju hodně masovou, ne ty obchoďákový
choceňáky jsou u nás drahý jako u vás
Maso kupuju většinou v Makru ve velkém, a porcuji si do mrazáku. Průser je, když muž mrskne do mrazáku 4 kila hovězího vcelkuano přiznávám, kdykoliv jdu do mrazáku a vidím to tam mám chuť ho zabít
![]()
Já utratím za jídlo hodně, ale jak jsem psala výše vešla bych se i do těch 6 tisíc, s jedním děckem uplně v pohodě. Ono to je o tom, že když ty peníze mám, tak nakupuji víc než je nutné. A teď kdyby přišla bída tak přežijem, mám narvaný velký mrazák a malý mrazák, v komoře už není kam stoupnout
Co kdyby třeba vypli proud
Ne, to samozřejmě nikomu nepřeju, jen že to se teď stalo našim ![]()
@Kelsey píše: štrůdl tam toho vleze hodně
Ten mame casto… Chce to neco noveho. ![]()
@ugluk píše:
Co kdyby třeba vypli proudNe, to samozřejmě nikomu nepřeju, jen že to se teď stalo našim
Nestraš
![]()
No, zase naši překvapivě lovili i několik let starý zásoby
Ale po dvou měsících už maj zase mrazák pěkně plnej ![]()
Nebylo to teda samozřejmě půlhodinový vypnutí proudu, ale vichřice strhla dráty a nešlo jim to víc jak den ![]()
@Nejhodnější my obcas delame livance…nakrajis jablka na kolecka a namacis je v livancovem teste a osmazis je a pak posypes skorici…ale ja bych udelala spis krizaly na kroupani k telce
@Nejhodnější tak rozvařit jablka, zahustit pudingovým práškem, přidat cukr a skořici. Tuhle směs nalít do piškoty vyloženou dortové formy a nechat ztuhnout, můžeš polít (posypat) čokoládou.
nebo žmolenkový koláč http://www.recepty.cz/…-ovocem-9283
@lucenka píše:
@Nejhodnější tak rozvařit jablka, zahustit pudingovým práškem, přidat cukr a skořici. Tuhle směs nalít do piškoty vyloženou dortové formy a nechat ztuhnout, můžeš polít (posypat) čokoládou.nebo žmolenkový koláč http://www.recepty.cz/…-ovocem-9283
To vypada dobre
mrknu na to ![]()
@1.zizi píše:
tak,,krabi tycinky" bych nesnedla, ani kdybych mela umrit hladem..to radeji vykucham a opecu psa
mě to chutnalo, ale mě chutná i taveňák Veselá kráva
samozřejmě že vím žýe to je jedovatý a naroste mi druhá hlava a další tři generace budou mít problémy s nemocema, přesto si ho občas dám ![]()
@ugluk píše:
Co kdyby třeba vypli proudNe, to samozřejmě nikomu nepřeju, jen že to se teď stalo našim
tak jsme v sedince ![]()