Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@midoo já třeba taky saolepky prodávala za 3 Kč,ale to proto,že je nedostávám k nákupu,ale kupuju je,protože jsem měly strašnou smůlu na stejná čísla. V podstatě jsem do toho investovala a takhle se mi to vrátilo ![]()
@midoo píše:
A i prodávat ty samolepky za 3kč mi přijde blbý,když se to dostane k nákupu zdarma.
Asi je to napadlo proto, že Billa prodává podobné samolepky. Balíček s 5 ks za 15 Kč. Buď je taky dostaneš za 200 Kč nákupu, nebo normálně můžeš koupit.
@JaninkaKelt píše:
Asi je to napadlo proto, že Billa prodává podobné samolepky. Balíček s 5 ks za 15 Kč. Buď je taky dostaneš za 200 Kč nákupu, nebo normálně můžeš koupit.
Třeba to v Bille mi přijde super,můžu si samolepky koupit,když si koupim třeba jen rohlík,ale když už to dostanu k nákupu,proč to prodávat. Spíš je smutný,že jsou ty lidi tak hloupý,že to doopravdy koupěj ![]()
@midoo píše:Šílenci.
to může,ale nejhorší je,že se o to 7 lidí pere a asi to ještě nekončí. Za ty peníze mám luxusní knížku. Si připadám jak ve snu…
Tak že to někdo prodává za 300 mi nepřijde tak hrozný- já když to album kupovala, tak stálo tuším 70 Kč, nebo tak nějak, něco stojí poštovné…no a něco na tom chce ten člověk vydělat, nedělá to z lásky k bližnímu, no. Vždyť také nikdo nikoho nenutí to tam kupovat- chceš? Připlať si. Nechceš? Nech být. Já takhle kupovala na aukru kartičky šmoulů, přestože byly původně k nákupu zdarma, ale my do Alberta nechodíme a kluk byl smutnej, že jeho spolužáci to mají a on ne…tak jsem si holt připlatila. Pokud se budou prodávat jednotlivé Penny kartičky a nám se nepodaří dosbírat, ani vyměnit čísla, která nám chybí, tak si to také klidně zaplatím. Proč myslíte, že by to ti lidé měli dávat zadarmo?
@Karku píše:
já scháním zase tu papírovou krabičku, včera mi jedna maminka tady poradila, že ve Zlíně mají oboje, album i krabičku, jenže já bydlím kousek od Prahy
Jsem ze Zlína, do Penny teda nechodím, ale můžu se tam podívat, ale moc tomu teda nevěřím, že by zrovna u nás album ještě byl. Nepsala ta maminka kde ve Zlíně?
My máme sice album plné, ale díky tomu, že tam nakupuje celá široká rodina, bychom zaplnili už i skoro další celé album. Jenže dneska bylo v obou Penny vyvěšeno, že alba už nejsou ani po dotisku a na dotaz mi řekli, že už nejspíš vůbec nebudou.
Ty nálepky v prodejně jsou a nejsou zadarmo… Podle úhlu pohledu… Ano, dostaneš je „zdarma“ k nákupu nad 200kč, ale musíš tam ty !! 200 !! utratit, jinak je nedostaneš, takže v podstatě je zaplacené taky máš…
@Gibbo píše:
Ty nálepky v prodejně jsou a nejsou zadarmo… Podle úhlu pohledu… Ano, dostaneš je „zdarma“ k nákupu nad 200kč, ale musíš tam ty !! 200 !! utratit, jinak je nedostaneš, takže v podstatě je zaplacené taky máš…
sice je dostaneš za 200kč nákupu,ale nakupuješ přeci kvůli tomu,že potřebuješ jídlo a né samolepky.Takže to je jen takový bonus…
@me2dova píše:
Tak že to někdo prodává za 300 mi nepřijde tak hrozný- já když to album kupovala, tak stálo tuším 70 Kč, nebo tak nějak, něco stojí poštovné…no a něco na tom chce ten člověk vydělat, nedělá to z lásky k bližnímu, no. Vždyť také nikdo nikoho nenutí to tam kupovat- chceš? Připlať si. Nechceš? Nech být. Já takhle kupovala na aukru kartičky šmoulů, přestože byly původně k nákupu zdarma, ale my do Alberta nechodíme a kluk byl smutnej, že jeho spolužáci to mají a on ne…tak jsem si holt připlatila. Pokud se budou prodávat jednotlivé Penny kartičky a nám se nepodaří dosbírat, ani vyměnit čísla, která nám chybí, tak si to také klidně zaplatím. Proč myslíte, že by to ti lidé měli dávat zadarmo?
Protože to k tomu nákupu zadarmo dostaneš. Mě to prostě přijde nemorální a podporovat lidi co se takhle snažej „okrást“ ostatní není zrovna dobrý. To je stejný jako kdyby někdo prodával Ikea tužky a nebo prodávat slevové kupony do DM je taky ujetý…
@midoo
tak slovo okrást mi přijde hodně mimo. Je to otázka nabídky a poptávky, ti, co to nabízí se snaží vydělat. Na tom přeci není nic špatného. Pokud to pro někoho tu cenu má, koupí to, pokud ne, může si s tím vytapetovat. Za IKEA tužky by těžko někdo platil…ale kdyby se někdo takový našel, tak mi nepřijde nemorální, je prodávat.
To by se rovnou mohlo napsat, že se nás snaží okrást Vietnamec u nás v ulici, když prodává za 70 korun zboží, které předtím koupil v Penny v akci za 40. ![]()
Já neodsuzuji nikoho kdo na tom vydělává.Kdo umí tak umí
.Ale divím se těm kdo to dá
.Za ty prachy bych se minula a nedala bych to.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat