Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Mešuge do háje, promin mi to úplně vypadlo, ale měla jsem toho moc skoro celé svátky v práci, bráchu jsem neviděla už pěkně dlouho
hned zítra mu zavolám a a během dne ti tady napíšu, ahoj a nezlob se ![]()
Přesně, vůbec se neomlouvej! To spíš já, že s tím furt otravuju… Jsi hodná, určitě můžu ještě jednou poděkovat za obě
![]()
@Katerina38 a jeste. Je to davka pro dospeleho nebo dite? Jak staremu diteti jsi davala ty, prosim? Vidim, ze problem u vas byl ve 3 tydnech, ale v jakem veku jsi davala to homeo? Redilas to asi klasicky vodou, vid?
@AniNevim dávala jsem ho v tom věku, rozpuštěné v kojenecké vodě stříkačkou a v pohodě ![]()
@Katerina38 kolik baleni jste sdelali? Promin, ze se tak vyptavam, ale o teto homeo lecbe slysim poprve od tebe, tak chci byt pripravena na pripadne druhatko. Jinak na chlapovi to odzkousim co nejdriv.
@AniNevim malému se právě po operaci, začal absces opět zapouzdřovat, tak jsme hned nasadili homeo. a dobrý…a starší syn asi ve 12ti letech měl v oku taky nějaký absces nebo co to bylo, řeší se to nějakým vyškrabáváním bez umrtvení a taky nás tyhle homeo. zachránily, já na ně nedám dopustit, opravdu a to dávkování měl ve 12ti stejné jako malý ve třech týdnech. ![]()
@AniNevim tak to už ti opravdu neřeknu je to mooooc dávno, ale vím, že jsem kupovala dvě najednou a pak už asi nic. takže dvě balení ![]()