Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Katerina38 dekuji moc a stacilo jedno baleni nebo dve? Jak dlouho je treba brat, aby bylo jasne, ze je po problemu?
@AniNevim jojo myslím, že dvě, no a pak mi to řekla dětská doktorka na kontrole, že je to už v poho a kdyby se to znovu plnilo, tak znova nasadit homeo.
@Katerina38 uzasna, dekuji nesmirne moc! Hodne zdravi preji!
@AniNevim ještě neděkuj, ale byla bych moc ráda, kdyby vám to pomohlo, držím palce, pak písněte, hezký den. ![]()
@Katerina38 Jsi naprosto úžasná!!!
Díky moc. Až pojedu do „civilizace“, hned naběhnu do lékárny. Myslela jsem, že je to nějaký roztok, asi jsem to popletla. Díky díky díky ![]()
@Mešuge tys myslela roztok asi proto, ze miminum a detem se ty kulicky radeji rozpousti ve vode, protoze nemusi umet je vycucat. Pak ale pouzit pouze plastovou lzicku.
@AniNevim No já si ani nevím proč představovala, že se to spíš nějak naředí a přikládá na ten absces… ![]()
Moc děkuju!!!§
![]()
Tak jsem zase koukala na net, tam právě u toho Heparu píšou o ředění při zánětlivých onemocněních…tak jsem to asi blbě pochopila ![]()
@Mešuge redeni u homeopatik je to cislo pred CH - 5, 15 nebo 30 u toho Heparu ![]()
@Mešuge no a je potreba dodrzet interval mezi jidly Aspon 20 minut pred a urcite 20 minut po vycucani kulicek pod jazykem (proto se to detem rozpousti ve vode) je treba nic nejist, nepit, necistit si zuby. Nesahat na ne rukama a pouzivat pouze plast, pokud budes potrebovat lzicku.
@AniNevim aha…no ještě že jsi mi to napsala. Ale snad bude i nějaký „psaní“ toho…
tak to se ještě odívám na net. díky, jsem jak Neználek ![]()
@Mešuge psani nebude, mozna znaly lekarnik vysvetli, ale u nas to zvykem nejni.
@Katerina38 Ahojky
. Tak já nechci psát „my dobrý“, už jsem to vyslovila tolikrát a nakonec se vždycky vrátilo… Takže to napíšu jinak - byli jsme ještě na magnetický rezonanci a prozatím je Filípek „čistej“ bez skrytých abscesů… Po operaci v Motole se to zatím jeví dobře. (ťukťuk). To homeo mu teda teď nedávám… Začala jsem vyrábět přírodní mastičky, tak mažu a mažu
. Ještě mi zajímá druhá pisatelka co s manželem, doufám, že se ozve…
Co vy? Jak se máte?