Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Také něčím přispějí. Syn ted skoro 5 měsíců byl na operaci před skoro 2 měsíci. Dosud dezinfikujeme a mazeme, chodíme na kontroly do Motola. Minuly týden uz jsem jasala, ze tam zadá bobule hnisu není. Mela jsem ještě na noc dávat Višňovský balzam. Hned druhy den opět hnus, další den to prasklo a tak zase dezinfikujeme. Snad uz to jednou skonci ![]()
@Katerina38 @Mešuge u nas byl prozatim klid, ale vcera mi ukazal, ze mu zacina rust v podpazi, tak budem zkouset homeo.
No, my zase tvrdá velká boule hluboko. Uz se o homeo informuji
30.7. Jdeme k proktologovi. Stále je to v zánětu. Každé 4-5 dni se to zaniti, praskne nebo prostipnu pak dobry a. Za 4-5 dni zase. Stále dokola.
@Gattinka prostipnu - tim myslis, ze mu ten hnis mackas? A k tomu na to davas i Visnak? Mnooo… ani jedno neni dobre. Mackat hnis, pokud to neni zrale je spatne - vzdy tam zustane zbytek a zapouzdri se a nasledna boule bude jeste vetsi. Visnak se da dat v uplnem zarodku, pokud uz to nejak vic „pracuje“ - je to naprd - take to uzavre, nenecha to dozrat cele.
Proktolog? Zajimave, neslysela jsem, u vsech to tady resili chirurgove, ale drzim palce at vam pomuze lip, nez to co dosud ![]()
@AniNevim Nemackam, prostipnu, jakmile vidím, ze by to kazdou chvilku prasklo. Visnak uz nedavam. Proktolog sleduje, zda absces není „vyzivovan“ zevnitř. No u me to také řešil chirurg. Chirurg z ambulance v motole me k proktologovi poslal a byl i u vyšetření syna. Tak uvidím.
@Gattinka drzim moc palce. Je to strasne trapeni, ale preji stesti na dobre doktory a aby to bylo brzo za vami, tak jak se to povedlo nam - tfuj tfuj.
Také jsem napsala, ale neodeslalo se to, vypadává to, je tu strašná bouřka (asi jako všude…). Taky moc džim palce a je jsem psala, že já to nepropichovala, ani mi to teda nikdo neřekl a když to párkrát dělali ambulantně, tak jsme tam za týden byli zase… Tak ať je to už jen dobrý!!!
Tak už se nám to zase vrátilo. Tentokrat povrchove. Vždy se to naplní a praskne. Cca každé 4-5 dni.
@Mešuge tak to je hlavní, že je malý v pořádku…držím palce at to vydrží už napořád