Peřinka pro miminka do postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22001
26.3.10 18:13
kolozubka píše:
Já měla nakoupenou haldu pytlíků a zase jsem je prodávala, protože mi v nich nechtěla být…

No jo, to se kámošce taky stalo… Ale culikata už ho používá, jen je jim malý - takže už by to snad nemuselo nastat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
26.3.10 20:11

No pytel pouzivam,ale takovy mekkoucky-ten je maly,fleecove moc nechce a zacina se prave vice hybat,vrtet-no vecer se mota nez usne jak motovidlo,takze do pytle ho supnu az tvrde spi,tak nam ten pytel taky moc dlouho neposlouzi,ponevadz rano je v nem taky zamotany jak spiralka.
Jo perinku jsem zkusila vyprat,ale efekt zadny.Dekuju holky,mrknu na to co mate vy a snad vyberu-jako predstavu mam v hlave,jen ji nemuzu sehnat,videla jsem u kamaradky krasnou perinku,ale ta ji ma 8 let a uz nevi odkud :-) ,jinak s povlecenim nemam problem-u sousedky si je muzu nechat usit.Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
4.8.13 21:03

Ahoj holky,
prosím doporučí někdo jaké peřinky do postýlky pro novorozence (peřinka+ polštářek)za rozumnou cenu?

jaké rozměry peřinky jsou dobré? největší problém mi, ale dělá polštářek, vím, že úplně ze začátku se nedává žádný, ale pak je vhodný jaký? myslím, že asi spíš placatější, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
4.8.13 21:09

@hanula23 Já mám soupravu normálně koupenou v obchodě, je to šité v ČR. Nevím, co je rozumná cena, pak bych koupial použité. Kvalitní se dá prát na 90°C a ty děti to tak nezničí, tak bych se použitého nebála.
Polštářek k tomu je skoro placatý, dala jsem v roce, ale kdyby věděla, jaký je, dám klidně dřív.
NEvím, jaké máš miminko, nebo jestli si teprve těhotná, ale naše první byla 5 měsíců zavinovaná a peřinky nebyli potřeba a druhá zatím vypadá stejně.
Máme toto: http://www.prikryvky.cz/…-souprava-2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
4.8.13 21:27

@avm3 ahoj, jsem teprve těhu, rozumná cena je podle mě tak do cca 600 Kč, to co si poslala v odkazu vypadá dobře, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.16 23:27

Peřinka z ikei

Ahoj holky, jsem v 6. Měsíci a pořad uvažujeme, kde pořídit peřinku do postýlky, aby to nestalo balík. Dnes jsme byli v Ikei a mají tam za slušně ceny, ale jiné rozměry. Misto 135/100cm mají 110/125cm. Koukala jsem na tom internetu a je tam psáno vhodně od 12 ti měsíců. Tak ted nevim, jestli by to miminku nejak ublizilo nebo ma některá z vas s perinkama z Ikei zkušenost? Dekuji moc za odpoved :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí