Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To jsem asi mela udělat taky. já porad doufala ze ta barva pod tím bude světla no jsem hloupá. Taky jsem to oloupala ale az tak 5 den takže mi to zůstalo..děkuji ti moc za reakci. Strašně se bojím ze po laseru by zůstali jizvy a vypadalo by to ještě hůř..kdyby tu náhodou byl někdo kdo si to laserem nechal odstranit?
@blackmarse Můžu taky poprosit o kontakt na paní do zprávy? Děkuji ![]()
Ahoj a nemohla bys poslat kontakt na svoji sestru, měla bych velký zájem ![]()
Ahoj holky, minulý týden jsem si taky nechala vytetovat obočí. Tak dlouho jsem nad tím zvažovala, až jsem se k tomu konečně dokopala. A jsem ráda. Konečně to nevypadá, jako bych byla po chemoterapii. ![]()
Na permanentní make-up jsem byla v Salónu Jasmín v Praze. Paní Elena Verbická je velice šikovná a udělala mi nádherné přirozené obočí. S výsledkem jsem moc spokojená. Trochu jsem se bála, že bude moc tmavé nebo moc velké, ale vypadá fakt jako moje. Nemůžu se přestat dívat do zrcadla. Mám z toho obrovskou radost. Pokud nad tím taky uvažujete, můžu doporučit Salón Jasmín. Nebudete zklamaní.
Zdravím
Chci se zeptat, zda jsou po vytetovani oboci nejaka omezeni…treba nechodit s tim na slunce nebo tak. Jako u bezneho tetovani. Diky
![]()
@Kaculik820 jo nesmis na solarko 14 dni a pak jen s uv50kou.
Jinak ja byla min. Tydwn ve ctvrtek a uz mi vypadalo par stroupku i s barvou takze jsem nestastna a mam prazdne pruhy v oboci
![]()
@Natty.CZ píše:
Ahoj holky, minulý týden jsem si taky nechala vytetovat obočí. Tak dlouho jsem nad tím zvažovala, až jsem se k tomu konečně dokopala. A jsem ráda. Konečně to nevypadá, jako bych byla po chemoterapii.
Na permanentní make-up jsem byla v Salónu Jasmín v Praze. Paní Elena Verbická je velice šikovná a udělala mi nádherné přirozené obočí. S výsledkem jsem moc spokojená. Trochu jsem se bála, že bude moc tmavé nebo moc velké, ale vypadá fakt jako moje. Nemůžu se přestat dívat do zrcadla. Mám z toho obrovskou radost. Pokud nad tím taky uvažujete, můžu doporučit Salón Jasmín. Nebudete zklamaní.
Díky moc!
koukám na to a vypadá vážně dobře!
@margarita89 a kde v salonu jste byla? Já četla hroznérecenze na „vietnamské“ salony, hrozný přístup i výsledek… není to váš případ? A neudělala jste něco špatně? (káva, drbání, nedostatečné mazání hojivým krémem…)
Díky za odpověď
Dobry den,
holky, podle ceho si mam vybrat salon?
Objednala jsem se u nas v mensim meste, pani mi rekla, ze tetovani trva hodinu a stoji 1 600 Kc ( vlaskovani) a to bylo vse. Sama jsem se ji pak ptala ze co mam delat predem, protoze jsem slysela od kamaradky ze nemohla pit kavu. Tak pak mi rekla, ze jo, ze kafe nepit. Je mi divny pristup - nic mi dopredu nerekla.
Pak jsem si teda volala do vetsiho salonu do Brna ( cena kolem 4500Kc) a pristup jiny - pani hned po telefonu mi vysvetlovala vse mozne, ptala se na typ pleti, chtela poslat fotku predem, no, 20 minut rozhovor a to jsem jeste u ni jakoze nebyla ani objednana.
Tak co? kam jit, prosim?
@Ydoc Ahoj, já také neustále přemýšlím, zda do toho jít či ne. Podle toho, co píšeš, bych šla asi do většího salónu do Brna. Kvůli tomu přístupu. Taky se asi s tebou budou nejdřív snažit domluvit, co přesně si představuješ a jaká metoda tetování by byla pro tebe ta pravá. V tom menším studiu dělají prostě vláskování. Co jsem tak koukala tady ve Středočeském kraji a Praze obočí stojí okolo 4 tisíc - někde 4500,– a někde v akci 3999,–… záleží, jakou metodou to obočí dělají. Zatím nejnovější metoda je myslím HairStrokes a ta se mi moc líbí
držím palce, ať si spokojená!
@Ydoc píše:
Dobry den,
holky, podle ceho si mam vybrat salon?
Objednala jsem se u nas v mensim meste, pani mi rekla, ze tetovani trva hodinu a stoji 1 600 Kc ( vlaskovani) a to bylo vse. Sama jsem se ji pak ptala ze co mam delat predem, protoze jsem slysela od kamaradky ze nemohla pit kavu. Tak pak mi rekla, ze jo, ze kafe nepit. Je mi divny pristup - nic mi dopredu nerekla.
Pak jsem si teda volala do vetsiho salonu do Brna ( cena kolem 4500Kc) a pristup jiny - pani hned po telefonu mi vysvetlovala vse mozne, ptala se na typ pleti, chtela poslat fotku predem, no, 20 minut rozhovor a to jsem jeste u ni jakoze nebyla ani objednana.Tak co? kam jit, prosim?
Určitě zvolit kvalitnější salon, ať nevypadáš jak šašek. Sama jsem na tom nikdy nebyla, mám obočí tmavé a husté (říkám si, že kdybych neupravovala, tak jsem jak Brežněvova dcera
). Kamarádka takhle taky šla k paní (stejný přístup jako první, který popisuješ). No dopadlo to hrozně, styděla se jít i do práce. Nakonec jí to museli opravit v tom dražším salonu, takže v závěru za to dala ještě víc peněz.
Ještě dotaz - proč by se nemělo pít kafe? To slyším poprvé.
Příspěvek upraven 22.09.20 v 09:40
Moc dekuji za odpoved. No, premyslim premyslim…neni to tak jednoduche si vybrat ![]()
@Rachel_cz Myslím že je to kvůli prokrvení pokožky, aby tolik nekrvácela. Je to stejné, jako když jde člověk na tetování. Tam se zase naopak doporučuje pít redbull
prý to míň krvácí a bolí, zkušenost ale nemám ![]()
@Rachel_cz nevim, to taky nevim proc se nema pit kafe. Kamaradka byla na tetovani tak 3 roky zpet, jestli to byla nejaka jina metoda kde se kafe pit nemohlo? nevim ![]()
U toho mensiho salonu tady v mem okoli me spis zarazilo ze se me pani aboslutne nic nezeptala. Proste dala mi termin a rekla mi, ze to bude trvat hodinu. U drazsiho salonu vidim, ze na strankach pani ma napsane, ze to trva 3 hodiny - kde hodinu jenom kresli a konzultuje s klientkou a az pote tetuje….
@jannie27 Ahoj, měla jsem stejný problém..vypadala jsem jak klaun. Vůbec mi to neudělala podle mého předkresleného tvaru. Když mi to ukazovala tak už se mi to nezdálo, ale nic jsem neřekla..myslela jsem, že je to otok..ale já to vyřešila tak, že jsem si to do krve loupala. Nikde mě nechtěli pomoct, že mám jít za tou co mito zkazila..jestli udělá opravu zdarma..to by dopadlo..tak fakt hned 1.den jsem to celé loupala do krve a kažfý strup taky, aby se mi tvořila nová kůže bez barvy..a vyšlo to. nemám nikde noc, jen pár tahů a to nejde vidět..jenže ty už to máš déle no..jediné ten laser nejspíš..