Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj. Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s tímto salonem v Praze.
Moc diky
Ahoj, pokud myslíš paní Pavelkovou, tak ano, mám relativně čerstvou zkušenost (červen 2021). Chodím na PM 10 let a tady jsem poprvé spíše nespokojená a nemohu doporučit. Chtěla jsem před první aplikací, abychom si nad vzorníkem barev odsouhlasily, jakou barvu si představuji. Paní řekla, že to nedělá, protože to každému chytne stejně jinak. Trochu mě to překvapilo, ale působila suverénně, tak jsem důvěřovala. Snažila jsem se jí tedy co nejpřesněji popsat svou představu, že chci teplý světlý odstín. Bohužel výsledek je takový, že barva je spíše tmavá a studená, absolutně nepřirozená a nekorespondující s mou barvou vlasů.
Tvarově také nejsem úplně spokojená, paní dělá tvar, který byl trendy cca před 10 lety. Když se snažíš předkreslení ovlivnit, přesvědčuje tě, že to její je „lepší“.
Byla jsem pak ještě na PM rtů jinde, kde jsem byla maximálně spokojená (ale nebudu psát kde, aby to nevypadalo jako reklama a neznevěrohodnilo to hodnocení výše). Tam mi slečna řekla, že problém toho výsledného odstínu je ten, že pigment byl pravděpodobně aplikovaný příliš hluboko. Tak se teď ke všemu děsím, jak dlouho bude PM mizet.
@merlia1 píše:
Ahoj. Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s tímto salonem v Praze.
Moc diky
Já chodím k paní Pavelkové už 6 let. Mám od ní obočí, rty i linky, se vším naprostá spokojenost. Bylo u ní i spousta mých kolegyň a všechny také spokojené. Já doporučuji 100% ![]()
Taky jsem byla u paní Pavelkové už je to mnoho let, tehdy mi bylo nějakých cca 18 let. Paní Pavelková mi udělala obočí nad moje původní takže si ho pořád musím celé trhat jinak to vypadá divně.. Prostě o hodně výš.. Úplně mi změnila tvar a postavení.. Kdybych věděla co bude následovat jak to dopadne, tak bych si paní Pavelkovou nevybrala.. Bohužel jsem byla tehdy ještě mladá.. Byla jsem u dvou dalších paní ohledně pernamentního makeupu a co mi řekly mě šokovalo. „To vypadá jak kdyby to bylo udělané stálými barvami“.. Máte to hodně hluboko a máte tam vidět jizvičky + do modra.. už je to mnoho let a mám zničené „obočí“ je to slité od paní Pavelkové, vůbec to nemizí.. Nechápu jak někdo takový může tetovat obočí.. Škoda, že se nedá vrátit čas, hold za blbost se platí..