Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
18.5.23 20:01

Ahoj holky, na 2.screeningu nam lekar oznamil, ze nas chlapecek ma pes equinovarus, porad se mi z toho chce brecet, moc se bojim, zaroven si chci rikat, ze se to nejak vyresi, i kdyz to bude narocny.maji vase deti celkove treba kratsi nozky? cetla jsem, ze byva spis jen zkracena slapka, ne cela nozka. a jak to vase deti snasi treba pak po operaci s tou dlahou, jak jsou nozky spojene tou tyci? nedokazu si predstavit, ze se tak detatko dobre vyspinka treba nebo jak ho budu kojit, kdyz to bude muset mit porad nasazene😔 😭
Diky za zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.5.23 20:57

@dusanba dobrý večer, přidejte se na FB ke skupině pes equinovarus… dozvíte ae vše potřebné, pořádáme kurzy, webináře, recenze lékářů a skupinu vede zakladatelka spolku Achilleus - spolek pro děti s touto vadou.
A nebojte se! Mám 4letou holčičku a vůbec nevím, že nějakou vadu měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
18.5.23 21:47

@dusanba Nebojte se a těšte se na miminko :srdce: Zvládnete to, opravdu. Jak už je napsáno výše, určitě se přidejte na Fb do skupinky, tam najdete podporu a spoustu dobrých rad. Kdyby něco, klidně mi napište sz, ráda si o tom s vámi popovídám :hug: Nebude to tak těžké, jak se teď zdá, fakt!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.5.23 19:50

@dusanba v klidu…zní to děsivě, ale v dnešní době už je léčba úplně jiná…je mi 30let a teď vidím, jaká je skvělá léčba. Jukněte na fb pes equinovarus…vše se dozvíte. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.12.23 17:09

Ahoj všem, ve 20t nám bylo zjištěno pes equinovarus levé nožičky..je to pro nás šok já ani muž ani v rodine nic nemáme plodovou vodu jsem odmítla a vzali nám jen krev tak čekáme na testy. Chtěla jsem se zeptat jestli neznáte někoho z Českých Budějovic kdo má v tomto praxi.. je to naše první miminko a tak se bojím jak to budem zvládat. Děkuji za odpovědi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí