Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
15.5.17 19:26

@Shari81 no jsem na Vinohradech a ortoped tady doslova profrcel ani se nepredstavil :( Marika bych mela i nejbliza nasla jsem na nej jen same dobre recenze, tatinkovi se zas libi Bulovka. No zitra uz nas pusti tak chci nas uz nekam objednat a adi to vyhraje Marik :) dekuji moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
15.5.17 19:39

@Jaded123 není zač..fakt se ničeho neboj..nejdůležitější je začít co nejdřív s léčbou… :hug: držím palečky :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
15.5.17 21:09

@Jaded123 ja doporucuji bulovku. Dr frydrychovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
15.5.17 21:11

@Shari81 myslis, ze se k nemu chodi ucit? Ja teda nevim, ale kdyz jsem se o nem zminila pred frydrychovou, tak z jeji reakce jsem si jista, ze se k nemu ucit nechodi. Vsichni jsou dobri, maji v tom praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
15.5.17 22:53

@z1908 neříkám, že nejsou dobří…a konkrétně Frydrychová se u Maříka učit byla, stejně jako Chomiak ;) já nikomu nic nevnucuju, jen jsem dala typ na dobrého lékaře, s kterým mám dobrou zkušenost…mě vyhovuje, už jen to, že malá nemusela ležet po nemocnicích, mohla jsem si jí po operaci vzít domů..třeba i to, že Mařík nepoužívá klasické dlahy-skejty, ale ty AFO/KAFO…jeho léčba byla u Veru úspěšná a líbí se mi, že vyvíjí i používá nové metody léčby…ale každému vyhovuje něco jiného..já jsem za Maříka ráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.5.17 07:09

@Shari81 a kdy jste zacali s lecbou? My jsme bohuzel jeste v porodnici kvuli zloutence, dnes budu obvolavat ale bojim se terminu ze budeme cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
16.5.17 10:42

@Jaded123 první sádry dostala ve 4 týdnech…držím palečky, ať máte co nejlehčí průběh :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.5.17 22:24

@Jaded123
Ahoj, tak vítej mezi námi :,( Hele mně v Gennetu taky nic nenašli, asi po roce jsem tam psala a doktor mi dokonce volal nazpět, že extra na nohy nekoukají, jen když je podezření a že se koukal do mých snímků a žádnou uloženou nožičku mezi nimi neměl.
Co se týká léčby- sádrovat se má začít do 10 dne od porodu…myslím, že další limit je min. 2kg.
Nás z porodnice poslali hned na Bulovku - pokud se rozhodneš tam, tak Chomiak má středy- pokud se mu chceš vyhnout. Já chodím k němu, kolega k Frydrychové.
mimochodem už v porodnici jsme tu nohu (máme jednostranný PEC) rehabilitovali a asi jen díky tomu jsme unikli tenotomii.
Jdi na to pracoviště, co je nejblíž, protože sádrování je po týdnu a třeba na Bulovku se jezdí velmi brzo ráno. Vím, že na Maříka se tady pějí jen samé chvály ale já jsme na druhou stranu typ člověka, co je rád zaštítěn nemocnicí( prostě si nedovedu představit nějaké výkony jen v ordinaci).
Co pracoviště, to také jiné dlahy- Mařík a Motol kafo, Bulovka snowboard.
Víš, ono je to asi jedno- ale hlavně neotálej a jsi na sádrování co nejdřív…
taky jsem to zjistila až po porodu..takže tuším, jak Ti je…držím palce a neber si to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
16.5.17 23:35

@Shari81 tak to jsem nevedela, ze se od nej ucili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.5.17 10:21

Ahoj holky chci se zeptat jak prcci zacli chodit kupovali jste jim nejake speciální botičky a nebo to je jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
18.5.17 11:14

@Nikitkaii kupuju boty s pevnou patou a měkkou špičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.5.17 21:30

@Shari81 dekuji. A jakou znacku treba kupujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
18.5.17 22:58

@Nikitkaii hele různě, nevyhledávám značkové boty, klidně malé koupím boty ve sportu, ale právě je důležitý, aby bota měla pevnou patu a měkkou špičku. Noha musí mít dostatek místa. Vždycky vyndám vložku z boty a na ní malou postavím, když vidím, že se noha dostatečně vejde-i co se týče šířky. tak pak zkusím na nohu…za tu dobu už to asi mám nějak v oku, kouknu a vidím, jestli to bude oká nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.5.17 08:34

@Shari81 ok. Dekuji. To je chytre s tou vlozkou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
19.5.17 10:11

@Nikitkaii není zač…ono dítě ti neřekne, jestli je to dobrý nebo ne…Malá i kdyby měla nohu zkroucenou, ale boty byly růžové, tak je všechno super a mami kup jen kvůli barvě/obrázku…takže i právě proto vyndavám vložku a zkouším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí