Pes k domku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lus-i
7.3.12 21:53
abby píše:
Lus-i píše:
My máme německou dogu, hodnej k dětem je a budí fakt respekt, většinou se ho lidi bojí i když je to mazel 8)
jo dogy se mi taky líbí,pes obr ,který budí respekt ale nekouše :P

Hlavně že budí respekt :lol: jdeme po ulici a každej ježiš doga a jdou stranou :D ale jdem třeba s máminym labradorem a tu chce skoro každej hladit :roll:

• Citovat
  • Upravit
17565
7.3.12 21:56

jakýkoli pes, když se nudí, hravě udolá zahradu, snad až na buldočka a jemu podobné, ale zakladatelka chce psa hlídacího :) Předpokládám, že o psa bude řádně staráno a dostane se mu zábavy jak fyzické, tak psychické…ovčáci jsou výškou tak akorát a byli šlechtěni pro spolupráci s člověkem, proto je doporučuju pro začátečníky :) (he, momentálně mohu doporučit skoro tříměsíční fenku border kolie, pokud by měla zakladatelka zájem :-D Ale obávám se, že případného vetřelce by tak maximálně ulízala k smrti :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.3.12 21:56

K těm rozdílům mezi štěňaty - známý měl strašně umazleného kavkazáka. Hlavně pro děcka ze sousedství by se rozkrájel - což nejde dohromady s tradovaným mýtem o povaze kavkazského pasteveckého psa. To i jeden Tatar původem z Ruska mně překvapeně řekl: „Toto je kavkazák? Ti skuteční respektují jenom jednoho pána, jinak mají celý svět u zadku…“ No a světe div se, Agar byl ta nejstarostlivější chůva pod sluncem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 21:58

Navíc teda, já být lupič, tak si vezmu nějakou zbraň s tlumičem a je po psovi :nevim: Co pistoli, nacpu mu buřta rohypnolem a musel by to být opravdu perfektně dokonale úžasně vycvičený pes, aby si nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
7.3.12 21:58

já stále preferuju toho knírače,je to pes který budí respekt a brání......ale souhlasím s holkama že je potřeba pečlivě vybírat štěně,dobrý chovatel i dokáže doporučit .....a aspon ten základní výcvik na cvičáku stím souhlasím taky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 22:02
Barca12345 píše:
Ja si tedy taky myslim, ze prvne premyslim nad tim, zda nejakeho psa zvladnu - financne, casove a dlouhodobe a potom se zabyvam vyberem plemena… :think:

No já radši už nic nepředpokládám, protože pejskařských diskuzí jsem tu už pár četla. A když čtu zdůvodnění zakladatelky, tak mám trochu obavu, že to není takto dopodrobna promyšleno. Ale třeba se mýlím. V těchto případech mě vždycky potěší, když jsem zbytečně paranoidní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
7.3.12 22:08

Podle tvých kritérií je nejlepší labrador :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.3.12 22:10
Gladys píše:
Navíc teda, já být lupič, tak si vezmu nějakou zbraň s tlumičem a je po psovi :nevim: Co pistoli, nacpu mu buřta rohypnolem a musel by to být opravdu perfektně dokonale úžasně vycvičený pes, aby si nevzal.
škoda že nejsi lupič a nejdeš k nám, teď zrovna bych jedno štěně s radostí nechala odstřelit :mrgreen:

Pes prostě budí respekt a jestli si lupič má vybrat barák bez psa, nebo se psem, vybere si bez psa. Má o starost míň, kde shánět rohypnol :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 22:12

Ach jo… člověk se zde zeptá na názor, ale zase se dočká rýpání.. :cert: :cert:

Tak začátečníci mezi psi určitě nejsme. Manžel z myslivecké rodiny. Zkušeností spíš s loveckým psem. Navíc, nechodím do práce, takže se psem budu denně v baráku skoro po celý den, u domu máme les na procházky, a určitě bych si nepořizovala psa kdybych si nebyla jistá, že ho zvládnu.
Bohužel ty naši dva malý jorkšíři( byli jsme v paneláku) toho moc neuhlídají.

A protože se celkem bojím být v domě sama, chtěla jsem „velkého psa“ abych prostě měla v domě „někoho“.

Ježiš už radši žádné rady nechci… :cert:

• Citovat
  • Upravit
17565
7.3.12 22:18

Anonymní promiň, ale tvůj dotaz „jaké plemeno, aby hlídalo, ale bylo hodné k dětem“ vyzněl dost začátečnicky.. :nevim: Člověk, který se v kynologii orientuje, si vhodné plemeno už dokáže najít sám, a když váhá, tak spíš než na eMiminu se radí s poradci chovů :) Jestli jsme se tě dotkly, tak se omlouváme a Gladys ten rohypnol zase uklidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 22:18
Etcetera78 píše:
Gladys píše:
škoda že nejsi lupič a nejdeš k nám, teď zrovna bych jedno štěně s radostí nechala odstřelit :mrgreen:Pes prostě budí respekt a jestli si lupič má vybrat barák bez psa, nebo se psem, vybere si bez psa. Má o starost míň, kde shánět rohypnol :-)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.12 22:22
Anonymní píše:
Ach jo… člověk se zde zeptá na názor, ale zase se dočká rýpání.. :cert: :cert:

Tak začátečníci mezi psi určitě nejsme. Manžel z myslivecké rodiny. Zkušeností spíš s loveckým psem. Navíc, nechodím do práce, takže se psem budu denně v baráku skoro po celý den, u domu máme les na procházky, a určitě bych si nepořizovala psa kdybych si nebyla jistá, že ho zvládnu.
Bohužel ty naši dva malý jorkšíři( byli jsme v paneláku) toho moc neuhlídají.

A protože se celkem bojím být v domě sama, chtěla jsem „velkého psa“ abych prostě měla v domě „někoho“.

Ježiš už radši žádné rady nechci… :cert:

Tak se nečil, vždyť to bylo psáno jako bys žádného pejska ani neviděla. Bez urážky. Nenapsala jsi žádné info, ani proč se vlastně ptáš o rady na miminkovském serveru. Chápeš. A nikdo to nemyslel lze, vem si z toho to upozornění, že velký hlídač ano, ale potřebuje opravdu hodně hodně pozornosti a péče. A procházka v lese je kolikrát pro chytrého a energického psa málo, ale to určitě víš. :kytka: Tak se nezlob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 22:22

Anonymní, ježiš nečerti se. Tak patříte mezi ty zodpovědné, to je fajn, mě to vždycky potěší, když nenarazím na ignoranta :palec: Přišel mi ten dotaz taky takový moc laický, toť vše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
7.3.12 22:24
Etcetera78 píše:
Gladys píše:
škoda že nejsi lupič a nejdeš k nám, teď zrovna bych jedno štěně s radostí nechala odstřelit :mrgreen:

ale no tak… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.3.12 22:25
janine24 píše:
Etcetera78 píše:
Gladys píše:
škoda že nejsi lupič a nejdeš k nám, teď zrovna bych jedno štěně s radostí nechala odstřelit :mrgreen:
ale no tak… :cert:

nechceš štěňátko? pro uživatelky eMimina nabízím slevu :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný